פרק 3, עונה 2

droriko

New member
באנה סיוון הזאת ממש פייטרית אה?

אני מוכן להתערב עם כל כל אחד שהיא הגיע לשלושלת הראשונים , קילרית אמיתית

droriko

New member
נתן נראה לי אחלה גבר

אבל נסרין חייבת ליהות בוקית חסרת חוש הומור ולשחק את הנעלבת נראה שיש לנו רנין חדשה :/

droriko

New member
לא אהבתי את הסצנות שהיא עשתה לנתן

מבחינתי בן אדם שלא זורם בבדיחות ובא רק לחפש לעשות דרמה הוא ממש מיותר , ורואים שגם לחבר'ה בשבט נמאס ממנה (לא סתם רואים אותה מתבודדת כל הזמן) אני צופה שהיא תעוף עוד לפני האיחוד

blur2

New member
נתן מגזים.

הוא רואה שהבדיחות שלו פוגעות בה והוא ממשיך. הוא לא רוצה להיות בסדר איתה, הוא רוצה לצחוק עליה.

droriko

New member
מאיפה הוא רציך לדעת שזה מעליב אותה?

אולי הוא סתם מנסה לגרום לה להיפתח באמצעות הבדיחות אני אישית חושב שההפקה סתם מנפתחת את תדמית ה"גזען" בדיוק כמו שעשו עם ערן זילברמן (אגב אנשים עד היום בטוחים שהוא שנא את רנין כי היא ערביה) למשל יש קטע שנסרין אומרת להם שהיא ערביה ואז יש שוט על נתן דופק מבט כביכול עם רצח בעיניים , מאיפה לנו שזאת תגובה ישירה לוידוי שלה ולא מבט שהדביקו לסצנה , מאיפה לנו שזה מבט רצחני ולא סתם בהייה באיזה בהייה באיזה שקנאי

blur2

New member
אתה מחפש איך להגן עליו..

הוא רואה שהיא לא צוחקת, והוא ממשיך. הוא מטפח דעות קדומות שגובלות בגזענות.

sagilgul

New member
הנתן הזה פשוט מגן על שכמותך.

וזכותו להיות גזען, הוא מכיר את ה"סחורה" מקרוב - והמבין יבין !

sutul

New member
מוזר

גם אני מכיר את ה"סחורה" אני עובד הרבה עם ערבים מעולם לא חשתי עויינות מצידם

להפתעתך

New member
האמת היא שאפילו שאני לא מסמפת את הרעיון של

מתמודדת פלסטינאית בתכנית, אני חושב שהם הגזימו. רוצים להעיף? תעיפו, אבל אני לא בעד סאדיזם. מצד שני זאת הדרך לסמן אותה כמועמדת להדחה, ע"י זה שמסמנים אותה כילדה הדחויה-לא בטוח שזה יעבוד, גם ההתערבות של ההפקה קובעת, בל נשכח. לגבי הפרומו שבו היא נראתה מדברת על השואה-זה עיצבן אותי, כי זאת מכה מתחת לחגורה והיא לא מלמדת על מחשבות נקיות. מישהי שטוענת שהיא עבדה עם נאסרין בסלקום כתבה איפשהוא שהבחורה התבטאה לא פעם בחריפות נגד צה"ל ובעד הפלסטינים, וזה טבעי-כי היא פלסטינית בעצמה. אגב, בטכניון ובאוניברסיטת חיפה יש כמות נכבדת של ערבים נוצרים (לא מוסלמים), אלו היותר בהירים, עם הקשרים לעולם הגדול, לפעמים מדברים שפה אירופאית זרה נוספת לאנגלית וכ"ו. הכרתי כמה בחורות כאלו, מאוד חביבות ואדיבות ונחמדות ובסוף אתה רואה אותם בהפגנות צועקות "ביל דם ביל רוח נפדיק פלסטין" וכ"ו. מי שחי בחברה שהוא המיעוט בה ותלוי במוסדותיה וכ"ו, אם הוא מספיק חכם, לומד להסתיר את העוינות שלו היטב.

רנין הייתה צבועה ומזוייפת בעליל ובריבוע

ראינו אתה בשידור ישיר. לקידוש היא הגיבה אחרת מרנין , למשל. ואני מאמין לבכי של נסרין ולא של רנין , המזוייפת.

droriko

New member
מה העלבון שהיא מנגנת על דרבוקות ?

נתן עצמו מנגן על הכלי על זה, איפה העלבון ?

למעלה