פרק 20

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

פרק אדיררררר! כמה צחקתי.
התחפושות היו *אדירות*! סנטנה שרה ממש יפה, ובכלל באד רומאנס היה טוב. צפיתי שהם יעשו KISS, וזה היה טואוב. וגם ציפיתי שפאק ישיר בת'.. והוא לא שר את זה יפה כמו אדם לאמברט.XD אבא של קורט יצא פשוט מלך!!! בהתחלה חשבה שקורט had it coming, אבל פין הגזים. זה היה ממש harsh. בכל מקרה, אבא של קורט מדהים. (BTW, איך קוראים לו? חח בשבילי הוא ג'ימי.) הפוטבול בוליז גם ממש אדירים (לכיוון השני חח), ממש קרעו אותי עם "it just makes you bisexual".
אה והפארודיה על טווילייט הייתה משעשעת. במיוחד שמשמה אמרה שאמא שלה לא מרשה לה לראות כי קריסטן סטיוארט נראית לה כמו ביצ'. XD וכמובן, פאק & קווין.
פוקר פייס היה ממש ביזארי. במיוחד ה"או-או-או", שנשמע בול כמו אח שלי (בן ה-3) שהוא שר את טיק טוק של קאשה.
והסוף היה ממש אפטר סקול ספשל חחחח

נכון שהפוקר פייס היה מוזר../images/Emo35.gif

ואם תשימו לב כשעדינה אומרת "אני אשמח לשיר איתך" היא מחייכת בכאב כאילו מה שהיא באמת חשבה עליו זה "למה נתנו לנו לשיר את השיר הזה?" חחחח חוץ מזה בפרק היה המון דברים שאהבתי. והיו מעט דברים מוזרים שכבר צוינו פה כמו עם פין וקורט. ממש התבאסתי שעשו מקורט אחד אגוצנטרי ומעצבן. אבל זה די התאים לדמות שלו מלכתחילה. הוא אוהב דרמות ככה זה נראה. והקטע של השמלה האדומה והסצינת ערפד של טינה היו מעולים! אחד ההיי-לייטים של הפרק
. ממש התלהבתי שנתנו לעדינה וליה לשיר יחד עוד פעם, ממש אהבתי את הקאבר לפוקר פייס והן אכן מזיזות מוזר את הפה.. אולי זה עוזר להוציא קול יותר טוב?! בחיאת שלכל זמר יש את הטיקים שלו. שמתם לב שפאק יכול כמעט לשיר כל סגנון שהוא רוצה וזה ממש מתאים לו? כאילו ג'אז, פופ ורוק? אהבתי את הריקוד הקטן עם הרגליים שעשה בשיר הג'אז.. אני חושבת שאני
בו..
את הפרק הזה..

sivan3004

New member
תקשיבו

יש כאלה שעדיין לא ראו את הפרק, ולא אוהבים לדעת איזה שירים הולכים להיות, אז בבקשה אל תכתבו בכותרות שמות של שירים שהיו בפרק :)

sivan3004

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, היו כאלה שיותר אהבתי, אבל הוא היה נחמד ביותר
תלבושות מגניבות, ליידי גאגא, יחסית הרבה פאק חח הוא כזה חמוד הוא הרג אותי עם האודם
ופין הרג אותי עם השמלה
ופיגינס עם הערפדים
היו הרבה קטעים משעשעים בפרק הזה... ודווקא אהבתי את הביצוע של פוקר פייס :) אבל בכלל כל הקטע עם אמא של רייצ'ל דיי מפגר והיה מיותר לדעתי... חוץ מזה שזה הביא לסדרה את ג'סי חח
רק היה חסר לי קצת סו.. גם ג'סי.. אבל פרק חמוד סה"כ

michts

New member
ממש אהבתי את הפרק :)

הו, פיגינס האדיר :] ואני כ"כ מרחמת על קורט... אחת הדמויות האהובות עליי. למה להתעלל בו? ]: את פוקר פייס לא זיהיתי עד ה"אוו אוו אוו" XD בד רומנס- סנטנה שרה מעולה.

למעלה