פרק 25: אוזה נגד אקירה

harar8

New member
חחח פרק חמוד^_^

היקארו לא עוצר הוא ממשיך לנסות להגיע אל אקירה ^_^ זה טוב להיות נחושD:

CibiHeart92

New member
חחחח

לסאי יש התפרצויות לפעמים "בוא נלך!!!!!!!!!!!!!!!!" מצחיק שהם אכלו ב"נקדונלד" O_O;

cRitiCaL KitTy

New member
אסוציאציותמפחידות../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

נקו-דונלדס...0.0 מתאים להם דווקא...

TaIu

New member
פרק חמוד D:

ואני שונאת את אקירה -.- וסאי כזה חמוד בפרצופים שלוXD ויש לי שאלה.. אלוף הגו שוסאקו שתמיד מזכירים זה סאי בעצם?^^"

Hikaru

New member
תשובה~

הונינבו שוסאקו (טוראג'ירו) הוא ה'קונטיינר' הקודם של סאי. 140 שנה לפני שסאי פגש את היקארו, הוא היה בתוך שוסאקו. שוסאקו גם נתן לסאי לשחק את כל המשחקים לאחר שראה את הפוטנציאל העצום שלו.

Sun Dun

New member
???

אז סאי היה פעם בנאדם או לא?? או שתמיד היה רו חשנכנסה בשחקנים? =00 ומר "משקפיים נוצצות", אוחחח אני שונאת אותו! ד"א.. מסכימה עם היקארו בקשר לנחישות.. אממ.. גמאני אשיג מתישהו את אקירה! באמת!.. לא =\

Hikaru

New member
סאי חי בעידן ההייאן

הוא היה אדם בשר ודם. הפרק הראשון מסביר את זה באופן מעולה. הוא לימד את הקיסר גו. אני לא אספר את כל מה שקרה בפרק, יש מספיק תקצירים של זה באינטרנט. אבל לאחר התגלגלות אירועים שונים, סאי הודח מעבודתו וסולק מהארמון. נאסר עליו לשחק גו. לכן הוא התאבד (ע"י טביעה). רוחו נכנסה ללוח גו - אותו מצא טוראג'ירו הצעיר. הוא איפשר לסאי 'לחיות' בתוך ראשו, ונתן לסאי לשחק את כל המשחקים. טוראג'ירו שינה את שמו לשוסאקו לאחר כמה זמן. שוסאקו מת ממחלת הכולירה, וסאי נכנס ללוח הגו שנמצא בעליית הגג של סבא של היקארו (כתמי הדם של שוסאקו הם הדבר שמסמל את סאי שם).

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif נאסר?

לפי מה שהוא אומר באנימה פשוט גרשו אותו מהעיר, ובגלל שהוא נחשב לרמאי הוא לא יכול היה למצוא עבודה בתור שחקן, לא יכול היה לפרנס את עצמו ולכן התאבד.

imdark

New member
נאסר תאמינו לי

כאשר אדם ביפןמבצע משהו שנחנשב כל כך חסר כבוד הדרך היחידה שלו להחזיר כבוד למשפחתו היא להתעבד

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif זה לא מדויק

אני בכלל לא בטוח שמוטיב ההתאבדות ה"מכובדת" היה קיים לפני תקופת הסמוראים, או להבדיל, תפס לגבי מישהו כמו סאי שככל הנראה היה מפשוטי העם, אמן גו אמנם אבל לא שייך למעמד האצולה. בכל מקרה, לא נאמר בשום מקום בסדרה שנאסר עליו לשחק, אז אני חושש שאני לא יכול "להאמין לך" לגבי זה.

star_female

New member
../images/Emo45.gif חוץ מזה שלא מסופר כלום

על המשפחה של סאי והיא לא מוזכרת באף מקום, וקשה לי להאמין שאם זו היתה הסיבה שבגללה הוא התאבד לא היו מזכירים את זה. אני חושבת שהוא פשוט איבד את הפרנסה שלו ולא היה לו איפה לעבוד (אני לא יודעת איך היו התנאים הכלכליים באותה תקופה אבל כנראה שלא היה קל להשיג עבודה בתור מורה לגו אם הוא היה כל כך נואש כדי להתאבד).

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לפי הבדיקה שלי

התאבדות מחמת חוסר כבוד הייתה תפיסה שהוגבלה למעמד הסמוראים. למרות הסצנות עם החרב, סאי הוא בפירוש לא סמוראי, כך שאין מצב שזה תופס לגביו. מה עוד שהתאבדות טיקסית (ספוקו) מחייבת שימוש בחרב ושיסוף מעיים (גברים) או סכין ושיסוף גרון (נשים). מוות בטביעה, ככל הידוע לי, הוא לא "התאבדות מכובדת". בכל מקרה, אם אתה המורה של הקיסר ואז מעיפים אותך בגלל רמאות, אני מניח שהרבה אנשים שומעים על זה, וקשה קצת למצוא עבודה. אבל הוא באמת לקח את זה בקיצוניות מה...

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif ותיקון חפוז...

כנראה שסאי כן היה בן אצולה, משפחת Fujiwara הייתה משפחה בעלת השפעה בתקופת הייאן, מכיוון שהם השיאו את בנותיהם לקיסרים השונים וכך השיגו דריסת רגל בשלטון. מכיוון שעד כמה שאני זוכר לפני התקופה המודרנית רק בני אצולה נהנו מהיתרון של שם משפחה (הייתי צריך לחשוב על זה קודם) צריך להניח שסאי הוא אכן בן אצולה.

טוצית

New member
נמ. פרק די מרגיז ><../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

טויה-קון עיצבן אותי קצת. סולחים לוואיה *-* לא מראים את מיטאני יותר ;; ולא את טסוטסוי ;;;;;;;;;;;;;;;; ולא את החברה המעצבנת של אקרי D: מרגיז שהיראקו נטש את האזה >< מצחיק שהיקארו אומר סאנקיו XDDD זה ממכר, סאנקיוסאנקיוסאנקיו D:

למעלה