פרק 303!

סוקט

New member
פרק 303! ../images/Emo58.gif

גלקטיקה זו אחת הסדרות הכי טובות שראיתי...! אין הרבה סדרות שיכולות לעשות פרק בלי אקשן ולשמור על רמת מתח ועניין כמו בגלקטיקה! אחלה פרק, אהבתי ששרון לא נשברה, שתפסו את אלן ושרוזלין לא מתה :) ופרק הבא יהיה קטלני................... יאללה שבוע הבא בלאגן!

seagate

New member
איך ראית אותו כל כך מהר?

יש דרך לראותו אותו לייב או שכבר הורדת?

Cylon

New member
בהחלט!

היה יופי, אין ספק שאין לך יותר מידי מה להגיד, רק להראות שכבר ראית, אבל סבבה, למה לא...
אז ככה, גם אני כבר "אחרי"... נה נה נה נה... התפתח יופי, אין ספק שבפרק הבא יהיה בלגן. אני לא מבין מה עושים עניין מהילדה המעורבבת של שרון והילו, לא נראה לי שהיא כזו חשובה, אבל רוזלין כנראה יודעת יותר.
הגידול של אפולו בלחי בולט מתמיד... קצת עצבן ה- 12 הדקות המבוזבזות בהתחלה, בהן הראו את מה שכבר ראינו שבוע שעבר מזוית אחרת, לא נראה לי שהיו מי שהופתעו יותר מידי, אם אני לא טועה גם כאן מישהו זרק על זה שהאש היתה של "כוחותינו". ועד לשבוע הבא: So Say We All!!!

סוקט

New member
אין ספק

שעצם קשיח תקוע לך במעלה הרקטום... אממ, לא שמעת על טקס הוצאת המטאטא ? אם הייתי רוצה להשוויץ בזה שראיתי את הפרק ההודעה המקורית הייתה נכתבת כמה שעות לפני אבל שיהיה.

Cylon

New member
אין שום פסול

בלהראות שראית את הפרק כבר, הנה, גם אני כבר דיברתי עליו. האמת שהיה לי קצת עצירות, אולי זה העצם הקשיח שזיהית במעלה הרקטום שלי, אבל כמה שזיפים יבשים שחררו הכל. תגיד, הטקס של המטאטא כולל גם שזיפים? אם לא אני מציע לשדרג אותו.
וכמו שאומרים Lighten Up, מנסיון, קצת הומור לא יזיק לך. אחרת - אולקוס כבר בגיל 30, צ'מע לי...
רוצה שזיף?

zoetrope

New member
אז ככה

אני אגיד פעם אחת לשניכם. סיילון, באמת להיזהר עם סרקזם. לא כולם מרגישים בנוח איתו. סוקט, נראה שאכן החזרת לו במטבע זהה של סרקזם קליל, מחיאות כפיים. ושוב סיילון מחזיר אותנו אל זירת היאבקות הבוץ. ואני שואל - איפה הבחורות בביקיני? כי זו הסיטואציה היחידה בה אני מוכן לסבול היאבקות בבוץ. אני מבקש - בתור התחלה - תקחו מה שכל משתמש פלוני (לרבות סיילון) כותב כאילו זה נאמר בטון קליל ומבודח. אם זה לא ככה והמישהו הזה באמת ניסה להעליב אתכם, הוא כבר ידאג לחזור ולהבהיר את זה. אני יודע שהויכוח הזה היה בקטנה, ואני מקווה שזה הכי גדולה שיהיה לנו. יש פה מקום לבני אדם, כמו לסיילונים, ואפילו בני תערובת. מה שאין פה, זה מקום לאגו. בכתיבה, הקפידו על דרך ארץ. בתגובה, הקפידו על הבנה. שוב, אני יודע שזה לא היה קריטי, אבל אני "מגזים" כדי לחסן את זה במקום להיות זקוק לאנטיביוטיקה אחר כך. So say we all...

Cylon

New member
I fold ../images/Emo13.gif

טוב מאוד! את זה עוד לא ראיתי. צ'מע, האינטרנט הזה סה"כ דבר נחמד!

blackguard

New member
למה בזבוז

12 דקות הסבירו יותר טוב איך הם יצאו מזה להראות את המחתרת מגיעה משום מקום היה נראה קצת מטומטם אה וסוף סוף המחתרת הזאת עושה אצלי היגיון הילדה כנראה מאוד חשובה גם אם לא בגלל מה שהיא אולי בגלל מה שהיא מייצגת לא אהבתי את הרעיון של החלום והפרשנות שלו לא יודע למה אבל נראה ש99% החלום יקרה מה שגורם לך להסיק כבר שהילדה תישאר מאחור באחד הפרקים באים מצד שני זה נתן למספר שלוש להגיד לשרון שהילדה חיה אז זה לא בזבוז כללי כמובן שזה לא 100% אבל עדיין

Cylon

New member
התרומה של הילדה המעורבבת

כפי שאני רואה, so far, זה בשביל לעשות את הדמות של שרון יותר מעניינת. אבל מי יודע, אולי המעורבת תגשר בין הסיילונים לבני האדם בבוא היום.

...

"And they have a plan" לפי דעתי, בני האנוש והסיילונים הינם דור הביניים. והפלאן הזה הוא ליצור דורות שלמים של ערבוביים, עד אשר הרגילים פשוט יימחקו. התינוק הוא ההתחלה של כל זה. כלומר, שום גישור ושום בטיח.

Cylon

New member
אז למה רוזלין כל כך שומרת עליה?

לא נראה לי שכזו תכנית היא באינטרס של בני האדם... או אולי רוזלין היא סיילון?

אני בספק

שרוזלין סיילונית. וטרם ראיתי שהיא מגוננת על התינוקת, או שבכלל זה תינוקת ולא תינוק, מכיוון שטרם ראיתי את העונה השלישית. ההשערות שלי מבוססות על שתי הראשונות בלבד. אבל זה יטופל
.

seagate

New member
אני חושב שהם פשוט לא יודעים!

זה התינוק היחיד שנולד לסיילון, והם חושבים שהוא מת אולי רוזלין רוצה שהם יחשבו שזה בחיים לא יעבוד, שהם לא ידעו שתינוק של סיילון ובני אדם אפשרי..

Number 6

New member
../images/Emo58.gifהילדה המעורבבת

לא היתה ולא נבראה...נחמד לגלות שהיה פה דיון שלם לשוא

Iced Hammer

New member
איזה פרק גדול!!!../images/Emo58.gif

(עדיין קשה לי לראות את לי אדאמה ככה), אני לא יכול לחכות לפרק הבא... (לא ממש אהבתי מה שהם עשו עם הדמות של סטארבאק).

zoetrope

New member
אוקיי../images/Emo58.gif

סוף פראקינג סוף! אחחח... הייתי צריך את זה. גלקטיקה לוריד. זה אני או שהפרקים נעשים יותר ויותר הזויים? אפילו באווירה הכללית. קודם כל... קוטל!!! רק דיברתי והנה הופיע! עם סיגריה ישר מחוץ לניתוח! הקטע של "זה נראה כמו הסוף אבל היי תראו מה קרה שעה קודם ובאותו הזמן" נעשה קצת עייף האמת. אפילו לחשוף את זה שעלו על הבגידה בפרק הקודם והמתח יהיה אם הם יצליחו או לא למנוע את ההרג. לא פשוט קליףהאנגר ואחר כך הסבר שמבטל בעצם את הכול. נו, זה התסריטאי שבתוכי מדבר. שרון והברכיים. חזק. היא בעצם שמעה את הדבר היחיד שבאמת יכול לגרום לה לפקפק במשימה. ועדיין. תותחית. שמישהו כבר ישאיר לאפולו סטיירמאסטר מחוץ לחדר בתור רמז. או שיעשו לו ביופסיה ללסת. מה נסגר? וזו אחת הפעמים היחידות שהייתי בסדר עם באלטאר (כן כן, Number 6, אני במחנה אורית
) הפעם היה לו אחלה פרפורמנס בסצינה בחדר שינה. סוג של צלילות, במקום להתפתל בתוך עור הזוחל שלו. ומרירות. וההתחצפות של "למה שלא פשוט תהרוג אותי" לדורל. גאיוס שלנו מצמיח עמוד שדרה. לגבי התינוקת. יש לי תחושה שעוד לא יודעים מה לעשות איתה. התסריטאים. הם יודעים לזרוק שהיא חשובה. כרגע היא חשובה פשוט בתור תרופה לסרטן וזהו, פחות או יותר. הרי רוזלין רמזה שעדיף להרוג אותה מאשר שתיפול לידי הסיילונים. מה שאומר שלהם היא ערכית מטעמי מחקר, מן הסתם. גנטי יש לשער. אולי הם ימצאו בה משהו שיגרום לזיווג עם בני אדם להיות לא רלוונטי. יענו, מפה אנחנו יכולים להסתדר כבר לבד, תודה. לא הרגשתי מספיק התפתחות עם סטארבק. זה היה מן עוד מאותו הדבר. היא מתקרבת לקייסי, ליאובן משקף מהצד. נו ו...? נחמד אבל שזינה ווריור סיילון קיבלה קצת נשמה, לא? וטשטוש גבול אבקת הכביסה היה עשוי נחמד. (אבל למה לבזבז אבקה?) ולמה טירול התגלח? אהבתי את הלוק של האינטלקטואל-רחוב של מנהיג איגוד עובדים מהפיפטיז. כן, עד כדי כך ספציפי. זה בטח הכנה לחזרת הסדרה למסלול (תרתי משמע). מה שאומר שאפולו הולך לקבל את הסטיירמאסטר בקרוב. עכשיו עוד שבוע... כמה זה יוצא בשעות ניו-קפריקה?

למעלה