פרק סוף!
כמובן שסיכום- לא הייתי מוותרת פרק אחד לפני הסוף! איזה פרק מקסים ויפה! אפילו שרובו התרכז בניקו! חחח לופה וניקו- איזה יפה היא היתה! חתונה מקסימה. ממש חמודים כולם איך שארגנו להם את זה וזה באמת הגיע לה! היא היחידה בכיתה הזו שבאמת היתה חברה של כולם ועזרה לכולם (גם לכאלו שלא ממש הגיעה עזרה) והיתה כ"כ מתוקה וטובה ורגשה אנשים (ולפעמים קצת עצבנה! חח) בתמימות שלה חחח אז בהחלט הגיע לה כזו מתנה! והיא וניקו למרות שאני לא רואה משהו מענין ומושך בזוגיות הזו- שיהיה להם במזל! חחח קיצר אחלה חתונה. רוברטה בתור כומר- סבבה לגמרי! חח אהבתי את מה שהיא אמרה.. רוברגו- היה קטע מאוד יפה היום שהוא שאל אותה אם היא מאושרת והיא אמרה בלב שהיא היתה הכי מאושרת איתו... למרות שגם עם הסימון הזה היא נראת לי די מאושרת חח למה היא לא עוזבת אותו כבר??? לא נגמרה העונה?? חח חלאס, מיצינו! חח איזה יפה שמיירה ויולי משתפות פעולה ולא צורחות אחת על השניה לשם שינוי חחח מענין איך הם יצליחו לעשות כדי שהם ישארו. מיה ומיגל- ברשותכם אני אגיב גם על הקטעים שלהם שהיו אתמול כי לא הגבתי. אז קודם כל היה מאוד מאוד יפה שהוא הגן עליה מפני גסטון ואמר "לעולם לעולם לעולםםם אל תגע בה! " חח ככה אני אוהבת שהוא שומר עליהה!!! אבל למה למה למה לעזאזל הוא לא רצה לחזור אליה????? מישהו הבין את הסיבה ? כי אני ממש לא! "יש סימנים שאסור להתעלם מהם" איזה סימנים פור גאד סייק???? הסימן היחידי שאני רואה שהתאהבת בבחורה שהכי שונה ממך בעולם למרות שהיא היית צריך לשנוא אותה ולנקום בה. וזה לדעתי חתיכת סימן שזו אהבה ענקית שלא רואים כל יום וצריך להאבק עליה! ולא ככה לוותר על זה בגלל סיבות שלא קיימות! ממש לא מבינה למה הוא דוחה אותה.. מיילא זה היה הפוך.. והיא היתה דוחה אותו כי היא לא יכולה לסלוח לו או משהו.. זה היה הרבה יותר הגיוני. אני ממש לא מבינה את הרצון של הכותבים תמיד לעשות ממנה הסמרטוט שרודפת אחריו במקום שזה יהיה קצת הפוך... והללויה! הוא אמר שהוא צריך לבקש סליחה על השנאה שלו! מזל טוב! אבל למה לא ביקשת את הסליחה הזו כבר? חחחחחח כואב לו! חח ובקשר לפרק של היום היה מאוד יפה איך שהם שיתפו פעולה ושניהם כזה ליוו את לופה וניקו לחופה וגם דיברו קצת פה ושם.. חח והשיחה שלהם היתה מאוד יפה, מן שיחת סיכום כזו לכל השנה. לא הבנתי אבל למה היא ביקשה ממנו סליחה. תהרגו אותי לא הבנתי על מה היא צריכה להצטער. היא לא עשתה לו כלום. פרנקו- אחלה מתנה ארגן למיגל! חחחח יפה מצידו הבן אדם מנסה לנקום בו ובגלל זה בכלל מתחיל לעבוד אצלו והוא במקום לפטר אותו עוד נותן לו פיצויים חחחחח זה היה ממש לא הגיוני הקטע הזה- סלחו לי. חח מיה ורוברטה- איזה חמודהה שהיא ככה הסכימה שהיא תצטרף!! מיה ורוברטיטה ממש חמודות שהן לא רבות! חחח אהבתי אתמול שהיא אמרה לה "הניורונים שלך מתרבים!" חחחחח מתוקה! מיה ממש רגשה אותי היום כשהיא בכתה ואמרה שכל פעם שמיגל דוחה אותה היא מרגישה שהיא עומדת למות. אני כ"כ כ"כ מבינה אותה. גם אני חושבת שהוא דוחה אותה יותר מדי ובלי ממש סיבה.
מסכנההה כמעט ירדה לי דמעה היום. תאו ולוחאן- יותר מדיי פוצי מוצי. חלאס מספיק. בעע חח ומגניב ללוחאן שקיבלה גם נסיעה וגם מזוודה מלאה בגדים! חחח הלוואי עליי כזה טוטור! חח טוב מספיק להיום.. חח חלאס, חפרתי. חח יאללה בייי