פרק 21

משי22

New member
יכול להיות שהתבלבלת איתי?

לי שלחת קישור מאיפה לראות. והקצב שלי הוא אפס, כרגע. אבל! בגללכם ראיתי פרק אחד של באפי. טוב, מפרק אחד אי אפשר ללמוד הרבה, אבל די לא התחברתי אליה. היחיד שאהבתי הוא דווקא זאנדר.

alonback

New member
אני ממליץ על דקסטר לכולם

ככה שאני די בטוח שאת לא היחידה שהבאתי לה מקור לצפייה. בקשר לבאפי, אל תשפטי לפי הפרק הראשון ואני אגדיל ואגיד, אל תשפטי לפי העונה הראשונה, אומנם היו שם פרקים מדהימים אבל כמכלול זאת עונה דלת תקציב שלפעמים נראתה קצת מגוחכת. תני לבאפי שתי עונות ואני מבטיח לך שאת לא תשני עד שתסיימי את עונה 7. עוד דבר בקשר לבאפי, צריך במידה מסויימת להתעלם מהסיפור רקע המגוחך ויכולות המשחק הבינוניות של השחקנים ולהתרכז בכתיבה, בדיאלוגים המדהימים וההומור המתוחכם. אחרי הכל מה שהפך את באפי למה שהיא זה לא שחקן כזה או אחר אלא ג'וס ווידון.

משי22

New member
אוקיי

האמת לא רציתי להגיד את זה כדי לא לפגוע במושא ההערצה שלך, אבל באמת המשחק שם רע (התקדמתי כבר לפרק השני
) והדמויות שטחיות. הרגעים היחידים שאהבתי המשיכו להיות הרגעים בהם זאנדר מופיע. אבל סבבה, ניתן לזה עוד הזדמנות. כל עוד אני מוצאת פרקים מתורגמים...

alonback

New member
לא מקובל עלי

אין לי בעיה עם ביקורת על רמת המשחק (הוא לא כזה גרוע, לא נופל מרמת המשחק ב"על טבעי", חוץ מלוק שהוא באמת Over the top) כי בואי נגיד את האמת אף אחד מהם הוא לא ברמת אוסקר אבל להגיד שהדמויות שטחיות? את לא מבינה כמה האמירה הזאת שגויה, העומק של הדמויות שנובע כמובן מהכתיבה המדהימה של ג'וס הוא עצום וכמובן שאת לא יכולה לקלוט אותו משני פרקים. כמה עומק היה בסאם ודין בפרק הראשון? בפרקים הבאים שתראי אני ממליץ לך לנסות להתרכז בכתיבה, בטקסטים ובדיאלוגים ולא בדברים אחרים שבהם באפי היא לא מיוחדת. דרך אגב, אני חייב להגיד שיש המון דברים שהם lost in translation. יש בכתיבה של ג'וס כל כך הרבה ניואנסים ואנקדוטות שצריך לשמוע בשפה שבה זה נכתב.

משי22

New member
סבבה

ברור, אי אפשר לדעת לפי שני פרקים. אבל כרגע, הביצ'ית היא קריקטורה של ביצ'ית, החנונית היא קריקטורה של חנונית, הליד עם הבעיות החברתיות גם הוא קריקטורה, אמא של באפי היא קריקטורה של אמהות למתבגרות. הכל מוגזם כזה. אבל אתה לגמרי צודק, קשה לבנות אופי בשני פרקים
הדיאלוגים מצחיקים כבר עכשיו, אבל התגובה של באפי לכשלון הראשון שלה בעיירה, התגובה של זאנדר לחבר שלו שמת, פשוט לא נראית לי אמינה מספיק. סורי.

alonback

New member
זה מדהים כמה זה ישתנה

אני לא אתן לך ספויילרים אבל את לא תזהי את ווילו וקורדיליה בעונות האחרונות. ואני אגיד עוד פעם, תני לסדרה שתי עונות ואני מבטיח שאת תראי את ה5 שיישארו בלי הפסקה לנשום.

משי22

New member
אה, ולגבי התרגום-

לא יעזור, אם אני אראה בלי תרגום אני אאבד הרבה יותר משמעויות... אני לא רואה בתרגום כדי להקל על עצמי, האנגלית שלי באמת גרועה. (למרות שהיא השתפרה מאז שהתחלתי לצפות בסדרות, אבל לא מספיק כדי שאני אראה בלי).

WatchMeWatchYou

New member
לגבי באפי, כמו שאלון אמר

המשחק לא הכי מוצלח, אבל הכתיבה מפצה על זה. את האמת? העונה הראשונה של באפי ממש לא משכה אותי. היא די גרועה.. יש כמה פרקים טובים, אבל בכללי הם פיספסו שם משהו. העונות הבאות לעומת זאת מעולות! ראיתי את הסדרה כל כך הרבה פעמים, ובכל פעם אני נהנית ממנה מחדש. ובאמת יהיה לך קשה לזהות דמויות מסויימות בעונות מתקדמות יותר. הן מקבלות עומק ועלילה שהיא הרבה מעבר לסטריאוטיפ של איך חנון או מתבגר או אמא צריכים להיות..

משי22

New member
omg

הגמל שלמה היה דוחה.
סבבה, כמו שאמרתי, אני אמשיך לראות. ולו בשביל זאנדר

alonback

New member
אין ספק

כמו שאמרתי, האפקטים בעונה הראשונה היו על גבול הגיחוך. חכי לפרק "אנג'ל", נקודת המפנה של העונה הראשונה.

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifפרקקק מעולהה

אני ממש אהבתי אותו.. אני לא יודעת מה איתכם היה מצחיק עם דין וקאס... הם קורעיים ביחחחחדדד

ראיתי בדיליי ../images/Emo58.gif

אני דווקא מה זה לא התרגשתי כמוכם מהקטע שדחסו יותר מדיי דברים לפרק..כאילו, ברור שזה היה מפגר שקאס חזר כ"כ מהר ושהתגברו על 2 פרשים כאלה חזקים..אבל הפרק היה טוב ומותח..כמו שכבר הבינו באמת מייקל נכנס לאדם אז בטח נראה אותו בפרק הבא..ומשום מה לא נראה לי שזה יצליח העניין של להגיד כן ללוציפר ואז להתחרט..אבל נחיה ונראה.. נ.ב ג'ארד חייב להסתפר!!! וג'נסן כזה חתיך כרגיל

למעלה