~
שינדו וסאי רוצים לראות את המשחק של טויה~ XD וסאי מציע לשחק במקום היקארו ^^; אבל היקארו יותר מדי ילד טוב בשביל לתת לו
"מאשיבה, אם יהיה לך מספיק מזל אולי תהיה הראשון שינצח את טויה" XDDD כן, מאשיבה ינצח את טויה, ממש "זאמה בטח עומד לנשוך את המניפה שלו" זה באמת נשמע מטריד ^^; היקארו: "אקירה הסיח את דעתי באמצע המשחק" XDD היקארו וסאי חמודים כשהם רוצים למהר לראות את המשחק של טויה *_* "אני אדאג לזה שהיקארו יעבור על המשחק כשנחזור הביתה" XD הוא נשמע כמו אמא שלו או משהו אקירה בוהה *-* (אז מה אם זה בזאמה
העיניים~) "ישאר רישום של המשחק ושינדו יקרא אותו... אני אראה לך! כל צעד וצעד!" ^_^ "אתה באמת מדהים, טויה" *-* "אני מבין... אה אומר לי לבוא אחריך, טויה?" "חכה ותראה, אני אשיג אותך!" *_* (והיקארו הבין בדיוק למה טויה התכוון~ D: ) המוזיקה בשלג *-* "אחרי אלף שנה וכל השינויים, הכל נשאר בכל זאת. השלג והקרבות הנועזים על הלוח." (לא זוכרת את הציטוט המדוייק >.> אבל סאי~
) טויה חושב על היקארו בזמן המשחק~ "אתה חסר משמעות בעיני" .... אז למה אתה חושב עליו באמצע המשחק עם זאמה-אוזה? XDDDD היקארו ממשיך לבהות בטלויזיה אחרי שהמשחק נגמר~ "לא אשכח את המשחק שלו היום" *חיוך* "הוא גרם לי להתרגש" *-* "טויה מתקדם! שווה לרדוף אחריו!" (XDD) "גם אתה עשית דרך ארוכה, היקארו" "כן, הכל בזכות טויה" אווו ^_^ "כאילו אלוהים הציב אותו כאן כדי לאפשר להיקארו לצמוח" :X