פרק 206 - דיון ושאלות

MineraL

New member
פרק 206 - דיון ושאלות ../images/Emo58.gif

מעניין אותי לדעת מה יהיה ואני שוב צריך לחכות עד 3...

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif 206 פרק מרשים

אחד הפרקים היותר מותחים העונה. סוף סוף רואים את היוואייר, עכשיו הוא נוסע להולנד? המפגש של סוקרה וסי-נוט היה משעשע. כמה פלאשבאקים מהעונה הראשונה, החדר, המדים הצוות, החפירה באדמה וטווינר המלשן. נראה כאילו זה כבר הסוף, השוטרים תפסו כבר אחד, כל השאר בבית אחד מוקפים בשוטרים. אבל היינו במצבים יותר גרועים

dimgold

New member
../images/Emo58.gif הברווז השני אומר:

SUN DOWN HOT והאתר שסקולפילד אמר לא מכיל פורום

dimgold

New member
../images/Emo58.gif רק שכחתי להזכיר לכם../images/Emo70.gif

הקוד מפוענח כך: מקישים את מקשים בטלפון בהתאם למספר הנקודות בברווז הראשון. המילה הראשונה הייתה RENDEVOUS ואילו השורה השניה SUN DOWN HOT לא נשמע קשור לכאורה

Freemee

New member
../images/Emo58.gif לא הבנת נכון

טווינר לא הלשין עליהם עדיין. האישה הזאת קראה לשוטרת, לא טווינר. עוד יש להם סיכוי לברוח.

newbie7

New member
מישהו קלט את ../images/Emo58.gif

כתובת האינטרנט שמייקל טרח להזכיר פעמיים? (אבל מה לעשות, לא היה לי עפרון...)

newbie7

New member
אוקי מצאתי ../images/Emo58.gif

europeangoldfinch.net ומעניין מה יצא מכל הSMSים האלה שנשלחים לכל עבר, כולל ה-BOLSHOI BOOZE והאזכור לאפיזודה 16 מהעונה שעברה..?!

Rapid Fire

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב.

אני מעריך שאבא של שרה ימות בפרקים הקרובים. היא הייתה צריכה להמשיך לדבר איתו. הוא כנראה גילה שהפלילו את לינק. וזה דווקא היה נראה כאילו באה רק שוטרת אחת.. טווינר כנראה עדיין לא הלשין עליהם. שיקחו את הכסף מהר ויברחו משם. באמת היה פרק נחמד.. הזכיר את העונה הראשונה עם כל החפירות וזה שכמעט כולם היו ביחד.

miss_t

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי

שאבא שלה גילה יותר מידי הוא בסה"כ ראה את לאנס במקום עבודתו ובירר עליו והבין שהוא סוכן שכנראה עוקב אחרי הבת שלו. לא נראה לי שהוא הבין יותר עמוק מזה...

MineraL

New member
בטוח הוא יבין.. ../images/Emo58.gif

אבל בשלבים מאוחרים יותר. זו תהיה בעיה להרוג מישהו מהממשל שמתחיל לחקור וזה מאוד מתאים לתסריטאים של הסדרה, כאילו שהם אוהבים לסבך את העניינים

Rapid Fire

New member
אבל הוא בפירוש ../images/Emo58.gif

הוא אומר לה בפירוש "תתרחקי ממנו", ואחר כך מוסיף שהוא גילה עוד דברים ושהיא צדקה. הדבר היחידי שהיא דיברה איתו והוא יכול להגיד לה שהיא צדקה הוא חפותו של לינק, והעובדה שהפלילו אותו. חוץ מזה, זה שסוכן מוצמד לבת שלך זה לא כזה נורא. ולדעתי זו לא סיבה לבטל הכל ולטוס אליה. הסיבה היחידה לחזור ככה זה בגלל שהוא הבין שהוא עלה על משהו גדול, והוא בעצמו מפחד. נחכה עוד פרק שניים ונגלה

miss_t

New member
עכשיו כשראיתי שוב- אתה בהחלט צודק!!

תודה על ההבהרה פה והתשובות למטה :)

Gilliana

New member
להיפך - הוא הבין מצויין

קודם כל - הוא היה בהלם מוחלט כשראה אותו, שנית - הוא היה לחוץ ביותר בשיחת הטלפון שלו עם שרה ולכן גם לא רצה לדבר בטלפון אלא מיד לטוס אליה, ושלישית - הוא אמר לה "את צדקת".

MineraL

New member
אוי זה היה פרק טוב.. ../images/Emo58.gif

כל פרק נהיה יותר מותח ויפה..
היוואייר חזר! וטווינר נעצר [אני בספק אם הוא הלשין...] אהבתי את הקטע שמאהון אמר לטווינר "where.. are.. they?" האישה הזאת בבית מזכירה לי את אשת הנשיא ב24

למעלה