פרק 3, עונה 2

TAPUZ NINJA

New member
היה פרק דיי נחמד

בעונה הראשונה זה נראה שהייתה יותר התלהבות

בפעם הבאה תקראי ספר...

אבל תקראי רק את העמוד האחרון, זה בטח מעניין יותר מלקרוא את כולו.

נו באמת! הבשבקין הזה גזעני דוחה ועלוב

עם כל הגבריות העלובה שלו הוא אפס גדול ובושה נסרין סתם מעפנה, בלי קשר למוצא שלה, אבל היא 7 ליגות מעל המגעיל הזה

למי מגיע מיליון ועוד

לדעתי כרגע המיליון לאיגור או עידן- סתם כי הם ה"חברה הטובים" אולי לא השחקנים הדגולים ביותר ( טוב בינתיים השבט שלהם לא היה צריך יכולות משחק) אבל בני אדם. השאר אפורים מדי או לא מעניינים נתן= הפרצוף של ישראל. כמה גזען שאדם יכול להיות. מעניין מה יקרה כשהוא יגלה שם שיש גם הומו/לסבית בקבוצה- אני חושב שהוא יבקש להיות תמיד באי הגלות.... בכל מקרה עשו את העונה קצת יותר מעניינת עם דמויות שיגרמו חיכוכים. אהבתי את "נקמת היורמים" של ההדחה של עירית, הלוואי ידיחו את נתן גם. אני לא בעד נסרין- כי היא לא מפגינה אישיות מוחצת או יכולת משחק שווה משהו, אבל נמאס כבר לשמוע את ההערות שלו...

IkMfNiY

New member
אופיר ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שווה. רק בשביל היציאה שלו, היה שווה לראות את הפרק. והיי, הוא יישם את ההצעה שלי, הלך לחפש את פסל החסינות... בכל מקרה, גל אסטרטג והכל, אבל למה הוא גילה את כל הטקטיקה שלו לנתן וגיא (מסכן איתי, אפחד לא באמת סופר אותו...)? הוא בעצם גילה להם שכולם חושבים שהוא לא עושה כלום, אבל מאחורי הקלעים הוא זומם... למרות שכן יש כאן הגיון, כי ככה הוא יוכל להתחבר לנתן וגיא וגם לחלשים פיזית בשבט. וואו, הקטע עם האבן אש כ"כ לא הוגן. לפחות הם ניצחו במשימת החסינות... יעל

שבתאית

New member
מי צריך בכלל תוכניות מפגרות כאלה?

במציאות של ישראל היום צריך להלעיט אותנו בזבל של הישרדות בידיונית בתנאים של חמישה כוכבים? ועוד באיים הקריביים? אני לא רואה ולא אראה שום דברת ריאליטי מהסוג המטמטם שמאכילים בו את העם.יש לנו תוכניות ריאליטי ישר מהחיים, שאין מה להשוות בכלל עם מה שקורה בהם, והכול אמת, בלי זיופים ובלי דוגמניות בשקל ושרירנים ממכוני הכושר. שיצלמו את ההישרדות האמיתית בישראל בחזית עזה, עם אנשים מהחיים שבאמת צריכים לנהל מאבק הישרדות. שיפטרו אותנו כבר מהסינתטיקה המאוסה של נולד לרקוד, לשיר, לשרוד וכל הבולשיט.

eman70

New member
מי שיושב בבאר שבע המטווחת וצריך קצת הסחת דעת

מזה שכל רגע יכולה להיות אזעקה ואיתה טיל שיכול לנחות במרחק זה או אחר מהבית שלו, ובעיקר צריך חופשה מכל פטפוטי הסרק של הפוליטיקאים שמלעיטים אותו בסיסמאות מתהלמות וחסרות כיסוי שמסכנות את חייו. ככה כשהוא שומע פוליטקאים-וונאביז שמלעיטים את המסך בסיסמאות מתלהמות וחסרות כיסוי, אבל שלא מאיימים על חייו, אלא על סכויי השרדותם באי טרופי, או מקסימום סיכויי השגת אבן האש, אז הוא יכול להתרגע, ולצחוק עליהם, במקום לבכות על הטמטום שבו הפוליטיקאים האמיתיים מובילים את כולנו. הקיצור, פורק מתחים מעולה, שעוזר להשכוח בחצי אונת מוח לשעה ומשהו מהזוועה שבחוץ.

נו, מה נתנה לך ההטפה הזו?../images/Emo4.gif

אני מהצפון ובקיץ של 2006 זימברו אותנו חופשי, ועדיין ראיתי טלויזיה והלוואי שהיו אז יותר דברים שיסיחו את דעת כולם פה. בסדר, מלחמה. כבר 60 ומשהו שנה מלחמות, וגם עוד 600 שנה יהיו פה מלחמות. די להטיף ודי לחפור, רוצים להתנתק קצת מהמציאות אז אל תפריעי.

למעלה