פרק 171

liaush

New member
../images/Emo46.gif אין גבול לשנאה שאני חשה כלפי ליאן!.

או שהיא פשוט סתומה או שהיא התחרפנה אבל סופית
שתגיד תודה שסער לא הלשין עליה!.זו היא שאמורה לשבת בכלא ולא הוא!:( מסכן שלי מה היא עושה לו.. אוף אני שונאת אותה.. אני כבר מעדיפה את ניקי על פנייה
עזבו ניקי.. אפילו מילי נראית לי יותר אנושית ממנה..באמת מה נהיה ממנה?. ושתבינו זו הייתה הדמות האהובה עליי בעונה הראשונה. כעט אני פשוט שונאת אותה
. וחוץ מזה היה פרק ממש נחמד אהבתי את הקטע של ניקי וטובה חחחח איך היא העיפה אותה מהחדרD: מגיע לטובה!:p ותום עם המחקר הזה שלו משאיר הרבה מקום למחשבה חח. כפרעל עובד! הוא כזה רגיש ממש כמוני D:. חחח. בחיאת מה יכול להיות יותר הזוי מזה שלקחו את גיל ריבה להיות חוקר? חח=/ ושאלה קצת לא קשורה.. גיל ריבה יצא מהארון ?.. אם כן אז זה מוזר כי לא שמעתי על זה חח. היה פרק נחמד חוץ מכל הקטע שעצרו את סער

נטלילה99

New member
מסכימה איתך

כמה שסער ערס ( וככה אני אוהבת אותו...) הוא עשה דברים בשביל האהבה איזה חמוד הוא! איך אהבת את ליאן בעונה הראשונה היא הייתה בלתי נסבלת כמו עכשיו אני תמיד שנאתי אותה ועכשיו אפילו יותר. בטח הם מנסים עכשיו שנשנא אותה כדי שנתחבר לניקי יותר כדי שיילך להם עם השטות הזאת כי הרי ליאן הייתה מסכנה כזו אז התחברו אליה.... אבל לא ולא הם לא יעבדו עלי אני לא אשנה דעתי, מיטל וסער לנצח! :) חוץ מזה שהגיל ריבה הזה פשוט שחקן גרועעעעעעע טוב שהוא לא עומד לצחוק כול שנייה יותר גרוע ממיקל לואיס ועדי הימלבלוי ביחד

yaniv1216

New member
מה שאני יודע

על גיל ריבה זה ששמעתי שהוא נשוי ויש לו ילדים. מה הסיפור שלו? אינלי מושג! לא חסר מוזרים בטלויזיה של המדינה שלנו

liaush

New member
זה כבר מעבר למוזריות.

אני לא מאמינה שיש פה מישהו שחושב שהוא סטרייט הוא נראה כמו בחורה מתנהג כמו בחורה, והשפתיים האלה?. הוא בטוח גיי. יש כאן מישהו שיודע מה הסיפור שלו? [זה באמת מעניין אותי] חח

liaush

New member
מה אתה רוצה ממני?=/

מה קשור הומופיבית? שאלתי כי מעניין אותי לדעת מה הסיפור שלו.

daeve1

New member
אני לא רוצה כלום...

אבל זה קצת לא יפה שאת חושבת שהוא הומו רק בגלל איך שהוא נראה ומתנהג. ובקשר למשהו אחר... ליאן שוב פעם התחרפנה! ואחרי שהיא הגישה תלונה שקרית במשטרה, בדיוק כמו הרעות המטורפות מטלנובלות קודמות, אז בעצם אפשר כבר להכריז רשמית שהיא הרעה המטורפת של העונה הזאת.

liaush

New member
מה לא הגיוני בזה שאני חושבת שהוא הומו?

אתה בעצמך אמרת שהוא מתנהג ונראה כמו הומו זו לא סיבה מספיק טובה לחשוב שהוא הומו [?] חח. בכל מקרה אני לא באמת מכירה אותו..רק אמרתי שהוא בין האנשים המוזרים שיצא לי לראות.. וליאן היא הפכה כעט באופן רשמי לביץ' =/ ואני ממש שונאת אותה כבר בא לי להיכנס לתוך המסך ולתלוש לה את השיער המחומצן הזה שלה חח D:

daeve1

New member
באמת?!

חשבתי שאת ממש חולה על ליאן, כך לפחות כתבת לפני כמה פרקים, למה שינית את דעתך?!

daeve1

New member
ובקשר לגיל ריבה...

האמת שאין לי שום סיבה להגיד להגיד לך לא לחשוב שהוא הומו, כי למען האמת גם אני בהתחלה חשבתי שהוא הומו לפני ששמעתי שיש לו ילדה ושהוא נשוי.

danit1234

New member
בקשר לדיון על גיל ריבה

זה שהוא נשוי ובלה בלה לא אומר שהוא לא הומו יש הומואים שנשואים מביאים ילדים וכד' אבל בקשר לזאת שאמרה לפי איך שהוא מתנהג ונרהא אפשר להכריע שהוא הומו לדעתי ממש לא אולי הוא נשי במידה מסוימת אבל מכאן ועד שזה מעיד על זה שהוא נשמך לגברים \ נשים יש הבדל

liaush

New member
נכון אהבתי אותה

במיוחד בעונה הראשונה ריחמתי עליה ואהבתי אותה. בעונה השניה פחות אבל בכל זאת לא שנאתי אותה.. בוא נגיד את זה ככה.. כל עוד סער אהב אותה אני אהבתי אותה, כעט סער שונא אותה אני התחלתי לשנוא אותה. נכון זה נשמע בנלי וטיפשי אבל אין מה לעשות יש לו השפעה עליי. אני כ"כ מחוברת עליו שאני יכולה לחוש את השנאה של הדמות שלו . ככה גם היה עם מיטל בהתחלה פשוט שנאתי אותה.

daeve1

New member
אני דווקא מבין אותך...

סער באמת גורם לאנשים להזדהות איתו בזכות המשחק המצוין של יהודה, וגם אני התחלתי לשנוא אותה כשסער התחיל לשנוא אותה, ותאמיני או לא, אבל שסער גילה שאישתו התחרפנה לגמרי ורצחה את מיטל אותה כל כך אהב, ממש הרגשתי איך הוא מתחיל לשנוא אותה ולהיות באותו זמן גם עצוב על זה שהיא זאת שרצחה אותה!

MoRaN SaShA

New member
אני רוצה להעיר פה הערה חשובה:

או שמא הארה..... ליאן לא מחומצנת! ... זו שטיפה על השיער שלה- שדוהה עם הזמן. זה בדיוק מה שלי יש.. אצל אותו ספר

אנשים מה אתם מפגרים?????

ליאן היא פשוט זבל! היא רצחה! ר-צ-ח-ה! אתם קולטים, והיא אומרת שזה שסער בגד בה זה כיאלו הוא רצח אותה, נו באמת..

עם הרחמנות שלי לליאן אני מאוד מקווה

שבחקירה סער יסגיר אותה ושהם יסיימו את הסיפור הזה.. ובתכלס כמו שכבר אמרתי, עונה שעברה מיטל הייתה הדמות האהובה עליי, אבל מה זה לא בא לי שתחזור.. רק עכשיו אני מבינה שסער הביא גם את ליאן וגם את מיטל לאותו מצב - מצב של נקמה. ואת ניקי הפוסטמה אני לא סובלת אז שתתקע עם סער.

הדרוללה

New member
הוא לא..

סער לא הכה אותה.. היא המציאה את זה כדי שיעצרו אותו... ככה זה שהיא פסיכופטית !!!!!

למעלה