פרק 20

shaharory

New member
פרק 20 ../images/Emo58.gif

וואו היה פרק שונה. קודם כל- קווין הייתה מהממת כל הפרק. bad romance- הופתעתי לטובה שלא נתנו לרייצ'ל שורה חח, איכשהו למרות שחצי מהפרק התמקד בה אבל היא שרה רק פעם אחת לבד! רציתי שיתנו לבריטני איזה שורה אז קצת התאכזבתי אבל שמחתי שנתנו לסנטנה- היא משתלטת שם! שיר כלשהו של קיס שאני לא יודעת איך קוראים לו- לא הכרתי את השיר אז בעיקר התמקדתי בלצחוק על כל הבנים, בהתחלה זיהיתי רק את פין וארטי חח אבל שפאק דיבר על האודם שלו זה היה קורע. ואפילו נתנו למייק ובן לדבר!! כל הקטע של טינה היה ממש מצחיק למרות שאני לא מתה עלייה. והקטע של פין וקורט ואבא של קורט היה Intence... שימו לב שריאן מרפי כתב את הפרק ולא בראד פלצ'וק, הוא נראה לי שחרר כמה דברים שהוא רצה להגיד הרבה זמן בסצנה הזאת.. beth- וואו מייק ובן כיכבו בפרק הזה! שמו אותם באמצע! היה חמוד אבל אני מעדיפה את השם ג'קי דניאלס
poker face- "בראד! הוא פשוט תמיד בסביבה.." חחח היה ממש יפה שזה היה אינטימי וקטן, אבל אני חייבת לומר שחוץ מהדמיון הפיזי של אידינה וליה, עוד נקודת דמיון היא ששתיהן מזיזות את הפה ממש מוזר שהן שרות, ובמיוחד אידינה. איך אפשר להתעלם מזה- פין בשמלה! חחחח זה היה ממש מוזר שלא היה נאמבר של כולם יחד בסוף הפרק, אבל מוזר בדרך טובה :)

limors2

Well-known member
התאכזבתי../images/Emo58.gif

מפוקר פייס. ממש. ליה ואידינה מתעלות ווקלית על גאגא, אבל הגרסה שלהן לא השתוותה אפילו טיפה לגרסה הכי גרועה של גאגא! אבל באד רומאנס היה ממש ממש טוב. במיוחד עם התלבושות
וסנטנה שרה מעולה! והדבר הכי טוב של הפרק- פיגינס מאמין שערפדים אמיתיים ומת מפחד מטינה
:-|D איך הדחתם אותו

../images/Emo58.gif בהחלט פרק משונה.. אבל נחמד ../images/Emo27.gifעלילת רייצ'ל-שלבי: טוב, זה היה מוזר. הכל קרה יותר מדיי מהר.. הייתי בטוח שימרחו את הגילוי שהיא אמא שלה לפחות עוד איזה פרק-שתיים. מצד אחד, טוב שלא מרחו את זה יותר מדיי.. (כמו ההריון המזויף של טרי) מצד שני, זה הרגיש קצת מהר מדיי. גם חשבתי שזה יהיה הרבה יותר דרמתי ומשמעותי ממה שזה היה. לא מספיק שהם רק נפגשו הרגע, הם גם הספיקו כבר להיפרד חח בכל מקרה, אני חושב שלא נפרד ממנה כזה מהר. הביצוע שלהן לPoker Face היה ממש תמוה... קודם כל, לא מתתי על הגרסה האיטית הזאת. דבר שני, לא הבנתי מה קשור השיר הזה לעלילה של שתיהן. גם מה היה מרגש בזה שבסוף שתיהן היו על סף דמעות? יכול להיות שלא הבנתי את משמעות השיר, אבל באמת זה היה נראה לי תקוע. הכי מתאים היה שהן היו שרות משהו עוצמתי כמו I Dreamed A Dream. אבל הביצוע לפוקר פייס יצא סתם מוזר. ../images/Emo27.gifעלילת קורט-פין: הסצינה שלהם בחדר הייתה חזקה, אבל לא הבנתי איך בסוף קרה שפין יצא הרשע וקורט הצדיק. בסופו של דבר פין צודק, קורט דלוק עליו ומנסה להתקרב אליו כבר הרבה זמן וזה מציק לו. לא מתאים חדר אחד בשביל שניהם חח פין לא היה צריך להגיד את המילים הפוגעניות, אבל זה סתם יצא יותר ממה שהוא באמת התכוון.. כל הקטע עם המעמדות בבצפר הזה נראה מוגזם לפעמים, וזה שוויל מוחא כפיים לזה שכמה תלמידים איימו על הGlee כאילו זו סצינה מסרט לא בדיוק עוזר. ../images/Emo27.gifהיה מצחיק: - הבגד של רייצ'ל עם המלא בובות חח ובכלל, כל התחפושות של כולם - "הוא תמיד פה בסביבה.." חח בדיחה לצופים איך תמיד יש להם איכשהו ליווי - הקטע עם טינה בסוף היה קורעעע../images/Emo6.gif בכלל, טינה התחבבה עליי בפרק הזה. עד עכשיו היא הייתה נראת לי דיי מעצבנת. ../images/Emo27.gifשירים: אהבתי את הרעיון של GAGA, הם צריכים הרבה אומץ בשביל לעשות קאברים לשירים שהם עדיין עכשוויים.. הסיכויים יותר נמוכים לאהוב את הקאבר כשהמקור עדיין להיט. Bad Romance - היה ביצוע טוב, סנטנה התאימה לפה. Funny Girl - כל הקטע ששלבי שרה את זה היה נראה קצת מאולץ.. סתם דרך לגרום לה לשיר.. אבל סבבה מבחינתי חח ובכל זאת, אני לא מכיר את השיר ולא התלהבתי ממנו.. גם מהשירים של הבנים לא התלהבתי במיוחד. אבל זה ממה שהיה בפרק.. יכול להיות שהגרסאות המלאות יהיו משהו אחר.. גם אני חשבתי שיהיה ביצוע אחרון וטוב בסוף הפרק ובסוף לא היה :( חפרתי../images/Emo178.gif

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך לגבי פין, קורט הגזים איך שהוא התנהג איתו. פין פשוט נסחף הרבה יותר מדי. אבל זה ברור שאבא של קורט יגן על הבן שלו, ולא יתחיל לחשוב על מי האשמה..

gal255

New member
../images/Emo58.gifטוב תתכוננו לחפירה ארוכה../images/Emo58.gif

WOW!!! אהבתי את הפרק הזה מאוווד. אחד הטובים של הסדרה עד כה, ביחד עם פרק 13 והפיילוט. לדעתי כמובן. שזה ממש מוזר בהתחשב בזה שלא היה בכלל סו! (מה שאומר שהפרק היה מעולה, אבל היה לו פוטנציאל להיות אפילו יותר טוב, אם היא הייתה בו). אהבתי פשוט כל דבר בפרק הזה! נתחיל בפין וקורט. אני באמת שונאת את שניהם. לקורט, ובכלל למערכת היחסים שלו עם פין נתנו הרבה פוקוס מאז החזרה מהפגרה. לשניהם מההתחלה היו הרבה סצנות שאמורות להיות מרגשות, אבל זה לא עשה עליי שום רושם. לא התלהבתי מאף אחד מהם. קורט בכה כל כך הרבה בפרקים האחרונים, כבר לא יכולתי לסבול אותו. משום מה, בפרק של היום נהנתי לראשונה מהסצנות שלהם. (ביחד ובנפרד). הסצנה בחדר השינה (שהיה אגב מעוצב נ-ו-ר-א) הייתה מהחזקות שהיו בסדרה הזאת, התרגשתי. וזה נדיר. כי הסצנות היחידות שאני מתרגשת בהן בדר"כ בסדרה הזאת, זה בשירים או בסצנות קבוצתיות (וזה למה אני כל כך אוהבת את פרקים 1 ו13). וזאת הפעם הראשונה שאשכרה התרגשתי מסצנה בגלל הדיאלוגXD. זה הרגיש כאילו זה הגיע לפואנטה, רק חבל שגררו את זה כל כך הרבה זמן, יכלו לחסוך הרבה זמן מסך להשקיע בדברים מעניינים יותר. נעבור לפאק וקווין. איתם תמיד הייתה לי בערך אותה הרגשה כמו עם פין וקורט. הם כאילו מכוונים להיות endgame, ובהתאם הם זוכים לפופולאריות עצומה בארה"ב. אבל אף פעם לא הבנתי על מה כל ההתרגשות. מה גורם המשיכה? מה מייחד אותם להיות זוג כל כך פופולארי? אני העדפתי שפאק יהיה עם רייצ'ל. אבל גם פה, השיר שהוא שר לה עם הבנים. גם פה התרגשתי. נשביתי בקסם של פאק וקווין. נעבור לרייצ'ל ושלבי. זאת לדעתי, הייתה הנקודה הכי חלשה בפרק. זה לא שזה היה גרוע, זה היה מעולה, אבל השאר היה פשוט הרבה יותר טוב. עם כל הטררם, הביג דיל, והמסתורין שאפפו את ג'סי ושלבי מפרק 14 ועד הפרק האחרון. אני חייבת להגיד שדי התאכזבתי. כן נהנתי מהסטוריליין הזה, אבל פשוט לא הבנתי מה הפואנטה. אחרי שנפתרו פרשיות ההריון של טרי וההריון של קווין. זה היה אמור להיות הסיפור הגדול והמסגרת הטלנובלית של הפרקים האחרונים של העונה. ופתאום מסיבה לא מובנת זה פשוט נדחק הצידה, נפתר בצורה די קלושה, כמו שהרבה סיפורים בסדרה הזאת נפתרים. אבל זה היה אמור להיות סיפור גדול שנפתר בצורה קצת יותר מאתגרת ומעניינת (ראו את פרשיות התינוקות
). השיר היה מוזר. לקח לי זמן לזהות שהן שרות את poker face, אבל משום מה גם בקטע הזה התרגשתי. (אולי אני פשוט אובר רגישה היום חח לא יודעת
). הסיפור עם טינה היה משעשע זמן המסך שלו היה בדיוק במידה הנכונה. הסצנה הראשונה עם הבדיחות על דמודמים וזה שהמנהל מאמין בערפדים הייתה גדולה, גם ההתרה של הסיפור הייתה גדולה. ועוד נקודות קטנות:
השירים היו מדהימים. במיוחד באד רומנס. פשוט גאוני.
ג'קי דניאלס?!?!?!XDDDD אני אוהבת את פאק.
איפה טרי? אני מקווה שהיא תפציע לפני הסוף.
איפה אמה?
איפה ג'סי?
ושוב.. איפה סו?
הצרחה שיצאה מהפה שלי כשראיתי את פין בשמלה המזעזעת הזאת חח וואי וואי.
אהבתי מאוד מאוד את הסצנה אחרונה, אני נורא אוהבת שהמקהלה מראה אחדות. זה מראה כמה הם התקדמו ככל שהזמן עובר. ונראה לי שהיא הייתה הכי פחות בנאלית עד עכשיו (עד מחיאות הכפיים של וויל). זהו.... חפרתיXD

הפרק האהוב עליי! ../images/Emo58.gif

באמת, הפרק שהכי אהבתי עד כה. שזה מוזר, כי באמת סו לא הייתה בו.
טוב, לא משנה. עדיין, פרק פשוט..יאמי!
חפירה לפניכם
נתחיל בכל הסיפור של טינה, פיגינס המלך, והג'וֹקים (טחח) הקשוחים: קודם כל. פיגינס... מלך. איך העפתם אותו בחוליה החלשה, איך?! הבן אדם חושב שערפדים קיימים! כאילו. דאמ.
שנית כל, הם ירדו על דמדומים. זה רק עשה לי את היום. רק. כמעט חיבקתי את המסך מאושר.
(אם זה לא מובן- אני ממש, ממש, מממממש שונאת את דמדומים
) עכשיו, כל העניין עם הג'וֹקים המסריחים האלה... אני לא יודעת עד כמה כל עניין המעמדות אמין או לא - בבית ספר שלי כמובן שיש מעמדות, כמו בכל בית ספר, אבל זה לא עד כדי כך מוקצן. זה לא באמת מעמדות, כאילו. זה סתם, קבוצות. בכל מקרה- לא מוקצן כל כך כמו בגלי. אני רק יודעת שאם שתי גורילות מכוערות כמוהם היו מאיימים עליי, הייתי הולכת ומתלוננת. למה לי לעזאזל לסבול מזה? לקבל מכות רק כדי שאני אוכל להגיד שאני שונה? יאללה נו, מה מפריע לכם להיות שונים בלי לחטוף? נמ. הם היו ממש, ממש מגעילים. כלפי קורט וטינה, וכלפי פין גם. עם חברים כאלה, מי צריך אויבים... הסצינה האחרונה של טינה בתור ערפדית... חחחחחח.
ערפדים אסיאתיים הם הכי מסוכנים! קרעה אותי. ופיגינס המסכן, חח. אה, ופין בשמלה! אוי לי.
אמרתי או מיי גאד במקהלה עם קורט ואז נקרעתי מצחוק. גאוני.
פין וקורט: א. אני מבינה את פין, באמת. אם אחד ההורים שלי (במקרה שהם היו מגורשים, טפו טפו טפו) היה מכריח אותי לחיות באותו חדר עם הבן הסטרייט או הבת הלסבית של אשתו/בעלה החדש/ה, הייתי מסרבת בתוקף. זה לא נעים, זה חודר לפרטיות, ואין בזה שום דבר הומופובי לדעתי. במיוחד שפין רואה טוב מאוד שקורט דלוק עליו, ובמיוחד שקורט אירגן את כל העניין בין ההורים שלהם מאינטרסים אישיים שלו. אז זה חבל שפין יצא פה הרשע, כשבאמת שזה די הפוך. אני לא ממש מתה על קורט כבן אדם. ברור, הדמות שלו חמודה, ובאופן כללי אני די אוהבת אותו - אבל כל העניין עם פין וההורים שלהם ממש איכזב אותו בו. במיוחד כשהוא ניסה לתכנן דרך להפריד ביניהם וכעס על פין כשהוא קיבל אותם כזוג. לדעתי זה היה כל כך לא בוגר וכל כך אגוצנטרי. לא יודעת
ב. אבא של קורט ריגש אותי כל כך. אני יודעת שפין לא התכוון להעליב או לפגוע באף אחד, אבל זה לא חשוב בכלל. זה שאבא שלו הגן עליו והיה מוכן לשים את האושר שלו עם אמא של פין על הכוונת... זה מעשה שאני ממש הערצתי. הלוואי על כל הומוסקסואל, לסבית, ביסקסואל/ית וכו' שיהיה להם הורה כל כך תומך. אם לקורט היו הורים כמו של קווין, הוא היה בטח מושלך לכלבים, כמו שהשליכו את קווין. אבא של קורט הוא בהחלט אחת הדמויות שאני הכי אוהבת ומעריצה בסדרה כרגע. גאגא וחברים: הייתי בטוחה שזה פרק גאגא, אבל שמחתי לגלות שלא רק.
א. הביצוע של באד רומנס היה מדהים, סנטנה הייתה פשוט מלכה.
התחפושות הוסיפו המון- של רייצ'ל היה משעשע פלוס פלוס, ובריטני כרגיל הייתה מדהימה. "I look awesome"
כמה שאני אוהבת אותה. ב. קיס!!! וואו, איזה ריגוש! באמת, מה זה התלהבתי.
ברגע שראיתי את פין בסצינה שהוא שם איפור, הייתה לי תחושה... אני שמחה שצדקתי. שאוט איט אאוט לאוד היה מצויין, ובת' היה פשוט מקסים. פאק.
טוב, חפירות על פאק אח"כ.
ג. שלבי הייתה מלכה בשיר שלה, כמובן. אידינה מנזל, כפרעליה.
ד. פוקר פייס... אני לא יודעת. היו לי הרגשות מעורבבות. מצד אחד, ממש התלהבתי מזה שהם הפכו את זה לבלדה. אני ממש אוהבת שאפשר לשנות שיר ככה, וזה באמת נשמע אמין שזאת הייתה יכולה להיות הגרסא המקורית. ברור שהמקורית יותר טובה במקרה הזה, אי אפשר שלא לאהוב את הכיפיות של גאגא. מצד שני... לא ממש הבנתי למה דווקא את השיר הזה. ברב השירים ששרים בסוף פרק יש איזשהי משמעות שקשורה לפרק- כאן לא כל כך הבנתי... אולי אני לא מכירה את המילים טוב מספיק, לא יודעת. פאק וקווין
:
פאקקק. אין בן אדם יותר מדהים ממנו. ג'קי דניאלס.
הוא שר טוב כרגיל, והפתיע לטובה...מוזר, אבל כרגיל.
אני עדיין הכי אוהבת את סוויט קרוליין וליידי איז דה טרמפ, אבל בת' היה חביב פלוס פלוס גם. וההערה שלו על השפתיים כשהוא היה עם האיפור קיס.
"whore lips" חח. קיצר, הוא וקווין היו חלק מאוד קטן של הפרק, אבל עדיין הם היו חמודים. קווין הייתה ממש יפה כרגיל, הריסים האורכים האלה הלמו אותה בצורה מוזרה.
רייצ'ל ושלבי: אמממ. לא יודעת. היה לי די ברור מהרגע שהיא התחילה לשיר שרייצ'ל פתאום תקלוט שזאת אמא שלה. קצת לא אמין, אבל צפוי מקילומטרים. ממש התאכזבתי מזה שהן סתם נפרדו ככה אבל, שהן היו מאוכזבות זו מזו. תשבו על ארוחת ערב ותדברו קצת, תכירו זו את זו! לא יודעת, אני התאכזבתי מזה.
אבל ממה שראיתי בIMDB אידינה מנזל תופיע עכשיו בכל פרק עד לסוף העונה, אז מי יודע? אולי עוד יש תקווה.
שוב, הקאסטינג של מנזל בתור אמא שלה... גאוני. הן ממש דומות.
לסיכום: פאק =
, פיגינס =
, טינה = עוד יותר
, אבא של קורט = הכי
.
פרק טוב, משעשע, ועם שירים ממש טובים. אהבתי מאוד.
ואני חפרנית על. אופס.

shaharory

New member
../images/Emo58.gifמישהו מסכים איתי שבקטע ש

חותכים לחדר חזרות אחרי הסצנה עם אבא של קורט ואז קורט אומר לפין: "חשבתי שאתה שונה" זה היה ממש מטומטם? זה הרגיש לי שהוא עושה לו דווקא כזה ולפני הנאום של אבא שלו הוא לא באמת חשב את זה.. לא יודעת זה היה קצת מוזר

Imai

New member
מייק דיבר?

אווווף אני רק בפרק 18, אה ספויילר בנושא הודעה שלי.

סמייילי

New member
עדינה מנזל

אני מעריצה מושבעת של עדינה מנזל - idina menzel וראיתי כאן בחטף שכתבתם "אידינה"... פשוט דיגדג לי לתקן עדינה יהודיה אמריקאית ושמה בהחלט יהודי-ישראלי... והיא אלילת ברודווי. תודה על ההקשבה
עדי

neurotica

New member
*נדחפת* בנוגע לpoker face

זה לא שהם הפכו את זה לבלדה, הגרסא האיטית היתה קיימת עוד לפני Glee. הם חידשו אותה כמעט אחד לאחד: http://www.youtube.com/watch?v=gZimIWLEXb4&feature=related למרות שלדעתי זה היה קטע הזוי. וגם רייצ'ל ושלבי נראו די סובלות כשהן שרו את זה. כמו שמישהו כאן אמר, באמת היה צריך לשים משהו דומה לI Dreamed a Dream. ואה, שלום לכולם.

נוש14

New member
מגיבה באיחור

ראיתי את הפרק עכשיו היה פרק טוב, אבל היו בו כמה דברים מאכזבים ומוזרים. ממש הצחיק אותי בהתחלה כל הקטע עם טינה ופיגינס וגם כשרייצ'ל נכנסה לחדר חזרות והתחילה להגיד שהיא ריגלה אחרי ווקל אדרנלין וגילתה מאחורי האודיטוריום ארגזים ריקים של מנורות חג מולד וכו' וכו' ואז כולם התחילו להיכנס ללחץ חחח. אחרי זה היא שומעת את שלבי שרה וישר מבינה שזו אמא שלה. יא רייט. למרות שאולי זה הגיוני כי יכול להיות שהיא זיהתה את הקול מהקלטת בפרק שעבר אבל עדיין, כאילו לא היו לה בכלל ספקות זה היה ממש מוזר. התלבושות שהם לבשו היו ממש קורעות. במיוחד של רייצ'ל
אהבתי גם את של קווין, היא נראתה ממש מצחיק עם הכוכב לכת וגם של טינה עם הבועות ושל בריטני ושל קורט עם העקבים חחח. הקטע עם פין וקורט בחדר, גם לדעתי קורט היה זה שלא יצא בסדר עם כל זה שהוא מנסה לכפות על פין דברים שלא נוחים לו כמו העיצוב של החדר וחוסר ההתחשבות שלו במה שהוא רוצה. הוא נהיה ממש מעצבן בזמן האחרון עם כל הבכי שלו ותחושת הקורבנות. הקטע עם אבא של קורט ופין היה חזק אבל עדיין, ניסו להוציא את פין בתור זה שלא היה בסדר ואני די הבנתי אותו. למרות שהוא לא היה צריך לקרוא לקורט פג... הביצוע של קיס היה גדול! ממש אהבתי והבנים ממש נכנסו לזה. ומאט דיבר
אני לא מכירה את השיר אבל זה היה מבדר לא הבנתי את השיר בסוף של רייצ'ל ואמא שלה. כאילו, יש לך הזדמנות אחת לשיר עם אמא שלך שלא פגשת כל החיים לפני שאתן נפרדות ואת בוחרת לשיר איתה את פוקר פייס?! סרייסלי? אבל בלי קשר מה שהיא אמרה על בראד ("he's just allways around" היה ממש במקום וממש מצחיק. באמת חשבתי כשהם שרו את בת' (שלא ציינתי את זה אבל היה ממש מרגש) שכל הנגנים כנראה עוקבים אחריהם כי הם כל הזמן צצים משום מקום והם גם תמיד יודעים מה הם אמורים לנגן... בכל מקרה, לדעתי הסיפור שלהן היה קצר וקולע למרות שלפי המהירות שבה הוא נגמר אחרי כל המאמצים ששלבי עשתה בשביל שרייצ'ל תגלה מי היא, הסיפור לא הולך להסתיים פה. אהבתי את הקטע בסוף שכל גלי באו עם התחפושות שלהם לאיים על הג'וקים המעצבנים. אני אוהבת כשהם מראים אחדות. וקורי נראה כל כך סקסי בשמלה האדומה ועם האדום בעיניים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק חמוד. מוזר שלא היה נאמבר סיום. אהבתי מאוד מאוד את באד רומנס. הנעליים של קורט
הקטע ששלבי ורייצ'ל שרות יחד היה יפה אבל הייתי שמחה לשמוע שיר אחר שאולי היה קצת יותר קשור לעלילה של הפרק. אהבתי מאוד את שני השירים שהבנים שרו. פאק נראה מעולה בתלבושת עם האודם וכל זה. הקטע בו אבא של קורט דיבר היה חזק ביותר. והקטע של פיגינס מפחד מערפדים היה ממש משעשע

Alm0st Happy

New member
רק לי היה חסר משהו? ../images/Emo58.gif

משהו קטן כזה שקוראים לו... סו סילבסטר!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה היא הייתה?!?!? טוב, נעזוב את זה- אהבתי מאד את באד רומנס.. אהבתי שסנטנה השתלטה, נחמד לשם שינוי לשמוע מישהי שהיא לא רייצ'ל או מרסדס.. גם קורט היה מגניב! את פוקר פייס לא אהבתי, גם כי ליידי גאגא בעצמה הוציאה גירסא בסגנון לשיר הזה (עם ווייקליף ג'אן, אאלט..) וגם כי זאת לא בלדה- זה גיבוב חסר היגיון של מילים וזה עובד רק לליידי גאגא!! עדינה וליה שתיהן זמרות מדהימות אבל למה מתעקשים לבחור לאחרונה שירים שלא תואמים את הקאסט, או את הסיטואציה?? פפראצי נניח היה יכול לשבת פה הרבה יותר טוב.. וכמובן, פין בשמלה זה פשוט הדבר הכי מצחיק שקיים בעולם!!! (שאני באמת אציין שאני מאוהבת בפאק, או שזה מובן מאליו כבר?
)

Alm0st Happy

New member
אה, ומשהו ששכחתי-

אהבתי את ההסתלבטות העצמית עם הפסנתרן.. שרייצ'ל מבקשת מאמא שלה רק לשיר שיר אחרון ביחד בלה בלה בלה.. ואז היא קוראת לפסנתרן הגיי הזה ואומרת לה- הוא תמיד באיזור כשצריכים אותו
אני אוהבת סדרות שמסתלבטות על עצמן

למעלה