פרק 22 - צפיה נעימה

דקל69

New member
פרק 22 - צפיה נעימה

מעניין מי שוב יקח את החסינות
ואם חברי האי יתעוררו לנסות להדיח את החוליה החזקה והמניעה בשבט (קרי-גב).

חגי

New member
יכול להיות שגב קלט שהם 3 נגד 4 והגיע

הזמן להקריב אחד משלהם? די ברור לכולם שיש ברית חזקה של גב- נטלי- יניב כרגע הם 7 והמצב מאפשר ל4 הנותרים להתאחד להדחת אחד מהשלושה. לכן כמנהיג הדומיננטי של השלישייה שמצבו הכי מסוכן הוא מנצל את משימת הפרס כדי ליצור סימפטיה , מבוכה , בלבול ואולי אפילו להפוך את נטלי למורדת דבר שיוציא אותו מהכוונת המיידית ויאפשר לו להעמיד אותה כמודחת פוטנציאלית אפשרית בעיני האחרים.

דקל69

New member
לדעתי גב רוצה להיות ההוגה/המפעיל והמבצע

הבלעדי של ההדחות. הוא לא מעוניין שמישהו אחר יקח קרדיט על ההדחה/המחשבה/הרעיון ולכן משתחרר/מתנתק מהברית הקבועה והיציבה שלו. לאחר הפרק האחרון שנטלי יזמה הדחה וגרמה ל- 3 אנשים להצביע נגד אוהד (יניב - למרות שנשבע לו), גיורא - למרות הסימפטיה לאוהד, ולגב - למרות שיודע שאוהד לא מאיים, אולי פתאום גב מנסה לנטרל את כוחה והשפעתה של נטלי. ידוע ששונית ואירית לא מסוגלות להניע מהלכים והדחות בעצמן אלא נגררות לפי הרוב ובעיקר לפי דבריו של גב. גיורא ויניב לא יוזמים בגלל שמבחינתם הם בקליקה הסופית והמוגמרת של גב בגמר. ההתקרבות של גב לשונית יכולה לגרום למצב של פיצול שבעקבותיה תגיע הדחה או של נטלי, וקרוב לודאי של שונית, כי אין כמו כעס של אישה פגועה. ונטלי פגועה - ברמה האאישית בעיקר וגם ברמת מעמדה בברית ובשבט.

pink81

New member
ניתוח יפה,דקל,לדעתי גב גם מנסה לחזק את התדמית

של זה שיזם את כל המהלכים לבדו -בעיני המושבעים והקהל,ולכן התנער ככה מהמעורבות של נטלי, ובכלל-אולי גב מאוים גם מנעלי במידה מסוימת,כי אם תגיע איתו לגמר,והוא אחראי ליותר מדי הדחות (וכמו שהוא עצמו אמר-הדבר הכי גרוע במשחק הזה זה להיות בטוח במעמדך) (והיא גם נראית טוב)-היא עלולה לקבל יותר סימפטיה ממנו.בטח יש עוד סיבות-מעניין מהן..

רווקה 31

New member
איזה מניאק גב!!!!

בואנה עוד לא נגמר הפרק וכבר בא לי להגיב בפורום על ההתנהגות של גב. הוא יצא חרט של בן ברית. דבר כזה עוד לא נראה בתוכנית. העונה הזאת בכלל משעממת טילים. רק חבל שמי שרץ על המקום של הכוסון האתלטי הנקי יצא מה זה מלוכלך מהמשימה האחרונה. תקע סכין מה זה ענקית בגב של נטלי.

דקל69

New member
לא מאנייק, רואה מאוד לרחוק וקורא כמה

צעדים קדימה, ואני לא מדברת רק על המשחק באי אלא בעיקר להצבעת המושבעים. לפי הפרקים האחרונים אין ספק מי בעל הבית באי שעל פיו ישק דבר, אם המודחים והמשובעים צופים בזה הרי הוא יודע מי המנצח ובעיקר בזכות מה.

pink81

New member
מה זה ירד לי מגב../images/Emo31.gif,לא פותחים על בחורה!

מה זו ההתנהגות המסריחה הזאתי???? את נטלי אני אוהבת מאד,ומה שאני שונאת זה שגברים מתנהגים כמו מניאקים! במיוחד שראיתי בגיא פינס שהוא אמר שלא היה יכול להיות כלום ביניהם ,ושזה היה בראש שלה,ושלא מעניין אותו שנפרדה בגללו מהחבר,וכו' וכו'.חשבתי שיש לו קלאסה-אבל כנראה אין.סתם עוד פרך.(נ"ב-אם היה יותר גב-גבר,היה לוקח יותר משימות כח.במילא האש לא מכוונת אליו,ומעמדו מספיק חזק שלא ידיחו אותו גם אם יקח יותר חסינויות.) מי פותח ככה ג'ורה על בחורה מאוהבת בך,ששמרה לך אמונים מהתחלה,ועוד מתנער ממנה בכלל? קיצר,לא ג'נטלמן ולא נעליים.נכון שבאופן ניכר הוא יותר אסטרטג ביניהם -אבל גם הוא בלעדיה לא היה מגיע בקלות לאן שהגיע.וגם היא שיחקה במשחק שלו,והשתלבה בטקטיקה שלהם,אז עכשיו פתאום הוא משחק אותה..זה שהוא המנהיג (כמו בחיים) זה בסדר כי הוא (אמור לפחות להיות) הגבר בברית ובשבט (סליחה מהפמיניסטיות).אבל אם הגבר מזלזל ככה בבחורה הוא לא ראוי שיתייחסו אליו כמו ל"גבר"! אולי באמת הוא לא צריך אותה אסטרטגית כ"כ כבר,אבל מה היה קורה לו אם היה משתף אותה קצת יותר כמו שביקשה?? קיצר->

נכון לגב לא חסר מה הוא אשם שהיא מאוהבת בו

מזלזלים בבחורות זולות והוא לא היחיד ונשים שמתנהגות בזולות

pink81

New member
איך היא זולה בדיוק??

בחורה חמודה אמיתית יפה ,והכי לא זולה שיש.למה היא זולה,כי היא מאוהבת?? מה שכן,לא הכי חכם לדבר על הרגשות בטלויזיה,כשחבר שלך בבית יצפה בזה.אבל זה מה שאני אוהבת בה-את האמיתיות שבה

ואיזה קלאסה לנטלי יש

די לצביעות בחורה עם חבר שרודפת אחרי מישהו אחר כנראה לא בא לו זולה היא סתם חרמנית שתכבד את עצמה לא סתם הוא דחה אותה הכי קל להאשים רק צד אחד

pink81

New member
היא לא רדפה אחריו,היא דיברה על הרגשות

ולא בפניו אגב.היא לא הציעה לו את עצמה או משהו.יש דברים שקשה לשלוט בהם! וגם עד עכשיו איך שגב התנהג איתה שירדה לי ממנו המחשבה שהוא משהו כזה מיוחד-גם אני הייתי חושבת שהוא וואו ומאוהבת.זה הכי קל לשפוט מהצד.

אז מה אם הוא נראה טוב

הוא נרקומן לשעבר אולי יש לו איידס אבל לפרחות זה לא אכפת אוהד הוא מקסים ואפשר להתאהב בו

pink81

New member
אולי יש לו איידס? מה יהיה עם הפרימיטיביות??

ומי פרחה אגב? אוהד הנעל בית מהמחסן -זה הטעם שלך?! פחחחח אני לא אוסיף... נ"ב גב לא כזה יפה כמו שהוא כריזמטי וחכם וזה מה שמושך בו.אבל הוא אכזב כ"גבר".

אני לא פרימיטבית הוא היה מזריק

ואולי הייתה מחט נגועה נכון אוהד לא חכם במיוחד גם לדעתי הרוב שם כאלה אבל זו הישרדות לא תוכנית לחיפוש אהבה.גיורא מושך ואז מה אם הוא מבוגר

pink81

New member
גיורא מושך?! אמאאאאאאאאאאאאאאא! בעעעעעעע!

ו..צודקת.גב היה נרקומן,ואולי הוא היה גם זונה,ואולי הוא היה גם סוחר סמים,והיה מזריק עם מחטים של ערבים קוקסינלים,ואולי הוא היה גם אכולהוליסט,ובגלל זה יש לו צהבת ושחפת ומחלות מין,וכנראה גם איידס

חחחחח הוא סיפר שהוא היה זרוק בתחנה מרכזית

והגיע למשקל 50 קילו חחח מצחיק מה שאמרת גב בגמר זה ידוע כבר מלא זמן

pink81

New member
תגידי ממי את בסדר? מי דיבר איתך על הגמר?../images/Emo12.gif

ו...אז מה? אז הוא היה משתמש,ושקל 50 קילו (הוא בטח הגזים רק בשביל להדגים-(אם לא בשביל הסימפטיה של הקהל),אבל נניח..) אז מה?? זה עושה אותו חולה איידס? תגידי איפה את חיה ממי? מה הקשר בכלל?? מה זה הדעות הפרימיטיביות האלה?? יודעת כמה אנשים נוסעים להודו ודופקים תראש מסמים וחוזרים לארץ מסטולים ל-3 שנים ומתאשפזים-זה עושה אותם חולי איידס?? אה,שכחתי..גב גם בטח כוזרי,ורחמא ליצן-שמאלן..(מה שעושה אותו בטח גם הומו!)

למה את תוקפת כמו בהמה

יש סיכון לאיידס למזריקים איפה את חיה שאת תוקפת ככה אפשר לחטוף איידס ממחטים נגועות .גב היה מזריק אבל לא משנה מה אני אגיד ישר תתקפי אותי שום דעות פירמטיביות לכי תקראי קצת על איידס לפני שאת תוקפת ומגינה על הנרקומן הזה .גב היה מכור להרואין והדיון הזה מיותר דיי כבר לקרוא לי פרימטיבית רק כי אמרתי את האמת על נרקומן שהיה מזריק

ואני בסדר גמור סתם דיברתי על הגמר זכותי

אין צורך לתקוף כמו בהמה על דברים שאינך יודעת .גב היה מזריק מכור להרואין .לנרקומנים עם מחטים יש סיכון ואני לא פרימטיבית מה קשור בכלל לא מאמינה תקראי על כך על הסיכון במקום לתקוף אותי זה ממש דוחה

pink81

New member
נכון ממי,אני "תוקפת כמו בהמה"..ו"זכותך!"..../images/Emo6.gif

רק מאמיל'ה,את לא תדקרי אותי נכון חמודה?

למעלה