שחוץ מלהזיק לא מועילה לעצמה והייתה ונשארה עלובת-החיים ! וכן , גם את נטלי הידועה : בשם "החזירה" שאפילו לא-הבינה את מצבה במשחק ועד כמה שונאים אותה , שהעדיפה להגיע לגמר וכמובן לקבל : בוז גדול ומראה היישר לפרצופה החזירי , במקום ג'יפ יוקרתי מיובל : שתמיד תוכל להצטער : על הטמטום שבו היא , פעלה ובנוסף שעכשיו כולם יודעים שהיא חזירה ובהמה בזויה . אתה זבל-אנושי : בדיוק כמותן !
בעיקר בגלל שאני לא כ"כ מבין מה את כותבת, את יודעת- לדבר בשפה שמובנת לאנושות זה משהו מינימלי
ממה שכן הבנתי, השורה התחתונה הייתה: "ההורים: שלי: אנסו אותי: בגיל: שלוש: ובגלל זה: יש לי: פיגור ו: אוטיזם" וחוצמזה גם אמרת משהו על ריקי "ה:מזדנבת" שבעצם גם אם הודחה היא יזמה כל דבר אחר שהיה בשליטתה, ואמרת משהו על נטלי החזירית או משו כזה ולא זכור לי נטלי שהגיעה לגמר בהישרדות ישראל<: אבל אם כבר התכוונת לאלוהיי ואלוהייך נטע לי, אז היא הבינה יפה מאוד את מצבה במשחק ואי לכך הדיחה את כל מי שאיים עליה. וכן, אם היא הייתה מגיעה לגמר היה לה סיכוי לנצח, אחרי הכל היא יזמה מהלכים, עשתה דברים ולא סתם השתזפה על האי כמו "נועם: הכוכב פורנו: שלי: ומירית ש: לא עשתה כלום: ככה משחקים: את המשחק: רק משימות ולהיות: אנשים טובים:" למה אני טורח לענות לך, כשאנסו אותך את חטפת נזק בלתי הפיך למח. אוטיזם אמרתי?
וזה גם מוסיף לו קול מאחת מהן -שלא תגיע לגמר איתו על חשבון השניה.(למרות שלדעתי הוא יביא את נטלי לגמר-כי זה יראה יותר טוב שהוא נאמן לה...אבל אז ירוויח את הקול של שונית וכנראה גם את של אירית בגלל זה). חוץ מזה ברור שהוא מרוויח עוד שפוטה+מלווה בשבט=2 שפוטות,שמחפשות עכשיו מנהיג חדש כמו שאמרת ואז הוא לא תלוי בנטלי וביניב,ובכלל ככה הוא מרושת מכל הכיוונים (וגיורא שהוא ווילד קארד ופרש בודד לגמרי כרגע במשחק-יעשה את מה שזה שהרוב נאמנים לו אומר,וככה גם הוא שפוט של גב)-ובסה"כ זאת הדרך של גבר להמשיך לעשות את כל העולה על רוחו בשבט ! אבל כבר נאמר "לא לשחק בלב של..בחורה!" ,אכזרי כל כך מצידו! בכל אופן יכול היה להתנהג יותר בקלאסה בעיני.
התנהג לנטלי בצורה הכי מכוערת שיש! מעניין, ליניב סידר אחלה ארוחה ולנטלי לא, והתירוץ שהוא רוצה להוריד את האנשים ממנה! על מי הוא מנסה לעבוד?! אמרתי סוף סוף יהיה זוכה טוב בהישרדות (אם גב יזכה) ועכשיו ממש ירד לי ממנו! נטלי בחורה דלוקה או מאוהבת, זה לא אומר שצריך לנפנף את ההידלקות של גב בשונית מול הפרצוף. קצת כבוד לבחורה שרבה בשבילך בהתחלה כשאתה היית כלום אז! ובכל זאת הלכה איתך! גב, כנראה אתה לא יודע מה זה להיות מאוהב עם רגשות, ובגלל זה אתה כל כך מזלזל בה! נטלי צודקת ב-100% יש לה זכות לדעת הכל.
נכון שנטלי קצת מאוהבת אז יש לה סיבות מקלות אבל ברור שגב יוצא הכי טוב במהלך הזה כי זה מצליח לו תזכרי רגע בפרק שיונתן אכל משהו מגעיל כדי להביא לגב עוגת שוקולד וזה לא תפס הוא לא הצליח להרדים את גב גב עכשיו לגמרי הרדים את אירית שונית ובמיוחד את גיורא (כי הוא יותר חושב אסטרטגית משתיהן ) ככה שאם היה לו חשש שברית שלו תתפרק מבחוץ נראה לי שהוא יכול להיות רגוע
אמרת משפט מכוער, ולא חשוב על מי. העובדה שאת מסתתרת מאחורי מקלדת, אינה מתירה לך ללכלך ולזהם. ובעיני, נטלי אחת מהמתמודדות המובילות בעונה, לוחמת וממש לא פרחה רחוקה מלהיות זולה. אני מקווה שהיא תמשיך להתקדם במשחק. גב שהיה השורד המועדף שלי איכזב אותי מאד.הוא אמנם לוקח כל משימה בהליכה וחתיך אבל...משהו עלה לו לראש. הוא חד ומכוון למטרות שלו ולא רואה אף אחד ממטר. יניב אמר את זה חד משמעי לגבי מטרותיו במשחק ואילו גב משחק אותה....
היא באמת זולה מספיק לראות את התנהגותה לא ברור מה ההגנה עליה מי שלא מכבדת את עצמה לא יכבדו אותה ואני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת כך גם לגב לא חסר חבל שהדיחו את יאנה וחבריה
../images/Emo45.gifאהבתי את הניסוח, מסכימה לחלוטין.
לא אוהבת את נטלי, בלשון המעטה. הבחורה עולה לי על העצבים. אבל לא צריך לרדת לרמות נמוכות. אלו בכ"ז בני אדם, אין שום טעם וצורך לדבר עליהם בצורה כ"כ מגעילה.
הלוואי שהבנות (ללא ידיעתה של שונית) יעשו ברית-נשים ויעיפו בערמה את יניב [ הן יכולות לעשות את זה בצורה חכמה , נטלי תבוא לגב וליניב ותאמר להם שהיא רוצה להעיף את שונית ותכלס : אתי , נטלי ואירית יצביעו ליניב ויעיפו אותו בהפתעה ] מאד מקווה שהן מתכננות משהו בסגנון , ומי יודע אולי כל העניין עם-גיורא היה מתוכנן ( אי אפשר לדעת )1) כדי להוציא אותו (הרי הוא לא ממש אמין) ו 2) להרדים את גב ויניב ולהפתיע אותם באופן הכי לא-צפוי במועצת-השבט ולהוציא את יניב רוחן מהמשחק.
נו,נגיד אתי אירית ונטלי ילכו ביחד להדיח את גב (לא משנה שנטלי ואירית הן בנות ברית של גב ויעשו כל מה שיגיד להן), בכל זאת נטלי+אתי+אירית=3 יניב+גב+שונית=3, בתיקו הכח הכפול יכריע,וגב ויניב הכי חזקים שם במשימות
וירצו להעיף את יניב ואפילו את גב !! כי אירית אולי לא חכמה גדולה אבל ערנית ומספיק פקחית , נטלי תפסה שיניב וגב : ביחד, הרבה יותר ממנה (אחרי מועצת השבט) בזכות הדיבורים המיותרים בין שניהם במועצה שחשפו אותם בצורה גלויה לחלוטין + להחזיר לגב על הפגיעה הגסה-שלו + אירית שבוודאי תספר לה על הצעתו של גב : לגבי הדחתה, כזכור. ולגבי אתי הרי ברור לה שהיא המועמדת העיקרית להדחה . ולכן הכי מובן בעולם שהן צריכות לחבור ולהעיף את יניב רוחן ובמועצה הבאה את שונית. נטלי תאמר לגב ויניב שהיא מעיפה את שונית (תבזבז להם את פסלון החסינות במידה והם ימצאו אותו וירצו להגן עליה ובפועל להעיף את יניב ) לגבי התיקו : אכן הן צריכות לנצח במשימת הווטו "ולהעניק" אותו לשונית ואז להבטיח את ניצחונן !!
כלומר היא מצביעה מה שגב מורה לה להצביע,אם היה זמן מתאים אופטימלי להדיח את שונית,זה היה עכשיו-שלגיורא הכח הכפול,מי יודע מה יקרה בהמשך,ובהמשך בלי גיורא,לנטלי גם לא יהיה רוב. וגם אירית,במועצות הקודמות-יצאה פחדנית והצביעה מה שאמרו לה להצביע,היא יכלה להקים עם אתי,יאנה,ואוהד ברית ולהדיח את גב ושות',ולשפר את מצבה,אבל....