פרק 217

l o l e r

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

מרחו קצת את העניין עם המפתח וזה אבל יש התפתחויות עם C-Note... נ.ב. אהבתי את הקטע שהם דפקו ברז לקלרמן :~}

DinamoHaifa

New member
../images/Emo58.gifאחד הגרועים

מה נהיה מהסדרה הזאת? חוץ מאולי דקה וחצי בקטע עם קים והנרי, היה פרק מרדים, הקטעים עם טיבאג משעממים בטירוף. גם כל הקטע עם סינוט נמרח ושיעמם חוץ מהסוף שהוא החליט להסגיר את עצמו. ד"א ראיתי את כל העונה הראשונה וחצי מהשנייה ב24 בשבועיים האחרונים ואני רוצה להגיד לכם שאי אפשר להשוות בין שתי הסדרות. נמלטים פשוט לא מתקרבת ל24 גם מבחינת מתח, גם מבחינת עלילה וגם אין שם קטעים שלמים של שיעמום כמו שהיה בפרק עכשיו בנמלטים. אז מי שפה רואה נמלטים ועוד לא ראה 24, תעברו לראות 24 גם, זה ליגה אחרת.

H a R a Z y

New member
אני רואה גם 24..

עכשיו בדיוק סיימתי את העונה השנייה.. וזה שטויות מה שאתה אומר..

DinamoHaifa

New member
עזוב את העונה השנייה

באמת היא חלשה יחסית. העונה הראשונה פשוט לא רואה את נמלטים. יש מתח בלי הפסקה ראיתי את כל הפרקים באיזה 3 ימים בזמן של לחץ אדיר של מבחנים פשוט אי אפשר היה להפסיק...

H a R a Z y

New member
חחחחח

האמת.. יש משו בזה.. כי פעם לא הייתי מוכן לחכות שנייה אחרי שהפרקים יוצאים.. היום זה כבר לא ממש ככה.. אני יכול להתאפק אפילו יום או יומיים אחרי אם לא יוצא לי להוריד.. אבל אני עדיין חושב שהסדרה מעולה.. נכון.. יש סדרות כרגע שיותר חשובות ופעם נמלטים הייתה בראש הרשימה..

MineraL

New member
תגיע לעונה השלישית והחמישית

ואז תראה מה זה מתח

dm101

New member
מסכים שיש קצת שיעמום אבל

בוא לא נשכח שהסדרות מאוד שונות ג'ק באואר רץ מפיצוץ לפיצוץ מטרוריסט לטרוריסט ואצל לינק וסקופילד יש הרבה דמויות ומספר תת עלילות ומין בלגנים שמסתבכים ומסתורין ממשלתי הפרק שסוקרה נלכד בנחל ייבש אותי מאוד ואני מודה שכל הסיפור של TBAG יצא משעמם גם C-NOTE עד לתפנית

RYaniv

New member
ראיתי את כל הפרקים

של 24 ושל נמלטים (נכון לעכשיו) ואני יכול להגיד לך מעל לכל ספק ששתי הסדרות האלה ממש לא מנסות להתחרות אחת בשניה. לכל אחת מהן יש קצב משלה, וכמובן שב-24 זה הרבה יותר אינטנסיבי, ונמלטים פשוט לא שואפת לקצב כזה. זה ששתיהן משודרות בטלוויזיה באותה תקופה לא אומר שהן מתחרות על אותם הצופים. אגב, בארה"ב הן משודרות אחת אחרי השניה באותה הרשת ככה שגם אין שום מצב שהן יתחרו זו בזו.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif217

פרק מעולה, לא מותח במיוחד אבל אני אהבתי אותו מאד במיוחד בגלל העובדה שיוצאים מהקטע של הבריחה ללא מטרה ומזכירים שלאסירים יש רגשות והם צריכים לותר בשביל טובת המשפחה, הילדים והאהבה. ביקורת מלאה בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=915275

Gabi89

New member
../images/Emo58.gifפרק ממוצע

הקטעים עם טי-באג משעממים... אהבתי את מה שעשו לקים אבל אני לא בטוח לגבי קלרמן עכשיו... לא חושב שהיו צריכים לעשות לו את זה..מסוכן מדי עכשיו...הוא אולי יכול להועיל... ועכשיו בסצנה הבאה שנראה את קלרמן/ קים הם יהיו ביחד באותו רחוב מרחק מטר אחד מהשני והסצנה בטח לא תתחיל שאחד יהרוג את השני לכן ההיגיון אומר שאולי הם יחברו יחד שוב... סי-נוט יצא זבל בסוף...עם כמה שאהבתי אותו...מילא העיסקה הייתה שהוא ייכנס לכלא...אבל לא...I will get you scofield ! וסוקרה...טוב שלא מראים אותו כל פרק אי-זוגי במשך דקה אחת כדי לצאת ידי חובה...

Ani Ima

New member
../images/Emo58.gif אתה יכול לפרט בבקשה לגבי ה

I will get you scofield

Red Ninja

New member
../images/Emo58.gif בתחילת הפרק,

בקטע של "בפרקים הקודמים" הזכירו שוב את europeangoldfinch.net - לדעתי סינוט ייצור משם קשר עם סקופילד.

Siwnu

New member
../images/Emo58.gifהזכירו את זה כי...

סי-נוט שמע את הכתובת והוא יכול למסור אותה למהאון כדי שיעלה על ההודעות של סקופילד...

dm101

New member
אל תשכחו על C-NOTE

אל תשכחו שמההתחלה הוא היה הפכפך כמו כל שאר האסירים

Hatotah1

New member
../images/Emo58.gifפרק גדול!

לא מבין את האכזבה פה שיש לאנשים, זה היה אחד הפרקים הטובים של העונה, אם לא הטוב שבהם. הרבה מתח עם המפתח וההגעה של קים, יצאו גברים בהתמודדות שלהם מולו ואפילו טיפה חבל לי על קלרמן. טיבאג שבור, הייתי בטוח שגם ל"משפחה שלו" הולכים להיות חסרים איברים...אבל הביאו אותה בהפוכה. סינוט, כמה שזה נראה נורא מה שהוא הולך לעשות, ניתן להבין אותו..שוב מראה שהבת שלו חשובה לו יותר מהכל. מעניין איזה פח הוא יטמון לסקופילד ומה יצא מזה. והכי חשוב, מה יש על הדיסק און קי?! זאת ועוד, בפרק הבא.

למעלה