פרק 25: אוזה נגד אקירה

harar8

New member
היה פרק ממש יפה^_^

אקירה הפסיד:( והיקארו כל כך מתלהב מאקירהD:

star_female

New member
~

שינדו וסאי רוצים לראות את המשחק של טויה~ XD וסאי מציע לשחק במקום היקארו ^^; אבל היקארו יותר מדי ילד טוב בשביל לתת לו
"מאשיבה, אם יהיה לך מספיק מזל אולי תהיה הראשון שינצח את טויה" XDDD כן, מאשיבה ינצח את טויה, ממש "זאמה בטח עומד לנשוך את המניפה שלו" זה באמת נשמע מטריד ^^; היקארו: "אקירה הסיח את דעתי באמצע המשחק" XDD היקארו וסאי חמודים כשהם רוצים למהר לראות את המשחק של טויה *_* "אני אדאג לזה שהיקארו יעבור על המשחק כשנחזור הביתה" XD הוא נשמע כמו אמא שלו או משהו אקירה בוהה *-* (אז מה אם זה בזאמה
העיניים~) "ישאר רישום של המשחק ושינדו יקרא אותו... אני אראה לך! כל צעד וצעד!" ^_^ "אתה באמת מדהים, טויה" *-* "אני מבין... אה אומר לי לבוא אחריך, טויה?" "חכה ותראה, אני אשיג אותך!" *_* (והיקארו הבין בדיוק למה טויה התכוון~ D: ) המוזיקה בשלג *-* "אחרי אלף שנה וכל השינויים, הכל נשאר בכל זאת. השלג והקרבות הנועזים על הלוח." (לא זוכרת את הציטוט המדוייק >.> אבל סאי~
) טויה חושב על היקארו בזמן המשחק~ "אתה חסר משמעות בעיני" .... אז למה אתה חושב עליו באמצע המשחק עם זאמה-אוזה? XDDDD היקארו ממשיך לבהות בטלויזיה אחרי שהמשחק נגמר~ "לא אשכח את המשחק שלו היום" *חיוך* "הוא גרם לי להתרגש" *-* "טויה מתקדם! שווה לרדוף אחריו!" (XDD) "גם אתה עשית דרך ארוכה, היקארו" "כן, הכל בזכות טויה" אווו ^_^ "כאילו אלוהים הציב אותו כאן כדי לאפשר להיקארו לצמוח" :X

../images/Emo23.gif~

למה מפחידות? ^^; ומה רע בקצרנות? XD במיוחד כשממש בא לך לישון... 3>~ ודווקא את המשפט הזה, לא לקחתי לכיוון שלילי בכלל... הוא שיעשע אותי ממש, צחקקתי בגללו במשך כמעט דקה XP

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif פשוט מפחידות

ואם באמת לא היית יודעת למה, זה רק היה עושה אותך יותר מפחידה. הקצרנות היא של אמאנו, שכותב לעצמו הערות לגבי המשחק כמובן

הו P=

אני דווקא פאנגירל, אבל אני לא מפחידה ^_^~ באמת שלא. אני משתדלת שלא, בכלמקרה
אה, הקצרנות של אמאנו XDD זה ברור, כמו אלה שרושמים פרוטוקולים ^^; [או שרק לי זה מזכיר את זה ^^;]

CibiHeart92

New member
פרק טוב

מסכנים XD בדיוק עכשיו בא המורה לנתח את המשחק "המורה! אני אדאג שהוא יעבור על המשחק בבית!!! ;0; " נחמד שסאי חושב שיכולים לשמוע אותו באמת

Sun Dun

New member
LOL

אבל שניהם כל כך חמודים כשהם ממהרים =0!!! חוצמזה טפשי מצידו של אקירה לתת להיקארו להשפיע עליו ככה.. לדעתי :) למרות שבסוף בטוח ייצא מזה משהו טוב

CibiHeart92

New member
כן בטח

תראו, לקראת הסוף נראה שכל העולם ואחותו מסביב כבר קלט שיש בניהם משהו חוץ מהם עצמם... לא נורא, בשביל זה יש פאנפיקים של אחרי הסדרה ^^

star_female

New member
D:

משחק 25: פחד וחוסר סבלנות ראו את נאסה~ D: סאי חמוד, נורא רוצה ללכת לקבוצת לימוד XDD דגים מלאכותיים~ XD shiranai... eh, shirimasen ... אני באמת מתחילה לשים לב לזה בצפייה שנייה. ^^; "אולי אתה רוצה לבוא לקבוצת לימוד של טויה מייג'ין?" *משקפיים נוצצות* למה הן נוצצות? ;; היקארו: "O_O גם הוא שם? טויה?" "ikanai!" "אני לא רוצה ללמוד איתו! אני רוצה לשחק איתו!" XDDDD זה היה טוב "aitsu! aitsu wa ore no!" ("הוא! הוא ה... שלי...") היקארו שוב מתחיל משפטים בצורה חשודה למדי
wakajishisen :D אוגאטה יותר מדי נהנה מזה ;; היקארו <---- מוטיבצייה~ וואיה: "תחשב את זה בראש!" XDDD "אקירה לא יחכה לנצח" אווו~ סאי בוכה כי הוא רצה ללכת לקבוצת לימוד של טויה ^^; Saeki~ *_* "אני רוצה לומר לו: אני ממש בעקבותיך!" מוטיבצייה~ ... מורישיטה וטויה: חד-צדדי לחלוטין XD סאי עומד לבכות כי היקארו אמר לו להיות בשקט XD היקארו בפאניקה מהניקוד הנמוך שלו ^^;; מסכן קטן זה *אשיווארה* :X סאי עם חרב *__* היקארו עם חרב XD טויה: "הוא לא מעניין אותי. :< " ........ right. היקארו: "אני ארדוף אחריו!" ^^~ Go Go Igo: אשכרה יש ב-kiin את הדגים XD אני יודעת שהם נורא מציאותיים עם כל המקומות שהם מציירים וזה, אבל... מגניב. ^_^

למעלה