פרק 213

Christopher1

New member
דולסה אכן מושלמת ובנים לא לריב

על דולסה חחחח נכון שהיא יפה להטריףף ומהממת אבל סורי היא תפוסה ונראה לי שלהרבה זמן ונראה לי שהוא יציע לה אבל אני מקווה שלא

x x l

New member
אן מצב שתתחתן איתו מהסיבה

שבקרוב היא תראה אותי ואז תהייה חתונה חחח מת עלייה

osh360

New member
דיי נו!

ניראה לי שלמעריצי פונצ'ו&דולסה יש אותם מחשבות.. רק כשראיתי ת'תמונה הזו הבחנתי שהוא היתאהב נואשות ביפיופה הזו חיחי לא הוציא מימנה ת'עייניים שלו.. מהופנט באמת ממש חתיך איך הוא היסתכל עליה..ניראה שהוא אפילו בסידרה לא יכול להוציא ת'רגשות שלו חעחע חתיך שילי..מתוקי מתה עליו.

Christopher1

New member
תכנסי

אני לא מחבבת את דולסה עם פונצ'ו אבל היום באמת הוא לא יכל להוריד ממנה את העניים וזה ממש הורגש כי הוא בהה בה וזה היה מה זה שקוףף שהוא חולה לה על התחת חחחח

pablo111

New member
איזה חתיך הוא היה ואיך החתיך שלי

הסתכל על דולסה כי היופי שלה מדהים הוא אשכרה היה מעופנט ולא היה לו אכפת אפילו מהסצנה כי הוא אמור להסתכל על מיה אבל הוא הסתכל על דולסה ללא הפסקההה

Hadas 87

New member
חחחחחח אתם חיים בסרט

הוא שחקן! הוא הסתכל על דולסה, במקרה הזה רוברטה, כמו שכל אחת מהדמויות הסתכלה עליה! היא זו שדיברה! בדר"כ כשמישהו מדבר אז אנשים אחרים מסתכלים עליו חח ומה קשור להסתכל על מיה? נכון שהוא אוהב אותה אבל זה לא אומר שהוא צריך להסתכל עליה 24 שעות ביממה.. חח החבר הכי טוב שלו מתחתן, מותר לו גם קצת להסתכל על החתונה. חח

dulce mi vida

New member
חחח כן אבל באמת הוא הסתכל עלייה

באופן מיוחד אני לא מתה עלהים יחד אבל הוא באמת לא הסתכל סתם הוא בהה בהה בה והוא נהנה להסתכל עלייה. חבל שדייגו לא דפק לה איזה צרפתית חחח מתה עלייה עם כריס

ooOMoRoShOoo

New member
פרק יפה!../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

התחיל עם מ"מ דבר ראשון כל הכבוד למיגל שהציל את מיה זו גם היתה האחריות שלו אז כל הכבוד ומגיע לגסטון כל הכאפות שהוא נתן לו (לעת עתה!)
איזה חמודים היו מיה ומיגל שהם דיברו יחד רגוע הם היו כל כך חמודים וחבל שמיגל דחה את ההצעה של מיה אבל לא נורא ההמשך עוד י-ב-ו-א
מיגל לא מאמין במזל כמוני פעם היה מבצע בראש אחד הייתי בטוחה שהכל בולשיט עם הדיסקים וזה וקיבלתי דיסק בסוף אז אני מאמינה שהמזל עוד יבוא למיגל בהפתעה!
סוף סוף סיימנו עם פרשת הילריו והילדה שהסכימה להתחתן איתו חחחח אלסיה בכתה ומדריאגה ורנטה היו יחד חמודים סוף טוב הכל טוב [זה ניראה כאילו אני מסיימת את הטלנובלה
]
איזה חמודים דייגו ורוברטה יחד רק חבל שהם לא יחד ושהיא אמרה לו סתם שהיא היתה מאושרת יותר עם סימון
פסקואל וגליה היו היום נורא נחמדים יחד חחח כבר יש 3 זוגות שהשלימו (והצהירו על אהבתם
) רנטה ומדריאגה ,הילדה והילריו ופסקואל וגליה
איזה חמודות הבנות הן הביאו ללופיטה שמלה ולא הבנתי את לופיטה אוסאה חחח היא חושבת שהן רוצות להעיף אותה ואת ניוקי מהמסיבה ובגלל זה הן קונות לה שמלה ומביאות אותה לשם? לא נורא העיקר שהיא הבינה שהכל מכוונה טובה ובשבילה.
זו רק אני או שהיתה פרסומת סמויה לדבר הזה ששמים על הריסים?
איזה חמודים ניוקי ולופיטה
אבל היא לא מתאימה לו
לא חשוב בקיצור הם שניהם היו יפים וחמודים ולניוקי היו תלתלים מסודרים
וגם שהם זרקו עליהם פרחים זה היה יפה והמוזיקה היתה מרדימה.
רוברטה עמדה ליד באר?מזרקה?מזה היה?
חתכו לנו היום קטעים?

soy rebelde

New member
../images/Emo15.gifתגובה ../images/Emo13.gif

אני מגיבה בצורה הזאת לסיכום שלך כי אחרת יהיה בלאגן חחח התחיל עם מ"מ דבר ראשון כל הכבוד למיגל שהציל את מיה זו גם היתה האחריות שלו אז כל הכבוד ומגיע לגסטון כל הכאפות שהוא נתן לו (לעת עתה!) -נכון וזה שהיא טיפלה בו, הזכיר לי שהיא איפרה אותו כבר בעבר כדי להסתיר את סימני המכות.. איזה חמודים היו מיה ומיגל שהם דיברו יחד רגוע הם היו כל כך חמודים וחבל שמיגל דחה את ההצעה של מיה אבל לא נורא ההמשך עוד י-ב-ו-א -נכון חבל שהוא דחה, ואני מחכה להמשך! מיגל לא מאמין במזל כמוני פעם היה מבצע בראש אחד הייתי בטוחה שהכל בולשיט עם הדיסקים וזה וקיבלתי דיסק בסוף אז אני מאמינה שהמזל עוד יבוא למיגל בהפתעה! -אני מקווה שיהיה לו מזל
באיזה דיסק זכית? סוף סוף סיימנו עם פרשת הילריו והילדה שהסכימה להתחתן איתו חחחח אלסיה בכתה ומדריאגה ורנטה היו יחד חמודים סוף טוב הכל טוב [זה ניראה כאילו אני מסיימת את הטלנובלה ] -חחח זה באמת נראה כאילו זה היה הסוף, כנ"ל הקטע עם פסקי וגליה! ואמרנו שלטלנובלה הזאת יש לפחות עוד 30 שנה להיות
אז אל תדברי על הסוף חח איזה חמודים דייגו ורוברטה יחד רק חבל שהם לא יחד ושהיא אמרה לו סתם שהיא היתה מאושרת יותר עם סימון -נכון.. פסקואל וגליה היו היום נורא נחמדים יחד חחח כבר יש 3 זוגות שהשלימו (והצהירו על אהבתם ) רנטה ומדריאגה ,הילדה והילריו ופסקואל וגליה -כן, כי זה בטח סוף העונה.. איזה חמודות הבנות הן הביאו ללופיטה שמלה ולא הבנתי את לופיטה אוסאה חחח היא חושבת שהן רוצות להעיף אותה ואת ניוקי מהמסיבה ובגלל זה הן קונות לה שמלה ומביאות אותה לשם? לא נורא העיקר שהיא הבינה שהכל מכוונה טובה ובשבילה. -חח כן זה היה קצת הזוי..ורק לה הביאו שמלה.. זו רק אני או שהיתה פרסומת סמויה לדבר הזה ששמים על הריסים? -זאת לא רק את, באמת הייתה פרסומת סמויה חחח איזה חמודים ניוקי ולופיטה אבל היא לא מתאימה לו לא חשוב בקיצור הם שניהם היו יפים וחמודים ולניוקי היו תלתלים מסודרים וגם שהם זרקו עליהם פרחים זה היה יפה והמוזיקה היתה מרדימה. -מוזיקה מרדימה? דווקא הייתה מתאימה לדעתי לתחושת האירוע בטבע.. רוברטה עמדה ליד באר?מזרקה?מזה היה? -חח לא יודעת
הייתה נראית קצת מלוכלכת המזרקה הזאת
חתכו לנו היום קטעים? -אינלימושג

ooOMoRoShOoo

New member
תגובה לתגובה ../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בדיסק של מסיקה -ילדים גדולים חחחחח גם ליי זה הזכיר את הקטע בעבר עם הקטע של מ"מ 30 שנה אנחנו נהיה בני 40-50 כן באמת היה הזוי פשוט לא היה למפיקים מה לעשות בקטע עם ניקו ולופיטה אז הם עשו שהיא תבלבל לו את השכל כמה פרסומות סמויות היו כל העונה?
בקשר למוזיקה היא היתה די מרדימה ונכון זה נשמע טבע כזה וחתכו אוףףףף עוד שעה נגמר תשוקת הנצנציםםםםםםםם

soy rebelde

New member
אממ בואי נראה..../images/Emo26.gif

היה לקולה, למסטיקים, לצבע לשיער, לאיפור ול"סושי מרדן".. בקיצור, הרבה
חח

osh360

New member
אני כועסתתתתת

איך יכול ליהיות פרק כזה יפה?אה?אה?!!!!!!! טוב נתחיל בגסטון הקופיף..איזה חמודה מיה איך היא ניבהלה מימנו..פוברסיטה
וכמובן שהגיבור הקטנטן ויפה שילי בא והגן עליה כמו רובין הוד{חחחחחח} חתיך יפה שילי איזה מכות הוא החטיף לו..איך הוא אמר לו כזה:"על אבא שלי אל תדבר" אח"כ שמיה הגיעה לחדר שלו..של מיגל החתיך שילי..איזה חמודה היא איך היא חיתטה{?!}לו את הפצעים..והם היו כ"כ קרובים..כמה רציתי נשיקה..אהבתי שהם חייכו אחד לשני..איזה מושלמים שילי..אבל הוא הרס הכול
מה הוא אומר לה שאי אפשר..ואני דווקא חשבתי שהוא יגיד שהכי גדולה הסביה שהוא נוסע..
אח"כ רוברטה ודייאגו ואיי איזה חמודים..איך הוא שאל אותה..והיא ענתה בלב שלה שאיתו היא הכי מאושרת..פוברסיטה יפיופה שילי
הילדה&הילריו>סוף כול סוף העקשנית הזו ניכנעה..איזה חמודים הם..אבל איפה הנשיקה?חח!
התעודות-חח דיי זה קרע אותי..איזה חמוד ג'ובאני הוא בא..לקח ת'תיק שלו..הכניס ת'תעודה..חחחחח..ורוברטה המאמי גם הרגה אותי עברתי עברתי
אבל קיבלתי 60
חח ודייאגו:דווקא לא ניכשלת בהכול..ניכשלת ב-99% אחוז רק חחחחח איזה טיפש תומאס..חח..בהכול הוא ניכשל.. "החתונה"-טוב אני לא אגיד כ"כ שזה חתונה כי לא היה שם רב{ניקו יהודי} או כומר{לופיטה נוצרית}אבל זה היה ממש מרגש..אבל הם כולה בני 16..בערך.. אהבתי שרוברטה היפהייפייה דיברה ואיך החתיך שילי היסתכל עליה..למרות שהוא אוהב את מיה בסידרה חיחי כולם היו יפים ללא יוצא מין הכלל.. *יפה הייתה זו שהיתאפרה עם ראקל*לופיטה..היא דומה ללולה מהעיתון של רבלדה..החדשה שתבוא בי"א.. ++++++++++++++++++++++++++++++++סוף++++++++++++++++++++++++++++

ooOMoRoShOoo

New member
אני מכריזה רשמית!../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

נפטרנו מלוס איך איך דבר כזה יכל לקרות?
ברוך שפטרנו!

ooOMoRoShOoo

New member
לילך ../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

גם אני מביאה לך טיול ללא תשלום וגם את מתלוננת

למעלה