פרק 202

raanan30

New member
פרק 202 ../images/Emo58.gif

פרטים על הפרק: Lizards - לטאות (?) מאט מחפש בני ברית להילחם נגד הרוצח בעל הכוחות החדש. קלייר נתקלת בתלמיד שהיא מגלה שיש לו כוח (ווסט). מאיה ואלחנדרו מגיעים למקסיקו. סורש מנסה לאתר את ההאיטי. הירו עובד על תיקון הנזק שנגרם כתוצאה ממסעו אל העבר. פיטר מתעצבן על הגנגסטרים האירים שמתגרים בו עם קופסה שמכילה את עברו. כוחו של קנסי נחשף. הפרטים נלקחו ותורגמו מאתר TV.com שיהיה פרק נהדר!

photofreak

New member
אולי השם מגיע

מהלטאה שיש למוהינדר בבית? ראוים אותה בפרק הראשון/השני נראה לי

gwini1

New member
פרק נחמד... העניינים מתחילים להתחמם../images/Emo58.gif

הפרק נקרא ליזארד (לטאה) בגלל הרצאה שהמורה של קלייר נתן על לטאות בה הסביר שללטאות יש אפשרות לגדל בחזרה איברים שנקטעו להם...מה שהביא את קלייר לקטוע לעצמה את הזרת ברגל ולהגיד את ה- no way המפורסם מהפרומו לאחר שהיא גדלה בחזרה למקומה...ווסט כמובן רואה את כל הסיפור בהיחבא. החברה שולחת את מוהינדר לטפל בקורבן חדש של הוירוס. הקורבן הוא ההאיטי... מוהינדר מרפא אותו ולאחר מכן כשהאיש מהחברה מנסה לברר את הפרטים הוא משחק אותה כאילו הוא (ההאיטי) לקח לו ת'זיכרון. יותר מאוחר ההאיטי מגיע לקופי קינגדום ונפגש עם מר. בנט. אבא של הירו מת (כזכור מפרק קודם). בעת בירור רציחתו/נפילתו מגלה המשטרה תביעת אצבע של אנג'לה פטרלי. היא נחקרת ע"י מאט שקורא את מחשבותיה ומגלה שמישהו מנסה לנקום בה. ניית'ן בא לשחררה אך היא מותקפת בזמן שהיא שוהה לבד בחדר...אל תדאגו, היא לא מתה, מצליחים להגיע אליה בזמן. פיטר נחקר ע"י 3 האירים שמנסים להוצא ממנו מידע בעינויים ומתברר שהוא אינו זוכר כ-ל-ו-ם!!! בזמן שאחותו של אחד האירים מטפלת בו הוא מחלץ את עצמו מהכבלים באמצעות -ואני משערת- כוחו של די.אל. האירים חוזרים ומנסים לתקוף את האחות...ללא הצלחה, מאחר ופיטר מתערב ומשתמש במגוון כוחותיו. אחיו של המותקפת מציין בפניו שהוא כרגע תקף בן של מישהו מאוד מסוכן, ושיש לו מידע עליו לדוג' שקוראים לו פיטר- ומודיע לו שאם הוא רוצה לקבל את המידע על עצמו ועברו הוא יצטרך לעשות משהו עבורו.

gwini1

New member
../images/Emo58.gifאה...איך שכחתי...

מגלים את הכוחות של מאיה ואלחנדרו... וזה בדיוק כמו שחשבנו. מאיה מדביקה במחלה קטלנית ע"י כך שיוצא לה נוזל שחור מהעיניים. ואילו אלחנדרו עוצר את זה ומרפא את מי שעדיין לא מת לגמרי מכך.

../images/Emo221.gifאווף אין לי זמן היום בכלל...

אני כבר אראה מחר. תהנו
מקווה שיהיה פרק טוב

raanan30

New member
וואו. פרק טוב בכללי. התאכזבתי מהסוף ../images/Emo58.gif

אז ככה, הקטע עם הרצח של נאקמורה מתחיל להתחמם כשגם אנג'לה "נפגשת" עם הרוצח בתחנת המשטרה. איך לעזאזל הוא נעלם? בטח זה איזה דמות חדשה עם כוח לעבור ממקום למקום (לא כמו של הירו, כמו "התעתקות" בהארי פוטר LOL). לא הבנתי כל כך מה הייתה המטרה של מוהינדר להעמיד פנים שההאיטי "מיחקן" אותו. בעיקרון פרק טוב אבל הסוף = מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל. ככה גומרים פרק?! הייתי בטוח ייגמרו עם פיטר שמגלים עליו משהו או איזה טוב שניקי חוזרת או משהו כזה. סתם קטע משעמם שלא השאיר אותי בשום מתח. מקווה לטוב לפרקים הבאים

raanan30

New member
ואיך שכחתי?! ../images/Emo58.gif

קנסי! חידוש רקמות. מדהים. הוא בטח סבא רבא רבא רבא רבא של קלייר (בסביבות השנים האלה - לפני 300\400 שנה הבריטים התחילו לנדוד לאמריקה להקים שם את ארה"ב - בטח הוא איזה קרוב שלה)

karinush4

New member
לא בהכרח וקצת ספויילר

זה שיער בלונדיני לא אומר שלכל מי שיש אותה תכונה קרובי משפחה רחוקים שלו. מה שכן הוא כנראה היה בין הראשונים אם לא הראשון שהתפתח מבחינה גנטית והיו לו כוחות כאלה.

TNTal6

New member
מאיפה השגתם כתוביות?

בכל האתרים עדיין לא יצא הכתוביות לפרק הזה...=\

nk29

New member
מישהו יודע מה הכוחות של קיוטו ושל אנג'לה?

קיוטו (אבא של הירו).... הרי כל הזמן אומרים שיש לו כוח... מהו? ואנג'לה פטרלי? אמרו לי שבעונה הזאת יגלו את הכוחות שלה... זה נכון?

raanan30

New member
../images/Emo58.gif יגלו בהמשך העונה.

ככל הנראה הם היו חלק מהקבוצה של הטובים שהיו להם כוחות (ה 12 שכללו את לינדרמן, אבא של הפטרלים) והם עשו משהו למישהו, ואותו אחד מחפש נקמה.

רגע, קוראים לו קיוטו?../images/Emo6.gif

אתם בטוחים? טוב שלא
בטח ממש התעללו בו בילדותו, קיוטו זו עיר ביפן. (ואחת די מרכזית, אם אני לא טועה)

nk29

New member
לאבא של הירו קוראים קיוטו. כמו שם העיר (מש"ש)

שהירו הגיע אליה בעבר... כנראה שיש קשר בין שם העיר לבינו. אבל מה הכוח שלו לעזאזל? לדבר במבטא יפני מעצבן? לשעבד את אנדו? מה?........

karinush4

New member
סבלנות

(זה הכוח שלו) כנראה יראו לנו הרבה קטעים מהעבר ואז נגלה. לוגבי השם אני תמיד חשבתי שזה קיוטו, אבל בקרזיטס זה קאיטו

למעלה