פרק 309

Piper Zone

New member
לכל אלה שמתלוננים על 309 ../images/Emo58.gif

נראה לי שקצת שכחתם שזה רק פרק 9 של העונה ולא סוף עונה... לפי דעתי היה פרק מצוין!!
אני מודה שהופתעתי מהסוף של הפרק בכלל מהעובדה שיש שני אנסים וכל מי שיגיד עכשיו "אה.. ידעתי שזה מרסר".. או "מההתחלה רשמתי מו" אז זה לא אומר כלום. לדעתי התעלומה הזאת תוכננה ממש טוב ואני בטוחה שהתעלומה של הרצח של הדיקן תהיה עוד יותר מותחת לקראת הסוף עונה. מה שכן.. היה לי קצת מוזר שה-"אינטרו" היה ממש קצר (איזה דקה ומשהו לעומת כל הפרקים עד עכשיו שהיה איזה 7 דקות אינטרו"..) לגבי התעלומה החדשה של הרצח:
אז ככה- האופציה הברורה ביותר לדעתי היא המרצה של ורוניקה כי יש לו את המניע הכי ברור: א. הוא שוכב עם אישתו של הדיקן.. ב. הדיקן איים עליו באקדח (למרות שלא באמת ראינו את זה אבל אפשר לשער כי ראינו אותו יוצא עם האקדח) ג. הוא ביקש מהכיתה שלו לתכנן את "הרצח המושלם" ואפשר להניח שהוא הרכיב את הרצח משילוב 3 העבודות שקיבלו A. אופציה שניה זה להגיד אולי שאישתו של הדיקן תיכננה לרצוח אותו ושיכנע את המרצה לעשות את זה או שהיא שיכנעה את בעלה הקודם.. (זה שיש להם ילד עם סרטן או משהו כזה..) אופציה שלישית (אבל זה קצת מופרח בעיני אבל ננסה בכל זאת..)- ה"אמא" של האחוות בנות הזאת שמגדלת סמים. אין לי מושג עדין למה, אבל נראה לי שזאת דמות חשובה מדי כדי לוותר עליה אחרי איזה 2 פרקים בתחילת העונה... לסיכום: אחלה פרק!!!! חבל שיש פגרה..
והלוואי שורוניקה מארס תמשיך עד עונה 5 לפחות... נ.ב (יש למישהו מושג מה היו אחוזי הרייטינג??)

Smores

New member
שיא רייטינג עונתי לפרק 9

3.5 מיליון אנשים צפו בפרק השבוע - מה שהפך את הפרק הנ"ל לנצפה ביותר העונה, והשני הכי נצפה בתולדות הסדרה כולה.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שלנדרי רצח את הדיקן כי אז זה יהיה ברור (כי כנראה הוא יהיה החשוד העיקרי וורוניקה תעזור להוכיח את חפותו) נראה לי זה יהיה או טים או שהוא התאבד כי השאר קלים מידי (אשתו ,לנדרי ,האיש המוזר עם הסיגר.. נו באמת) והשאלה הכי מטרידה: האם יהיה לנו ורוניקה ופיז?

לדעתי ../images/Emo58.gif

ורוניקה לא נמשכת לפיז.. בגלל זה לא נראה לי שהם יהיו ביחד אפילו שהוא דלוק עליה.

guysahaf

New member
דעתי על התעלומה הבאה ../images/Emo58.gif

לדעתי יחקרו כל מיני כיוונים... התאבדות, לנדרי, אשתו, וויבל, מישהו שתכנן עליו ברצח מושלם וכמובן פראן (מהלילית' האוס)... ובסוף יגלו שהוא פשוט התאבד. זאת ההשערה שלי. ולפי מה שהבנתי הרייטינג היה הכי גבוה אי פעם בתולדות הסדרה, ולא רק העונה הזו. אבל אולי אני טועה.

TheLost

New member
פספסת את הקטע ש../images/Emo58.gif309

מישהו נכנס לחדר שלו? (לא שזה מאוד אומר שהוא לא התאבד אבל לדעתי...)

guysahaf

New member
../images/Emo58.gif

כן... הנחתי שאם הוא התאבד, אז אשתו נכנסה, והם דיברו.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

הכי חשוב........ הם לא הרגו את לנדרי!!!!! ומה זה החצי טוויסט הזה עם מרסר? מו היה ברור שהוא קשור לזה אהבתי את הקטע בסוף עם לוגן כפרה עליו
פרק מעולה בכללי אבל לוויבל בקושי היה תפקיד :(

עלקש

New member
פרק 309

לדעתי פרק מעולה, ממש מעולה ובגלל שהוא היה ככה חששתי באמת שיש פגרה :( אוח טוב לפחות עכשיו אני אדביק את הקצב עם כמה דברים;) וידעתי שמרסר הוא האנס, ידעתי ידעתי ידעתי וחבל שאודל מת ולא חשדתי במו ומגניב שורוניקה שרטה אותו עם הציפורניים ככה, וחיררה אותו, ושלוגאן הולך לחורר אותו עוד קצת ולוגאן נראה יותר מדי פגוע-מסכן בפרקים האחרונים..שטיפה יאסוף את עצמו..אבל עדיין, לוגאן 3> והייתי רואה אתמול אבל הייתי עסוקה והיום הפקה, כיף יו למה פגרה למהההההה :(

vmars fan

New member
OMFG! ../images/Emo58.gif309

טוב, היה פרק מעולה! תמיד חשדתי בבחור שמכין את התה, חתיכת סייקו! איך שהוא הודיע למשטרה בטלפון קלטתי שגם הוא בעסק. במובן מסויים זה היה קצת נדוש, או שסתם חשבתי על זה פעם. אני חושבת שבאמת מתחילים להמאיס את השילוב האהוב. אני עכשיו גם רואה עונה 6 של בנות גילמור, וגם שם יש איזה חמד של בחור בשם לוגאן, אז הם לא יכולים לקלקל לי את זה! חי-חי-חי... אהבתי את הפוני הזה שלה.. ו.. זו רק אני או שהחזרה של דמויות המשנה בבת אחת, הייתה חסרת היגיון?! וויביל, כל כך חבל היה לי שיהי לו תפקיד כזה קטנטן היום.. לא קיבלתי את מנת הוויביל שלי=// לכל המנחשים של ורוניקה/פיז. please stop!, השילוב הזה כל כך לא מסתדר לי, שזה כואב. למה לעזאזל שמים את כל הדמויות on the back burner כמו שאומרים, בשביל עוד התפתחות?? אני חושבת שהיו לפחות 2 פרקים עד עכשיו שאפשר היה לוותר עליהם... לסיכום: פרק מדהים! מתי יגיעו עוד??!?

Piper Zone

New member
לדעתי השאלה שצריכה להישאל היא..|ספו

כמה פעמים צריך בשביל שתלמד שלא שותים מכוס שלא שלה... או יותר מזה.. יש לך ביד תחתיות של כוסות שבודקות אם יש לך סם אונס במשקה או לא.. למה לא להשתמש בהם? (אני הייתי עושה את זה לפחות בשביל הכיף) אה ועוד משהו אחד קטן.. שתלמד איזה דבר או שניים מפרופסור מודי (מהארי פוטר..) שתמיד הסתובב עם בקבוק משלו ולא שתה מאף כוס אחרת... (למרות שבמקרה הספציפי הזה הוא היה צריך לשתות שיקוי פולימיצי כדי להישאר אותו אדם.. אבל זה כבר נושא שונה שמתאים לפורום אחר...)

guysahaf

New member
לכל הסבלניים - כתוביות שלנו בשישי!

לכל מי שהייתה קצת סבלנות, הכתוביות שלי ושל חן יעלו בצהריים של יום שישי... יחסית מוקדם (בד"כ הן בשישי\שבת בלילה). כמובן ב-Torec.

309 ../images/Emo58.gif

אהבתי, פרק ממש יפה לעונה!!!! זה היה ברור לפני המון זמן שמרסר יהיה האנס אבל שיהיה לו שותף לא. שנאתי את זה שורוניקה ולוגן נפרדו. אני אוהבת אותם ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי יודע מה היה קורה אם היא לא הייתה מסננת אותו..........................

TheLost

New member
ממש לא משהו ../images/Emo58.gif309

הסוף היה טוב. חוץ מזה היה קצת דפוק. ההתחלה של המדיס-רס הייתה ממש מטומטמת. הקטע שהם למעשה שותפי פעולה היה... לא מה שציפיתי אליו, מצד שני מו ומרסר היו החשודים העיקריים, אז - מהבחינה הזו לא היו שום הפתעות (אני היחידי שהיה בטוח כשבסצינה במשטרה השוטר הזה אמר שצריך לפנות את הבניין בגלל פצצה והשני שאל אותו אם הוא באמת רוצה להעיר את השריף ב-2 בלילה, שעכשיו נראה שבכלל השריף הוא האנס?
). למען האמת, אני דווקא חושב שיש משהו טוב בסוף של הפרק הזה, שגורם לכל 9 הפרקים האחרונים להיראות הרבה יותר טוב. הדיקן נרצח. שזאת תעלומה דיי ענקית, לא? אבל מה היה איכפת לנו אם הוא היה נרצח כשזה היה קורה בפרק הראשון? אחרי הכל, אנחנו לא מכירים אותו, אז מה איכפת לנו? ובגלל זה לפי דעתי עשו את התעלומה הקצרה הזאת, של 9 פרקים, כדי לתת לנו לטעום מהדיקן, ואז שיהיה לפחות קצת איכפת לנו עכשיו כשהוא מת - ושהתעלומה כן תעניין אותנו. אני מקווה שהסיפור ילך לכיוון הזה, וגם בואו נקווה שלא יתחילו לחשוד שזה איליי - כי אנחנו יודעים שזה לא הוא, אז זה יהיה משעמם. ללא ספק הטוויסט הגדול של הפרק היה ממש מעולה. ממש הייתי המום כשמאק חזרה
לוגאן חתיכת חמור מטומטם. ועכשיו הדרך פנויה לפיז.

sethATTACK

New member
ידעתי.מוחעאעה.../images/Emo58.gif../images/Emo209.gif

האמת, שהייתי בטוח שהיה משהו חשוד במרסר הזה.. >< אבל בשני לא חשדתי בכלל.

לנצח1

New member
אחד הפרקים ../images/Emo58.gif 309

יש לי עדיין צמרמורת מהפרק..... אחד הפרקים היותר מותחים של הסדרה לדעתי.... במיוחד איך שהוא התחיל וגם אחריי זה. אני ממש מופתעת אבל שהם כל כך מהר סיימו עם העניין של האונס... הייתי בטוחה שזה יהיה הנושא של העונה וזה מה שיחקרו- ופתאום זה נגמר.... גם אני ממש מופתעת שכבר מההתחלה הם גילו לנו את האנס.... (מרסר) בדר"כ זה אחרת לגמרי איך שזה מנוהל... קודם יש את החשוד והוא חשוד לכל אורך הדרך ואז מסתבר שזה הבן אדם האחרון שהיינו בכלל משערים, זה היה די מוזר לי.... ואני כבר מההתחלה חשדתי בהזוי הזה, מו, מרגע שהוא התחיל להציע לכולם תה. והיה כל כךךךךך ברור שהוא מביא לה את התה עם הסמים. אוי ורוניקה............... בהחלט אחד הפרקים.

למעלה