ואו איזה פרק! ../images/Emo58.gif
הכוחות של מאיה ואלחנדרו, אמא'לה! זה כאילו היא השטן (כמו שהמגדת עתידות הזאת אמרה) שהורגת אנשים עם העיניים השחורות שלה והוא כאילו מלאך שמחיה אותם ומבטל את העיניים השחורות. אני אוהבת את הדמויות האלה, אבל גאאאד זה ממש מפחיד- עוד שניה יצא לי דם מהעיניים כשהסכלתי על העיניים האלה. למרות שהקטעים עם הירו די מעצבנים, היה שיפור בהם היום וזה היה גם מצחיק, בדיוק כמו כל הקטעים עם הירו בעונה הראשונה. "למה הוא כל הזמן חוזר על השם שלו?", "תקראו לקרב הזה 'קרב אלף החרבות' זה שם מאד מתאים". קנסי, חידוש רקמות. ואו! כשהיה כתוב בתקציר שיש לו כוחות חשבתי שזה יהיה בטח כמו של הירו או משהו, ידעתי שזה לא יהיה כוח חדש אלא של מישהו שהכרנו כבר. אבל לא הייתי מנחשת בחיים שזה יהיה דווקא הכוחות של קלייר. קלייר, יא דפוקה, כאילו את לא קולטת שמיסטר מאגלס קופץ למעלה, כאילו תסתכלי כבר למעללללה! ווסט שם מעלייך! מיסטר מגלס לא סתם קופץ ונובח למעלה! יווו איך חטפתי עצבים מהטיפשות שלה. איזה מגניב שהיא יכולה להצמיח אצבע חדשה. מעניין מי גנב לה ת'אוטו. והקטע עם מיסטר מאגלס בטלוויזיה היה מצחיק. יפה מה שהיה עם סורש, החברה, ההאיטי ונוח. לא הייתי עולה על זה שסורש שיחק את עצמו. חשבתי שההאיטי באמת מחק לו ת'זיכרון. היה כל כך כיף לראות אותו שוב. חולה על ההאיטי! מי יודע, אולי בעונה הזאת סוף- סוף נגלה את השם שלו. חח מסכן פרקמן, הוא כאילו די תקוע בעבודה שלו. מצד אחד הוא יודע על הכוחות של אנשים ואיך דברים שקורים יכולים להיות הגיוניים, אבל מצד שני הוא צריך לעבוד כמו אדם נורמלי ולחפש תשובות נורמליות לבלשות שלו, כי לא יאמינו לו. אז הוא צריך לקמבן, אבל במקרה כזה אי אפשר. יש רק תשובה אחת. ולגבי ה8 ציורים, זה ברור שרואים בהם את כל החבורה מתה. מלבד הרוצח עצמו כמובן, שהיה חלק מהחבורה שלהם. כזכור, הם נשארו 9, ככה אבא של הירו אמר לאנג'לה. אייזק הספיק לצייר אותם 4 חודשים לפני שזה קרה? יפה לו. זה שיא חדש בשבילו. ז"ל. אבל כנראה שלא נדע מי הוא הרוצח לפני שנראה את שמונת הציורים. בעצם- לא יודעת. הירוס תמיד מפתיעה. פיטר ממש דלוק על אחותו של האיש מאפיה או מה שהוא לא יהיה. בהתחשב בזה שהוא לא זוכר כלום- יפה שהוא שולט בכוחות שלו. כשהיה לו זיכרון הוא לא יכל לשלוט בהם, אבל כשאין לא זיכרון הוא יכול? טוב. לא אוהבת את הקטעים שלו בינתיים. מסכנה אנג'לה. זה היה ממש מפחיד. מי זה הרוצח הזה? הוא כמו רוח! היה ונעלם. הייתי חושבת שזה באמת רוח אם לא הייתי רואה שזה דמות כשהוא הרג את אבא של הירו, מה שמו. אבל אולי הכוח שלו זה להפוך לרוח? לאא... אבל אולי זה סיילר? חחח, תודו שיש דמיון בין סיילר, איך שהוא היה ב10 הפרקים הראשונים של העונה הראשונה, לבין הדמות הזאת שרוצחת את הזקנים האלה. איך שהם עשו את סיילר מסתורי כזה בפרקים הראושנים בעונה הראשונה, אבל זה בעצם בן- אדם! עם פנים וגוף והכל. בדיוק כמו שהם עושים עכשיו את הרוצח הזה. ואם כבר סיילר- חוצפה! הבטיחו לי סיילר וניקי בפרומו! אז מה קרה? אייייפה הם?! אוף. ממש התעצבנתי. לניקי לפחות היה אזכור, פיטר השתמש בכוחות שלה כשהוא העיף אחד מהבחורים שבאו להרביץ לו על הקיר. אבל מה עם סיילר?! :'(