פרק 303!

Iced Hammer

New member
אני חושב שיש לך טעות קטנה../images/Emo58.gif

רוזלין לא אומרת להרוג את התינוקת, הוא שואל אותה האם לעשות את זה, והיא אומרת שלא, פשוט שלא יתן לזה להגיע למצב כזה.

zoetrope

New member
דווקא הפעם

אין לי טעות! מספיק היו כבר. אל תהרוס לי גם עכשיו. פשוט קראתי בין השורות. זה מה שתמיד אומרים. אבל מה אם יתפסו אותה? פשוט אל תיתן להגיע לזה. אבל מה אם כן? אל תיתן. ואם בכל זאת? אבל זה לא יקרה. והיה אם יתממש הסיכוי המזערי שכן? טוב אז תהרוג אותה, קיבינמט. זה מה שרצית לשמוע? זה מה שתמיד אומרים כשרוצים להימנע מלהגיד את הנורא מכל פשוט אל תיתן לזה לקרות.

seagate

New member
שכחת את האוראקל

הי פשוט הרגה אותי עם הסוכריות ו i wish i had some caramel chocolate :))) בכלל מאוד אהבתי את המקדש הזה, עם העיצוב והאבנים, נראה מאוד אוטנטי מקום שהייתי רוצה לבקר בו..

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif ירד הפרק

פרס על מהירות הורדה איטית מגיע לי. אבל לפחות קיבלתי את זה עם כתוביות (באיזושהי שפה אסייתית). איזה כיף לראות עוד פרק. ברור לי שהתינוקת הזאת חשובה מאוד לסיילונים מאיזושהי סיבה. הרי זה לא רק שמספר 3 (זינה) חלמה עליה, באלטר קיבל הודעה עליה עוד בסוף עונה 1 מה6 שבמוח שלו. אבל עד עכשיו הבנתי שהיא כל כך חשובה מפני שהיא התינוקת היחידה שנולדה מעירוב של סיילונים ובני אדם, אבל הרי גם קייסי הבת של סטארבק אמורה להיות כזאת. אז הגיוני שכל מה שנאמר לסטארבק על זה שקייסי היא הבת שלה הוא שקר. יותר מזה אני בכלל לא מבין איך היא מאמינה לזה. אנחנו הרי יודעים מתי שרון נכנסה להריון עם הרה (קרוב לסוף עונה 1) והרה היא עדיין תינוקת קטנה (אם כי היא אמורה להיות בערך בת שנה וחצי). לעומת זאת קייסי שהיה אפשר להתחיל ליצור אותה מביציות של סטארבק רק כמה שבועות מאוחר יותר נראית כאילו היא כבר בת 3. לפחות שנתיים. עצוב לי על שרון שלא מאמינה שאדמה שיקר לה לגבי הבת שלה. מעניין מה היא תעשה כשהיא תגלה.

Number 6

New member
3 סעיפים

א. הילדה דווקא נראית בת שנתיים מקסימום ובכל מקרה גם סטארבק בעצמה יכלה לעשות חישוב וכנראה שזה מסתדר לה ב. מי אמר שקייסי לא חשובה מאוד לסיילונים והם לא ישמרו עליה מכל משמר? אולי מי ש"טועה" זו רוזלין ששומרת על הרה כל כך, פשוט בגלל שהיא לא יודעת שקייסי קיימת ג. לגבי שרון שמאמינה לאדמה...גם לי הקטע שבו היא אומרת Adama wouldn't lie to me כיווץ את הבטן ממש עשה לי מר בפה מה עדיף? אכזריות > מתוכננת > של רובוטים > שהורגת או רוע > אנושי > של בני אדם > שמכאיב

nick at noon

New member
3 סעיפים חזרה

א. נגיד בת שנתיים. בכל מקרה רואים באותו פרק גם את הרה (אם את רוצה להסתכל את קייסי רואים בדקה ה18, את הרה בדקה ה31) ורואים בברור שקייסי מבוגרת ממנה באופן ניכר. כמו שאמרתי זה אמור להיות הפוך. ואני בכלל לא בטוח אם סטארבק יודעת איך נראים ילדים קטנים בגילאים שונים, שלא לדבר על זה שהיא לא ממש צלולה לחשוב על הכל. ב. לפי איך שמספר 3 מדברת על fruit born of two peoples זה נשמע כאילו זה ברור מאוד למי הכוונה. גם ההתרגשות מהרעיון של למצוא אותה די מוזרה אם כבר יש אחת אחרת. ובנוסף דובר הרבה על כך שהסיילונים לא מצליחים להתרבות ואז פתאום אנחנו מגלים כדרך אגב שהם התגברו על הבעיה, לא נראה לי. ג. לגבי ה"מה עדיף" מעצבן כל כך שהסיילונים כל כך מתעצבנים מזה שהשאירו את הסיילון ההוא לגסוס על הדרך ואמרו בסרקסטיות איזה מין אציל הם, אבל אין להם בעיה עם זה שהם רוצחים בכמויות אדירות אנשים שלא יכולים לחזור מהמתים, מעבר לכמות שהם תכננו להרוג בפרק הזה, המיליארדים שהם הרגו בהתקפה הגדולה. עד כמה שהבני אדם אכזריים ולפעמים מגעילים אותי נורא, הסיילונים הרבה יותר גרועים.

ezaton

New member
סספנדים ../images/Emo58.gif

טוב, לא שיש לי בעיה עם הסדרה. אחרי הכל, ביום ראשון כבר ראיתי את הפרק השלישי, ואני מחכה בקוצר רוח לרביעי, אבל: 1. הצ'יף התגלח. בחפיפת זמן מסויימת, הוא היה צריך להיות מזוקן, והוא מגולח. 2. איך-קוראים-לה, אשתו של הצ'יף רצה בסוף פרק 2 בתוך ואדי, לא על הר. 3. אותה אחת רצה ואז שומעים את היריות ברקע. עפ"י פרק 3, היריות היו של כוחות המחתרת, ובוצעו מיד אחרי שהצ'יף מפיל אותה לרצפה (כי היא רצה כאיילה בגבעות). 4. הסיילונים נוטים להחטיא מאז העונה השלישית. זה ממש עצוב. עומדת כיתת יורים מול אזרחים, ולוקח להם שנה לירות. עומדים סיילונים מוחבאים ליד כוחות המחתרת, ומחטיאים כאשר יסוד ההפתעה הוא שלהם באופן ודאי. המארינס שמוחבאים מאחורה חייבים לירות טיל. הם שכחו שגם אקדחים, אפס, חודרים את השריון של הסיילונים. לפחות בעונות קודמות. 5. הסיילונים חייבים מפות מצויירות ביד. תאי הזיכרון שלהם כל כך מלאים, עד שאי אפשר פשוט לתת להם קואורדינטות, והם ימצאו את הדרך. הם חייבים להסתובב עם המפה שהספורטאי צייר. לא רק זאת, אלא שיש להם כיסים, ויש לכיסים האלו הגנה מפני פיצוץ. 6. אכן, ההשמנה של אפולו מודגשת מאוד. אני חושב שבכוונה. יש לזה מטרה כלשהי, שבשאיפה, תתגלה במהלך העונה. הם עושים כל שביכולתם כדי להדגיש שהוא שמן, כולל כריות שאינן משכנעות מתחת לבגדיו, ועבודת פנים מבישה. 7. מה עובר על סטארבקס? מיום שבו היא שוחטת (שוב? בפעם החמישית) את מה-שמו, היא מתרככת והופכת אישה אידיאלית אל מול ילדה קטנה שאולי שלה, ואולי לא, אבל אין לה *בחירה* בקיומה. דווקא מסטרבאקס הייתי מצפה מיד להרוג את הילדה, בתור התרסה על כך שאין מקום לדבר. ארבעה חודשים והיא מתרככת. עוד, הייתי מצפה שהיא תנסה לאותת שהיא רוצה לצאת, בפרט כאשר רואים שהמחתרת מבצעת פעולות בסביבה, ויש התנגדות - לא הכל אבוד. 8. בכלל, בסצינה עם המשאיות מפרק 2, לפני ההוצאה להורג, חלק מהאנשים מכוסי ראש, חלקם לא מכוסי ראש. למה? כדי לחסוך בניצבים? 9. מזהירים את שרון מלהסתובב לבד במושבה, אבל 3 מסתובבת לבד חופשי, ואפילו לא מאויימת. נראה שבנקודות מסויימות התסריטאים לא סגורים על עצמם, והתוצאות הן חוסר רציפות *מטריד*. זה לא במקום. אני מצפה שבכל עונה התסריט יהיה מוכן מראש, וששטויות סיספונד מפגרות כאלו לא תהיינה. אממה, הנאום של אדומה לפני היציאה לפעולת החילוץ, אפילו הטקס, הם במקום. גלאקטיקה הולכת על שלוש משחתות אויב, תוך כדי נסיון להגן על חלליות אזרחיות במקביל. יהיה מעניין. כולי ציפיה.

seagate

New member
בנוגע ל 5 ו7

5. הם אמרו כמה פעמים שהמפות נמצאו על skinjobs שאני מניח הכוונה ל12 דגמים האנושיים, ובדיוק כמו שליאובן לא כיבה את הכאב, ככה הם מנסים באיזה צורה מעוות להיות אנושיים, הם יכלו לעשות טריקים של מכונות בכל בהרבה הזדמנויות אבל הם נמנעים מלעשות את זה... 7. סטארבאק לא היתה הורגת את הילדה הקטנה, היא מופרעת, לא אכזרית. אבל זה נכון שהשינוי מאוד תמוהה, אולי ליאובן finally got to her...

aerynsun

New member
פרק נהדר

הפרק ישב אצלי במחשב אבל רק עכשיו יצא לי לראות אותו. אז אני לא נכנסת לתחרות של מי יש כמה שיותר מהר את הפרק
קראתי חצי שרשור ומישהו כתב שה18 דקות הראשונות היו מיותרות ואני כל כך מסכימה. הראו מה היה... כאילו אפשר לקצר את זה. בכל אופן התפקיד של טוסטר זינה מתרחב לו לאיטו ונכון שפתאום גאיוס ומס' 6 נראים מיותרים. כך כך שמחתי שרוזלין חיה!!! ואהבתי איך הפכו את זוית הראיה. הראו את אשתו של הציף רצה ובורחת. מהצד השני ראו שהיא בעצם מפריעה לחסל את הטוסטרים. גאונות בכתיבה. זהו נראה לי. ולפי הפרק הזה נראה לי שהתינוק יהיה המרכז של הפרק או אדמה מגיע ומציל את האנשים מהכוכב. ושהפולו ירזה כבר. אני לא יכולה לראות אותו שמן ומגעיל כזה שמתחת אני יודעת שנמצא גבר חתיך ומדהים

zoetrope

New member
מן הסתם

הוא בשרשור לפרק 3 של עונה 3. יש שם איפשהו ספוילר לפרקים הבאים שפספסתי? לא לא. אל תגידי לי.

aerynsun

New member
Nה? לא הבנתי?

מה בשרשור לפרק 3 . זה השרשור לפרק 3 עונה שלישית. ואיזה ספוילר לפרקים הבאים? לא הבנתי כלום

zoetrope

New member
התייחסתי

לעובדה שהוספת אזהרה בהולה שיש ספוילר בהודעה. כשהדבר די ברור, כשמדובר בשרשור של הפרק העדכני ביותר. (למי שלא צפה בו עדיין) אך פתאום עלתה בי המחשבה שאולי את מודעת לכך והזהרת כי הספוילר הוא למעשה לפרק עתידי. מחשבה זו היתה מטופשת למדי והיא דעכה מהר מאוד בביצת ההומור הבטל. השארתי קצוות לא סגורים?

aerynsun

New member
רשמתי ספוילר

כי אני באמ מכמה פורמים שאם לא שמים ספוילר יש בלגנים בלה בלה בלה. אז אם כאן יש ראש קל, אז סבבה בשווקים. אני בעד! הגיוני שאם השרושור על הפרק האחרון , סביר להניח שיהיה ספוילר. :)

Number 6

New member
די להעליב שמנים!

בשם השמנים אני מוחה על הדיקטטרוה של "היופי" שכולם עוברים עליה בשתיקה ואוטוטו גובלת בגזענות "שמן מגעיל כזה" - הלו הלו, להירגע נשאר אותו בנאדם בדיוק, רק שהוא פחות טוחן את החדר כושר... אתם יודעים מה? הלואי שבפרנציפ הוא לא יעשה דיאטה, תעשו מאמץ ותלמדו לאהוב אותו כמו שהוא! אם באופן אוטומטי שמן=מגעיל אז שננו את האימרה - I may be fat, but you are ugly and I can go on a diet...

למעלה