פרק 19... תגובות

tamirn23

New member
פרק 19... תגובות

ואו הפרק העביר פי צמרמורות! השאירו אותנו במתח!! אתם יודעים אם אפשר להוריד תפרקים החדשים? או שהם בצילומים?

Charmed Gal

New member
לא נראה לי שהתחילו צילומים אפילו../images/Emo7.gif

כי אין עדיין תאריך שידור אפילו לפרק הראשון, ובדרך כלל שיש צילומים יש תאריך, אפילו שיעור, משו כללי, חודש... אפילו את זה אין עדיין.

RiMiK

New member
אצלהם זה הפוך..

אז זה ה4 ליוני למה לא הגיוני?

Charmed Gal

New member
יופי, 49 יום לפני הגיוס.../images/Emo11.gif

אני אספיק לראות איזה 5-6 פרקים גג ואז... מי יודע מתי אשלים.

danielle23

New member
דעתי על הסדרה.. כנסו!!

טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שבסך הכל אני ממש ממש אוהבת את הסדרה וכמובן שראיתי את כל הפרקים. אני לא יודעת למה אבל אני עדיין לא מרגישה שאני באמת מכירה אישית את הדמויות.. ברוב הסדרות תמיד יש לי הרגשה שאני מכירה את הדמויות אישית כבר הרבה זמן אבל 4400 לא תמיד נונת לי הרגשה כזאת.. הסדרה עצמה ממש טובה ומעניינת, וכל פרק אתה לא יכול לחכות לפרק הבא מרוב סקרנות למשל בסוף הפרק הזה הייתי כזה "לאאא!!" כי לא רציתי שיגמר אבל עדיין משהו פשוט חסר לי. אני לא אומרת שאתם חייבים להסכים איתי אבל זאת דעתי. וסורי על החפירה.. חח

danielle23

New member
גם.. ויכול להיות שגם בגלל

הפער של השנה הזאת שהיה לנו מזמן. זה נתן לי הרגשה שאני כבר לא מכירה את הדמויות. אבל לא יודעת, יכול להיות שזאת רק אני.

אין כרגע עונה שלישית אבל...

היא חתומה,קבועה ואני די בטוח שהם בצילומים כרגע, אף אחד לא ראה את העונה השלישית כי אין כרגע. ואואואוו פרק מדהים במיוחד הסוף , ג'ורדן חוזר?!? wtf?!?!

smach

New member
משו שלא הבנתי בפרק...

הם ידעו על המזכר פיירוול מאיזה פתק שמישהו שם לדיאנה בדואר. מי זה המקס הזה? ואיך הוא ידע על זה?? זה היה ממש לא ברור כל הקטע הזה... אה...רגע, פתאום זה בא לי... זה הרופא???????????????????????????????????

חח, כן. זה הרופא.

הוא ידע על זה, כי הוא זה שעבד על הממצאים הראשוניים, שגילו את היכולות של כל המוחזרים, והוא דיווח על זה לדניס והכל. אז היה בסוד העניינים. אז שהרגו אותו, וגרמו לזה להראות כמו התאבדות, כמובן.

smach

New member
מה???????????

איך אתה יודע שהרגו אותו ושהוא לא התאבד???? כי לי זה היה נראה ממש כמו התאבדות!

למעלה