פרק 309

guysahaf

New member
אני דווקא שמח |ספיולר|

שהם שברו את הדפוס הזה. מצד אחד, אני שמח שזה לא נהיה מופרך לגמרי בשביל להפתיע אותנו. מצד שני עכשיו שהם בחרו שהאנס יהיה מישהו שחשדנו בו כבר, אז כולם יהיו חשודים. כי עד עכשיו, כל מי שחשוד לפני סוף העונה (כמו וודי בעונה 2) הוא 100% לא זה שעשה את זה. עכשיו זה באמת יכול להיות כל אחד. בקיצור, שמחתי שהם הלכו על האופציה ההגיונית, כדי שהסדרה לא תהיה מופרכת מדי, ובכל זאת הכניסו קצת אקשן (היה דומה לסוף עונה 1, לא?) וגם טוויסט קל, סתם בשביל ההפתעה. כמו שצריך.

../images/Emo58.gif309

אני פה מדי פעם...מגיבה כשיש פרק מעניין על ההתחלה כשראיתי את הנעליים ידעתי שהם של מו! אז ככה, כשמרסר נכנס לחדר הייתי מופתעת כי חשבתי שכבר ניקינו אותו מאשמה. ובאמת כשמו התקשר למשטרה כבר התחלתי לחשוד גם בו מה שעיצבן אותי, היה כמה טיפשי התנהג מו כשפרקר [שאף אחד פה לא הזכיר כמה מגניב היה הקטע הזה שהיא שמעה את השריקה!!!!!] תפסה את מרסר. הוא כאילו בכוונה הראה שיש מישהו בחדר שלו. כמה אידיוט יכול בן אדם לךהיות? הכותבים פשוט חיפשו דרך להכניס אותה לחדר וזה היה יותר מדי מאולץ. בן אדם הגיוני שמבצע אונסים לא יתנהג כמו אידיוט ככה. לוגן וורוניקה- רק עכשיו כשקראתי את התגובות עליתי על זה שלוגן הפציץ את האוטו כדי להיכנס לתא מעצר. הייתי בטוחה שהוא פשוט רוצה להעניש אותם שזה היה הכי חמוד בעולם!!!!! הוא כזה מותק מתה עליוווווווו אמממ...זהו...לא יודעת מה איתכם, אני הייתי בטוחה שהדיקן התאבד.

ממש ריחמתי ../images/Emo58.gif309

על דין אודל בפרק הזה.. גם הוא מגלה שאשתו בוגדת בו, גם הפמיניסטיות המשוגעות מציקות לו בטירוף, גם בסוף שיש לו את היום הכי חרא בחיים שלו בערך והוא סתם שיכור במשרד שלו אומלל שאישתו בגדה בו, הן ממשיכות לזרוק לו ביצים על החלון ובסופו של דבר גם רוצחים אותו! והקטע שלוגן שבר את החלונות בניידת לא הבנתי על מה אתם מדברים כשאמרתם את זה אז הסתכלתי עכשיו שוב וזה היה ממש מצחיק. מעניין מה לוגן יעשה.

SonatArcticA

New member
פרק אדיר ../images/Emo58.gif

וואו אחד הפרקים היותר טובים שהיו ורוניקה הייתה עוד פעם קרובה להאנס והאמת שישבתי במתח ולא הייתי בטוח אם באמת יקרה משהו כי fool me once shame on you, fool me twice shame on me. רצחו את הדיקן, הפרקים הבאים יהיו מטורפים. עכשיו חרא לחכות לפרק הבא עוד חודשיים, לא יכול לחכות.

מ 1984

New member
היה פרק ממש מעולה

אני כבר מחכה לפרק הבא. זה מעצבן עם הפגרות האלה. עכשיו צריך לחכות כמה חודשים בשביל לראות את הפרק הבא גם בורוניקה מארס גם בנמלטים אני כבר לא עומדת במתח הזה הם חייבים להפסיק עם זה. בכל מקרה העונה השלישי עד עכשיו ממש מעולה אני מקווה שתהיה גם עונה רביעית. בהתחלה ראיתי רק את העונה ה 1 ששודרה בערוץ 10 (היה סיוט ערוץ 10 התעלל בסידרה הזאת פעם כן משדר פעם לא) ממש התמכרתי לסידרה, בכל מקרה החלטתי להוריד את העונה ה2 (עד שערוץ 10 היה משדר אותה היה אפשר למות ולקום לתחיה 10 פעמים) סיימתי לראות את העונה תוך 3 ימים (לך זמן עד שזה סיים להוריד) ועכשיו ראיתי את העונה השלישית ואין על הסידרה הזאת (היא בקטגוריה שלי עם נמלטים, מכושפות, זהות בדויה,באפי, גיבורי על ).

Pure M

New member
אני תוהה..../images/Emo58.gif

אם ללוגן יש קצת נטיות.. כי אם כן, הוא כל כך הולך לזיין את צמד האנסים האלה
בכלמקרה - אחד הפרקיםנ המשפיעים בעונה הנוכחית. ואין לי כח לפרט.

YARDENIS11

New member
../images/Emo58.gif + השערה לגבי הפרקים הבאים

וואיי פרק ממש ממש יפה אני כמעט בטוחה שזה קשור לרצח המושלם שהפרופסור לקרימינולוגיה ביקש שיכינו בשבילו .. ולא הבנתי מה בסוף אודל עשה להם בחדר.. אמ.. וזהו בטח הם יראו את זה שפלאש בקים כאלה בפרק הבא

MissJones

New member
פרק טוב!!../images/Emo58.gif

איזה עצבים שזה יצא לפגרה!!! ולדעתי השריף רצח אותו! בסדרה הזו הכל יכול לקרות, אז זכרו שאמרתי את זה...

VMBS

New member
../images/Emo58.gif מה יש להגיד על הפרק הזה..

|חוצ מזה שהוא פשוט פרק ענננק!!!! כל ההתחלה לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך. פשוט בהיתי בפה פתוח... אני ע דכדי כך נאיבית?!! נראה שכולם פה ידעו או ניחשו באיזשהו שלב.. רק אני הייתי ממש שוקיסטית כשהכל התגלה?! כנראה שכן.. בכל מקרה.. כשראו את הנעליים בהתחלה הייתי סגורה על זה שזה האנס.. לא שהיה לי איזשהו מושג מי זה... אני לא יודעת מה אתכם אבל הקטע הכי גאוני הוא שברגע שראיתי את הנעליים בפעם השנייה וראיתי שזה מו.. נרגעתי מממש!!!! כמה אבסורד שרגע אחרי זה אנחנו מגלים שהוא חלק מכל זה... הקטע שנופל על ורוניקה שיער.. אויי זה פשוט נוראי... מישו כבר אמר את זה כאן ואני אתך בדעה בקשר לזה שורוניקה התקשרה אך ורק לאבא שלה.. נכון שזה בטח היה המקור הראשון שלה. אבל אחרי שהוא לא ענה.... היא הייתה צכה להתקשר ללוגן.. אז מה אם הם נפרדו?! זה לא אומר שהוא לא יעזור לה.. להפך. הוא רק מחכה להזדמנות לעזור והיא לא נותנת לו אותה!!!! טוב.. ליל"ט לכל מי שהולך לישון וןערב טוב למי שרק עכשיו מתחיל להזיז את עצמו החוצה... רתם!

למעלה