פרק 22 - צפיה נעימה

ברור שאירית התנהגה בינתיים בטיפשות,אבל :

עכשיו נראה לי שהתמונה כל-כך ברורה , שלגמרי הלך עליהם והן תעשינה הכל כדי לא לעוף, וזה מתבטא : 1) לפעול ביחד בשכל ובקור רוח (בניגוד לעבר) 2)להשיג את צמיד הווטו ולהעיף את יניב). אגב , אירית "מלכת" הטעויות לגמרי : א) יגאל ב) לא הצטרפה עם אוהד ושונית שהלכו אחריה כמו כלבלבים ליאנה ואתי ,דבר שהיה מבטיח לה מקום בגמר ובחישוב הכי פשוט כל בר-דעת אפילו קטנה ביותר, היה מבין את זה ( מעיד כמובן גם על שונית והבנתה המצומצמת ) ובמקום לעשות חישוב רציונלי היא התעסקה באמוציות לגבי יניב וקרבתו אליה . ג) עכשיו גם לא הייתה ברורה עם האחרים ולא הצביעה לשונית . ואולי הרסה בכך את הכל. אתי ברור ששואפת לברית הזאת ( הרי,היא הגתה אותה מלכתחילה ). ונטלי נראה לי שהיא תפסה רגליים קרות ונסוגה ואכן חבל , כי עכשיו הכל עומד על צמיד הווטו וביצוע מושלם !!! בכל זאת יש לי הרגשה די חזקה , שהן יתנו את הכל בשביל להציל את עצמן בנקודה-הזו של המשחק.

mmeny

New member
לי נראה שאת לא קוראת את המפה נכון

והקריאה הנכונה היא שגב שולט במשחק,מילה אחת שלו-ונטלי ושונית יעשו מה שהוא מבקש. אם נטלי תזכה בוטו,היא תשמח להדיח את שונית והצטרף לגב. אם שונית תזכה בכח הכפול,היא תשמח להצטרף לגב ולהדיח את נטלי. בקיצור,גב שולט

אז , ככה אני קוראת את-המפה :

תקרא בעיון ,ותבין איך אני קוראת ורואה את הדברים : : אזכיר את ההצעה של אתי שאכן הייתה מצוינת עבורן : יאנה , אתי , אירית ושונית (הפסיבית)+ אוהד (הפסיבי) יכלו להיות רוב [ במתמטיקה הכי פשוטה] ולהגיע לגמר. ובטיפשותן הן החמיצו את ההזדמנות . יאנה סתם סבכה עם שקר-מיותר : במקום להסביר : שכך הם יובילו כחמישייה שוות זכויות , ועם גב יניב ונטלי: מקסימום הן תוכלנה להזדנב למקום ה4,5,6 .ואירית נגררה לאמוציות ( יניב אמר או לא אמר ?? ) במקום לראות לאיפה היא מגיעה ועם מי היא תגיע בחשבון-פשוט : כמה שיותר קרוב לגמר ואפילו למיליון ..... ושאירית החליטה ללכת ללא-הגיון ואמרה לשונית שהן תלכנה אחריהם : אז שונית הטיפשה אמרה : טוב !! וכמו-כן אוהד ??? שני המזדנבים שלא בדיוק , מבינים לאיפה הם מובלים . אבל : מה שבטח ,הן חייבות להשיג את צמיד הווטו ! ליצור רוב של 3 מול 2 .אישית מייחלת לכך : בהישרדות אמריקה : ראיתי שהרבה נשים עצמאיות וחכמות : שלא שמות על הגברים יותר מידי ומנהלות עניינים . לעומת פה : נשים ברובן נגררות,אחרי "מוביל-השיירה" כנשים קטנות שבמקום לתפוס יוזמה ולהפסיק ללכת אחרי.. תחלטנה בעצמן לאיפה ועם מי ללכת מיוזמתן ורואות לפתח-ברית : אפילו של נשים {אפילו בין שתי חברות , שמבינות-עניין בלי אמוציות והתעסקות בשטויות : כקנאה ורגשות שישפעו עליהן : ויגרמו להן לעשות טעות אחר טעות ,במשחק ! אגב לא יודעת כיצד הן יפעלו בסופו של-דבר : לעומת זאת , יודעת מה נכון - עבורן ! ומקווה עבורן !

droriko

New member
העונה הזאת נוראית

כולם שם עסוקים בליהות יפי הבלורית והטוהר , אין אף מתמודד עם הומור ואירוניה עצמית, כזה שלא מלא בזחיחות אלוהית . בעצם חוץ מיניב, אבל יש לו הומור של ילד בכיתה ב' אז אני לא סובל גם אותו .

pink81

New member
שמתם לב שככל שואן ואן מרזה-הוא מצחיק פחות??

יאללה ואן ואן,תן בדאחקיות!

למעלה