הפרק האהוב עליי! ../images/Emo58.gif
באמת, הפרק שהכי אהבתי עד כה. שזה מוזר, כי באמת סו לא הייתה בו.
טוב, לא משנה. עדיין, פרק פשוט..יאמי!
חפירה לפניכם
נתחיל בכל הסיפור של טינה, פיגינס המלך, והג'וֹקים (טחח) הקשוחים: קודם כל. פיגינס... מלך. איך העפתם אותו בחוליה החלשה, איך?! הבן אדם חושב שערפדים קיימים! כאילו. דאמ.
שנית כל, הם ירדו על דמדומים. זה רק עשה לי את היום. רק. כמעט חיבקתי את המסך מאושר.
(אם זה לא מובן- אני ממש, ממש, מממממש שונאת את דמדומים
) עכשיו, כל העניין עם הג'וֹקים המסריחים האלה... אני לא יודעת עד כמה כל עניין המעמדות אמין או לא - בבית ספר שלי כמובן שיש מעמדות, כמו בכל בית ספר, אבל זה לא עד כדי כך מוקצן. זה לא באמת מעמדות, כאילו. זה סתם, קבוצות. בכל מקרה- לא מוקצן כל כך כמו בגלי. אני רק יודעת שאם שתי גורילות מכוערות כמוהם היו מאיימים עליי, הייתי הולכת ומתלוננת. למה לי לעזאזל לסבול מזה? לקבל מכות רק כדי שאני אוכל להגיד שאני שונה? יאללה נו, מה מפריע לכם להיות שונים בלי לחטוף? נמ. הם היו ממש, ממש מגעילים. כלפי קורט וטינה, וכלפי פין גם. עם חברים כאלה, מי צריך אויבים... הסצינה האחרונה של טינה בתור ערפדית... חחחחחח.
ערפדים אסיאתיים הם הכי מסוכנים! קרעה אותי. ופיגינס המסכן, חח. אה, ופין בשמלה! אוי לי.
אמרתי או מיי גאד במקהלה עם קורט ואז נקרעתי מצחוק. גאוני.
פין וקורט: א. אני מבינה את פין, באמת. אם אחד ההורים שלי (במקרה שהם היו מגורשים, טפו טפו טפו) היה מכריח אותי לחיות באותו חדר עם הבן הסטרייט או הבת הלסבית של אשתו/בעלה החדש/ה, הייתי מסרבת בתוקף. זה לא נעים, זה חודר לפרטיות, ואין בזה שום דבר הומופובי לדעתי. במיוחד שפין רואה טוב מאוד שקורט דלוק עליו, ובמיוחד שקורט אירגן את כל העניין בין ההורים שלהם מאינטרסים אישיים שלו. אז זה חבל שפין יצא פה הרשע, כשבאמת שזה די הפוך. אני לא ממש מתה על קורט כבן אדם. ברור, הדמות שלו חמודה, ובאופן כללי אני די אוהבת אותו - אבל כל העניין עם פין וההורים שלהם ממש איכזב אותו בו. במיוחד כשהוא ניסה לתכנן דרך להפריד ביניהם וכעס על פין כשהוא קיבל אותם כזוג. לדעתי זה היה כל כך לא בוגר וכל כך אגוצנטרי. לא יודעת
ב. אבא של קורט ריגש אותי כל כך. אני יודעת שפין לא התכוון להעליב או לפגוע באף אחד, אבל זה לא חשוב בכלל. זה שאבא שלו הגן עליו והיה מוכן לשים את האושר שלו עם אמא של פין על הכוונת... זה מעשה שאני ממש הערצתי. הלוואי על כל הומוסקסואל, לסבית, ביסקסואל/ית וכו' שיהיה להם הורה כל כך תומך. אם לקורט היו הורים כמו של קווין, הוא היה בטח מושלך לכלבים, כמו שהשליכו את קווין. אבא של קורט הוא בהחלט אחת הדמויות שאני הכי אוהבת ומעריצה בסדרה כרגע.
גאגא וחברים: הייתי בטוחה שזה פרק גאגא, אבל שמחתי לגלות שלא רק.
א. הביצוע של באד רומנס היה מדהים, סנטנה הייתה פשוט מלכה.
התחפושות הוסיפו המון- של רייצ'ל היה משעשע פלוס פלוס, ובריטני כרגיל הייתה מדהימה. "I look awesome"
כמה שאני אוהבת אותה. ב. קיס!!! וואו, איזה ריגוש! באמת, מה זה התלהבתי.
ברגע שראיתי את פין בסצינה שהוא שם איפור, הייתה לי תחושה... אני שמחה שצדקתי. שאוט איט אאוט לאוד היה מצויין, ובת' היה פשוט מקסים. פאק.
טוב, חפירות על פאק אח"כ.
ג. שלבי הייתה מלכה בשיר שלה, כמובן. אידינה מנזל, כפרעליה.
ד. פוקר פייס... אני לא יודעת. היו לי הרגשות מעורבבות. מצד אחד, ממש התלהבתי מזה שהם הפכו את זה לבלדה. אני ממש אוהבת שאפשר לשנות שיר ככה, וזה באמת נשמע אמין שזאת הייתה יכולה להיות הגרסא המקורית. ברור שהמקורית יותר טובה במקרה הזה, אי אפשר שלא לאהוב את הכיפיות של גאגא. מצד שני... לא ממש הבנתי למה דווקא את השיר הזה. ברב השירים ששרים בסוף פרק יש איזשהי משמעות שקשורה לפרק- כאן לא כל כך הבנתי... אולי אני לא מכירה את המילים טוב מספיק, לא יודעת.
פאק וקווין
: פאקקק. אין בן אדם יותר מדהים ממנו. ג'קי דניאלס.
הוא שר טוב כרגיל, והפתיע לטובה...מוזר, אבל כרגיל.
אני עדיין הכי אוהבת את סוויט קרוליין וליידי איז דה טרמפ, אבל בת' היה חביב פלוס פלוס גם. וההערה שלו על השפתיים כשהוא היה עם האיפור קיס.
"whore lips" חח. קיצר, הוא וקווין היו חלק מאוד קטן של הפרק, אבל עדיין הם היו חמודים. קווין הייתה ממש יפה כרגיל, הריסים האורכים האלה הלמו אותה בצורה מוזרה.
רייצ'ל ושלבי: אמממ. לא יודעת. היה לי די ברור מהרגע שהיא התחילה לשיר שרייצ'ל פתאום תקלוט שזאת אמא שלה. קצת לא אמין, אבל צפוי מקילומטרים. ממש התאכזבתי מזה שהן סתם נפרדו ככה אבל, שהן היו מאוכזבות זו מזו. תשבו על ארוחת ערב ותדברו קצת, תכירו זו את זו! לא יודעת, אני התאכזבתי מזה.
אבל ממה שראיתי בIMDB אידינה מנזל תופיע עכשיו בכל פרק עד לסוף העונה, אז מי יודע? אולי עוד יש תקווה.
שוב, הקאסטינג של מנזל בתור אמא שלה... גאוני. הן ממש דומות.
לסיכום: פאק =
, פיגינס =
, טינה = עוד יותר
, אבא של קורט = הכי
.
פרק טוב, משעשע, ועם שירים ממש טובים. אהבתי מאוד.
ואני חפרנית על. אופס.