פרק 217

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה!

אני לא מבין מה יש לי היום, בהירוז היה פרק בינוני לפי דעתי וכל השאר אומרים שהיה מעולה, ובנמלטים היה פרק סוס וכולם אומרים שהיה פרק מרדים! הקטעים עם טי-באג באמת היו לא משהו אבל סוף סוף הוא מסיים את הקטע עם ה"משפחה" שלו ויחזור האקשן שבאמת מעניין. מעניין מה יכול לקרות עכשיו עם סוקרה ומרי-קרוז שהם ביחד, אני אוהב את סוקרה אבל כל עלילה נוספת שהם יכולים להמציא להם עכשיו נהיה נדושה מדי... אני ממש אוהב את סי-נוט, והבת שלו שפקה לו את הכל ממש עיצבנה אותי, היא פשוט מעצבנת לאללה!! אהבתי שהם נכנסו בקים, חבל שהם לא לקחו אותו כבן ערובה או משהו כזה... אני אוהב שמשפילים מישהו מכיר מהחברה :p מקווה שקלרמן יחזור לאחד כוחות עם האחים, יש להם סצינות ממש מגניבות ביחד... שנאה הדדית אבל גם תלות וקצת מתח וכל השיט הזה... לאט לאט כבר נגמרים הנמלטים וכולם נתפסים/מתים (אגב, מאהון לא אמור להרוג את סי-נוט אחרי שהוא יעזור לו עם סקופילד?), היה טיפה מעצבן שהדבר שהם מצאו הוא קובץ סאונד (כצפוי) ולא משהו אחר לא צפוי אבל ניחא... הייתי במתח לשמוע את זה בכל מקרה... עכשיו שום לחכות פרק שבועיים??? אם כן אז פאק!! זה ממש מעצבן כבר@#

victoria777

New member
|ספויילר|לגבי קלרמן

אני בספק שהוא ירצה להמשיך לעזור להם.גם אני אהבתי את הסצנות המשותפות של קלרמן והאחים.

Tankard

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד אבל..

יותר מדי צירוף מיקרים שפופ חבר במועדון הזה אבל בכל זאת היה מתח היה שמייקל סובב אליו את האקדח.. הקטעים עם טי באג היו לא משהו ומרחו את הקטע עם סי נוט ועכשיו הוא משתף פעולה עם מאהון .. ובסוף עם הקובץ אודיו הזה אני מת לדעת מה יהיה בפרק הבא

ItsNotMe1

New member
נצל"ש, מי שיכול לעזור לי להשיג את

הפרק בבקשה צרו קשר במסרים, תודה :)

limors2

Well-known member
איף../images/Emo58.gif

מה עשו מטי באג? אני מתגעגעת למניאק של עונה 1
ואהבתי את זה שברחו לקלרמן
פרק בינוני.

aviGODFATHER

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

הפרקים מאז הפגרה לא היו משהו, אבל זה הראה שיפור גדול. אהלן פופ! התגעגענו! בהחלט היה נחמד לראות אותו שוב (למרות שאיזה אפס ספיילר את זה בשרשור של הפרק הקודם). אני מקווה שה"חברה" לא תהרוג אותו. הקטע שקלרמן מנסה להכנס ושרה לא נותנת היה מעולה! כל כלב בא יומו. אגב, הדבר המעצבן ביותר קרה לי: אתמול בלילה ראיתי שהפרק האחרון לעונה (או לסדרה) ישודר ב-26/3 (ז"א 27 אצלנו). אני הייתי אמור להתגייס ב-28, ז"א בבוקר אחרי שהייתי רואה את הפינאלי! אבל לא! צה"ל (צואה הדומה לחרא) היה חייב להקדים לי את הגיוס ביום (קיבלתי צו חדש הבוקר), ועכשיו אני אצטרך לחכות כמה ימים ומן הסתם ישאירו אותנו על קליפ-האנגר בגודל של הגרנד-קניון! באסה...!

noamoser

New member
אפשר לשלוח גם לי מסרים עם מה שהוא

ביקש?? ו.. תשלחו גם איך אפשר לשלוח מסר.. כי אני לא יודעת =/

RYaniv

New member
איך הם גילו ../images/Emo58.gif

על סוקרה שהוא הולך להיות בשדה תעופה ? לא זוכר את זה.

RYaniv

New member
אבל אבל ../images/Emo58.gif

האיש בטחון אמר לו שהם קיבלו מידע על כך שאחד הנמלטים האמריקאיים אמור להגיע לשדה תעופה ההוא באותו הזמן. זה לא סתם שהוא מבוקש בכל מקום. היתה להם התראה ספציפית.

למעלה