Piper Zone
New member
לכל אלה שמתלוננים על 309 ../images/Emo58.gif
נראה לי שקצת שכחתם שזה רק פרק 9 של העונה ולא סוף עונה... לפי דעתי היה פרק מצוין!!
אני מודה שהופתעתי מהסוף של הפרק בכלל מהעובדה שיש שני אנסים וכל מי שיגיד עכשיו "אה.. ידעתי שזה מרסר".. או "מההתחלה רשמתי מו" אז זה לא אומר כלום. לדעתי התעלומה הזאת תוכננה ממש טוב ואני בטוחה שהתעלומה של הרצח של הדיקן תהיה עוד יותר מותחת לקראת הסוף עונה. מה שכן.. היה לי קצת מוזר שה-"אינטרו" היה ממש קצר (איזה דקה ומשהו לעומת כל הפרקים עד עכשיו שהיה איזה 7 דקות אינטרו"..) לגבי התעלומה החדשה של הרצח:
אז ככה- האופציה הברורה ביותר לדעתי היא המרצה של ורוניקה כי יש לו את המניע הכי ברור: א. הוא שוכב עם אישתו של הדיקן.. ב. הדיקן איים עליו באקדח (למרות שלא באמת ראינו את זה אבל אפשר לשער כי ראינו אותו יוצא עם האקדח) ג. הוא ביקש מהכיתה שלו לתכנן את "הרצח המושלם" ואפשר להניח שהוא הרכיב את הרצח משילוב 3 העבודות שקיבלו A. אופציה שניה זה להגיד אולי שאישתו של הדיקן תיכננה לרצוח אותו ושיכנע את המרצה לעשות את זה או שהיא שיכנעה את בעלה הקודם.. (זה שיש להם ילד עם סרטן או משהו כזה..) אופציה שלישית (אבל זה קצת מופרח בעיני אבל ננסה בכל זאת..)- ה"אמא" של האחוות בנות הזאת שמגדלת סמים. אין לי מושג עדין למה, אבל נראה לי שזאת דמות חשובה מדי כדי לוותר עליה אחרי איזה 2 פרקים בתחילת העונה... לסיכום: אחלה פרק!!!! חבל שיש פגרה..
והלוואי שורוניקה מארס תמשיך עד עונה 5 לפחות... נ.ב (יש למישהו מושג מה היו אחוזי הרייטינג??)
נראה לי שקצת שכחתם שזה רק פרק 9 של העונה ולא סוף עונה... לפי דעתי היה פרק מצוין!!