פרק 206 - דיון ושאלות

../images/Emo58.gif וואווווו איזה פרק

פרק חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה מתחת התחלתי לנגוס בדברים חחחחחחח אוווווו טווינר חח חמוד הלך קפוט... חירמן אותי פצצות הקטע עם הבחורה ההיא.. יש תבנות 40 החרמניות האלה.. זה היה נראה כמו התחלה של סרט כחול של גאנגבאנג. חרמנית רצח זאת.. פרק מצויין .... יש לי רבוטה נדבר אחוריזה.

וסתם כדרך אגב.. ומאוד חשוב מאדדד...

הרבה זמן לא סיפרתי על החיים המרתקים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתמול 8PM הלכתי לאחי לאכול ספגטי טעים ישבנו ישבנו אכלנו עד שהתפצצנו.. אחרי זה עישנתי קצת חח, ואז התחלתי ליהיות הזויי. לא ידעתי איך קוראים לי בכלל חחח.. טוב .. פתאום באו עוד חברים (3 מכוניות ) והחלטנו שהולכים לפארק הירקון לשחק תופסת מתקנים ולעשות אומגה (כי הרבה זמן לא עשינו) ואז ישבנו שם על אבסולוט ועשינו אומגה והינו שיכורים פצצות.. ואני בכלל הזויי כולי צחקתי מכל רגע.. ואז החלטנו שהולכים לספארי. השעה היתה כבר 12 בלילה. אז נסענו לפארק לאומי וניסנו למצוא חומה נמוכה יחסית שיהיה קל לטפס חחח. קיצר תיפסנו עברנו תחומה ואז הבחנו ב4 דברים מאוד מאוד מאוד גדולים וכהים זזים להם שם.. אלה היו קרנפים חחחח אבל ענקיים ביותר חחח... קיצר אנחנו רודפים אחרי הקרנפים עד שהקרנף החליט שנמאס לו ואז הוא התכוונן עלינו . דרך אגב .. אני לא בעד להציק לקרנפים כי זאת חיה מאוד מסוכנת.. אני רק רציתי לכתוב עליו עם טוש "אוהד היה פה" וזהו. קיצר התחבנו מאחורי עץ . ובנתיים הקרנף השני הלך לחסום לנו תיציאה שלנו,הוא פשוט נעמד שם וחיכה שנבוא.. ומפה כבר הפכנו ליהיות נמלטים חחח.. איך עוברים תחומות מבלי שהקרנף ישפד אותנו.. מפה לשם זרקנו עליו אבנים קטנות ואז הוא זז טיפה ורצנו מהר לחומה וברחנו. אחד מהחברים שקע חצי רגל בחרא חח.. וכל הערב הזה ... אבל כולו חח אני כולי בסאטלה חחחחחחח אני רק צוחק בקושי הצחתי לרוץ מרב שהיתי מסטול חחח..

או או או כמה שאתה אדיוט ...

1. נהיגה תחת השפעת סמים 2. נהיגה תחת השפעת אלכוהול 3. השגת גבול 4. השחתת רכוש פרטי 5. התאכזרות לבעלי חיים 6. מי יודע מה עוד הלך שם ? חבל שהקרנף לא הצליח במשימתו . מילא היית נער שמחפש ריגושים ודרך למלא את החיים הריקים שלו , אבל אתה פאקינג בן 22 (לפי הכרטיס שלך) . לך תמצא חיים , כי אתה מסכן את החיים של השאר ...

אדון שוטר...................

אני אוהב לסכן חיים של אנשים אחרים.. במיוחד את שלך.... 1. לא נהגתי תחת השפעת סמים 2. לא נהגתי תחת השפעת אלכהול 3. את גבול האושר 4. לא הרסתי כלום 5. הקרנף בריא יותר ממני 6. הלך שם גם צבי יש לך חיים להלוות לי? מצטער ..... אין לי חיים איבדתי אותם... אני מסכן ............ מילא היתי נער שמחפש ריגושים אבל אני "פאקין" זקן שמחפש קטינים. בא לך ליהיות קטין נחמד? אני אתן לך קרמבו ................ רוצה לבוא איתי לדירה? יש לי שם מלא מלא מלא ממתקים... קטין טוב. קטין נחמד.

אגב

מוזר איך שהניקים שבדרך כלל לא כותבים בפורום פשוט "מתים" על הפוסטים שלי. הפוסט שלי זה הפוסט היחיד שאתם מגיבים לו.. חחח אתה בטח מת עליי חחחחחחחחחח.. בטח אתה רוצה ליהיות חבר שלי חחחחחחחחחח.

ItsNotMe1

New member
עזבו אותו בחייאת,לא מזיק לרענן קצת

אוירה בפורום מדי פעם, אפשר לחשוב כאילו זה פורום פיזיקה גרעינית. אז מדי פעם גולשים מהנושא המרכזי, תשחררו לחץ, קורה..

Gilliana

New member
יש לך בעיה רצינית עם תפיסת גיל...

ואין לך מושג מה זה גיל 40. האשה הזו היתה משהו בין 55 ל-60 ולא קרובה אפילו (גם לא בחלומות) ל-40. רוצה לראות מה זה 40? ואפילו 45? לך תראה את הת'ר לוקליר...
אחחח, אתם הנוער - כמה שאתם חיים בסטיגמות ולא מבינים מהחיים שלכם...

סנטה

New member
יש תרגום איפשהו !?

בכל האתרים אין ונחשו מה טורק שוב נפל...

למעלה