פרק 307

GinGerit

New member
פרק 307 ../images/Emo58.gif

פרק לא משהו בסך הכל...די התאכזבתי... אהבתי את הסיפור של מאוט', די הזכיר את הסיפור של הסרט שדיברו עליו בפרק... הסוף כמובן היה מפתיע

K a R n O n A

New member
וואה וואה

איזה מהר מוריד לך.....רק לי לוקח שנההה=/.. בנתיים אני מחכה לפרק..יהיה טוב=] חחחח

../images/Emo58.gif 307

מאוד אהבתי את הפרק, בחיי הריצ'ל הזאת עשתה ממש הכל ולוקאס לא נשבר, כל הכבוד לה שהיא הודתה שהכדור נכנס. נית'ן סוף סוף מפשיר...הוא כזה מקסים, וגם מה שהיילי אמרה לו היה יפה. וכמובן הסוף...ברוק הזאת פשוט כלבה, אין לי משהו אחר להגיד, ואני מקווה שלוקאס יעיף אותה ולא יתקרב אליה, היא פשוט שרמ... מגעילה ולא מגיע לה מישהו מקסים כמוהו, כבר עדיפה ריצ'ל, לפחות היא לא חולירא כזאת

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif307 - אהבתי!

פשוט אהבתי. היה שם הכל. הייתי על סף דמעות כשסבאר של מאות' דיבר איתו כשהם החזירו אותו הביתה. זה היה עצוב נורא
ברוק וכריס? איכ

../images/Emo58.gifיוווווווווווווו אני שונאת

שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת את כריס איזה מניאק ואיזה חמודים נייתן והיילי אין מתה עליהם

../images/Emo58.gifגרררררררר!!

אוף אוף אוף!! עמדתי לבכותת!!! זו כבר הפעם השנייה שזה קורה ללוקאס!! זוכרים ת'פעם שהוא ראה אותה עם פיליקס?? אוףףףףףףףףףף!! ומאות' כזה חומד!! פשוט לאכול אותוו!! רייצ'ל מעצבנת אותי! אבל אחרי סוף הפרק אני רוצה שהיא וולוקאס יהיו ביחד! כי ברוק מסריחה!!! מצב רוח בסוף הפרק:

אופסי! אני רשמתי ת'תגובה הזאתי!

פשוט זה היה מחובר מהמשתמש של אחותי ושכחתי לנתקקק

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif307.

פשוט להתאהב מחדש. ניית'ן הזה זה משהו. הסיפור של מאות' היה לי צפוי שייגמר ככה, כשיגלו שהוא קרוב שלו. זה היה עצוב
. הקטעים של דב וקרן לא היו מעניינים. זה סתם הלחיץ אותי שיתפסו אותן
. אני מתחילה פחות לשנוא את רייצ'ל והרבה הרבה יותר לשנוא את כריס. הוא מטומטם. והוא ניצל את ברוק כשהיא הייתה די שיכורה... ניית'ן מושלם. אם שמתם לב... הוא אמר לה בסוף Don't say I never gave you anything. אותו משפט שהוא אמר כשנתן לה את הצמיד. זה היה מרגש
.

daniellena

New member
היה פרק מדהים לדעתי! ../images/Emo58.gif

הסדרה רק משתבחת עם הזמן!!!
אוף אבל למה הסוף כל כך מבאס?
אני ממש בכיתי בסצנות של היילי ונייתן... כל העבר שלהם חזר.. עצוב...

אויי מי גאד ../images/Emo58.gif

מה ברוק חשבה לעצמה ?!?!מה ?!!?!?!. גאדדדדדדדדד כמה שאני שונאתתתתתתתת שעושים את זה !! גרררררררר למה הם לא יכולים להיות ביחד ? :&#39
למה להמ למה להמ ?~?!?!?!. אוףףףףףףףףףף סקילס שולט!!!

G Baby

New member
../images/Emo58.gif307

זה היה פרק כל כך יפה!!! אהבתי הכללל
סוף סוף ניית'ן נהיה מתוק שוב..איזה יפה שהוא אמר לה בסוף: Don't say I never gave you anything והם התחבקו זה היה כזה יפה... והסיפור עם מאות' וסבא שלו היה ממש עצוב..לא חשבתי על זה שהם יהיו קרובי משפחה.. ועם סקילס ובווין זה היה גדול: I notebooked him
רק חבל שהסוף לא היה נחמד..אני כל כך שונאת את כריס!! יותר ויותר..הוא כזה מניאק..ולוקאס כזה מסכן.. אבל הקטעים עם ניית'ן והיילי הכי אהבתי בפרק..אני פשוט מתה עליהם..

S A T L A N

New member
פרק ממש טוב...

הרבה קטעים טובים ומרגשים גם כן. סוף קטלני, כשכבר היה נראה שלוקאס וברוק יהיו ביחד. ובום ברוק, עם כריס בוגדת בלוקאס. כל כך לא כיף לנו הצופים להתבאס, אבל זה מה שעושה את הסדרה הזאת לגדולה. יש בה טוויסטים לא מהעולם הזה! יאלה למי יש מושג מתי הפרק הבא מגיע לאי מיול?

mirymoo

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את החלומות בתחילת הפרק.. ואת הסיפור של מאות' כשמאות' נכנס עם סבא שלו לחדר בפעם האחרונה התחלתי לבכות...קצת
לוקאס כל הכבוד!!!!!!ברוק פויה עליך! נייתן מישהו מתחיל להיות נחמד אל היילי????כן!!! אהבתי אותם בפרק..

Ms Joness

New member
פרק נחמד,

רק אני חשבתי שהעיצובים של ברוק מזעזעים? מאות' מקסים, עצוב. מה דעתכם? יש סיכוי לפייטון ולוקאס?

toast and jam

New member
שאלה..

קודם כל: פרק מדהים, מצחיק ומתוחכם ביותר! ממש אהבתי את כל החלומות בהתחלה עם השילוב של המוסיקה.. זה היה ממש יפה! אם כבר אני מדברת על מוסיקה- אז מישו יודע איך קוראים לשיר שהיה בסוף הפרק כשניית'ן והיילי דיברו? כשהוא נתן לה את הפרח.. תודה!

למעלה