פרק 213

Pollitaaaaaaa

New member
אתם אוהבות אותו???

לדעתי הוא חמוד לאללה! לא מבינה מה כ"כ שונאים בן!!!!!!

soy rebelde

New member
../images/Emo62.gifנקודה למחשבה..

כל הזמן אנחנו אומרים איך נינל מתלבשת חשוף והכל.. ושהיא עושה פאדיחות לרוברטה כשהיא לבושה ככה.. עכשיו מילא בסדרה, אבל איך הבת האמיתית שלה מתמודדת עם זה?

חניניתה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווווווואיי הרגת אותי עכשיו!!!! דוגרי!!!!! ת'אמת שממש לא היתי רוצה להיות במקום הבת שלה..חחח

elena20

New member
גם אני חשבתי על זה

כאילו בסדרה היא חייבת להתלבש ככה אבל במציאות??? ממש לא היה לי נעים והייתי מתה מבושה אם הייתה לי אימא כזאת

חניניתה

New member
צפיה נעימהההההההה

וואיי איזה תמונה יפהההההה עוד שני פרקים זה נגמררררררר מזל שהעונה השניה תבוא ישר אחרי זה!!! אבל תשוקת הניצים נגמר לי עוד שני פרקיםםם לאאאאאאאאאאאא איך אני יסתדר בלי שלושת האחים הכוסונים האלה? ובלי שלושת הבנות המהממות האלה??? מזל שישר אחרי זה יהיה לי סדרה חדשה עם מישל ודנה אני לא יצטרך להפרד ממישל (כוסוןןןןן) טוב זה כבר לא קשור לפורום אבל היתי צריכה לפרוק את זה..חחח

MoYaL MaMi

New member
איזה שני פרקים???

תשוקת הנצים נגמר היום כן כן היום!!! תתכונני לפרידה!

חניניתה

New member
מה???????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני היתי באשליה שזה נגמר מחר!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

MoYaL MaMi

New member
חח האשליהה הסתיימה

גמאני עכשיו בשלבי הפרדות מכינה את הקלטת להקלטה..!

חניניתה

New member
אבל מזל שיש אחרי זה את הסדרה

עם מישל בראון! כי ממש התמכרתי אליו! אז מזל שלפחות אותו יהיה לי עוד הרבה זמןןןןןן..חחח אני אחר כל גם יוסיף באוף תמונות של תשוקת הניצים..

ג ב ש ו ש

New member
שאלה קטנה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

ל בערב לפני שיצאנו לבר מצווה של אחי ראיתי שהייתה תקלה בשעה של רבלדה,האם אח"כ הראו את הפרק כמו שצריך או מה קרה
בכל אופן אני יראה את הפרק שיהיה עוד מעט ובשישי בע"ה אשלים את של אתמול כי לא ראיתי

חניניתה

New member
זה היה תקלה רק לyes

ולקראת הסוף הפרק המשיך לא מאיפה שזה נעצר אלה מאיפה שהוט היו באותו זמן.. אז היה לנו קטעים שלא ראינו באסהההה

בובה151

New member
א-מ-א-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניקו הוריד את הרעמה שהייתה לו בבטן! חחחחחחח תראווו

../images/Emo23.gif וואי איזה פרק יפה ומרגש ../images/Emo23.gif

היה מאוד יפה... איזה חמודים שהם עשו להם את החתונה
ורוברטה..אמאאאא איזה יפה היא הייתה!! הכי יפה מכולם
ומיגל כל שנייה הסתכל על רוברטה חח לא הפסיק!! היה פרק יפה מאוד ומרגש.. הנה תמונות מהפרק

soy rebelde

New member
איזה פרק מרגש!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה התחיל במיגל שהציל את מיה מזרועותיו של גסטון, אבל זה לא הוביל לזה שהם יהיו חברים
בוסטמטנה מחליט לעזור לדייגו, אבל רוברטה לא אומרת לדייגו שהיא נהנתה איתו יותר
הילדה והילריו ביחד, כנ"ל פסקואל וגליה.. היה מצחיק התגובות לציונים חח מסכן תומסין
בדרך שמים לנו פרסומת לקוסמטיקה חח
נראה אם מיגל ירוויח את הנסיעה לקריביים
היה טקס מאד יפה ומרגש! כולם בלבן, רוברטה דיברה יפה ומרגש, המוזיקה הייתה מתאימה, כולם מאוחדים, פשוט קטע יפה!

למעלה