פרק 171

ט ל ו ש1

New member
זאת בדיוק הייתה התגובה שלי!

מה, סיגי?מה??היא מתה. זה טיפשי. ליאן בא לי לתת לה כאפה.

BRITNEY MY STAR

New member
אחלה פרק!

זה רק אני או שאסי וקארין יהיו בסוף ביחד?חחחח ובלי קשר,עפר ממש ל-א יושב בריא:| [חשתי רופאה]

khzh120

New member
פרק נחמד

בואנה ניקי ממש חיה אה?חחח אהבתי שהיא אמרה פאק
חח... עזבו... סער נשאר אדיש למצב... מסכן איציק :( פרק די משעמם... :( חח איך טובה נבהלה מניקי ,כשניקי יצאה מהחדר חחח... היא ממש עשתה "אסון טבע" בחדר.. עוד שנייה הייתה מרביצה לטובה חחח עיצבנה אותה לאללה "יש פצצה יש פצצה" - מה??? חחח....

ליאן דורשת כאפה פשוט!

אני שונאת אותה, מה זה פה?! איזה מסכן סער.. ממש ריחמתי עליו, פתאום מגיעים אליו שוטרים בלי שהוא עשה כלום.. איזה סתומה! והיא עוד משקרת, היא אומרת לשוטר שלא הייתה מריבה לפני זה.. איזה זבל היא! הלוואי שיגלו שהיא שיקרה ויכניסו אותה לכלא על כל מה שהיא עשתה למיטל וסער.

jessica120

New member
סליחה???????????????????

חתיכת חוצפנית!!! לידיעתך ליאן עשתה נכון שהיא התלוננה על הסער המטומטם הזה!!!! הוא תקף אותה פיזית והיא חייבת להתלונן עליו!!! וגם היא לא שיקרה בכוונה, רק כי היא רצתה שסער יאהב אותה ולא את מיטל, כי היא פחדה ששוב הכלב הזה יתאהב במיטל כשיחזור לו הזיכרון ואז הוא התעצבן עליה ותקף אותה. נ.ב. ואני מצותתת את תגובתך: "...היא פשוט מעצבנת אותי כל כך..." ואת זה היית צריכה להגיד על סער!!!!

khzh120

New member
טוב טוב הגזמת...

מה מיטל מה?????? מיטל מתה.... למרות שהיא תחזור אבל לא משנה... עדיין היא חתיכת כלבה ליאן... את פשוט אוהבת את עדי אז את לטובתה... כל אחד ודעתו... היא לא הייתה צרכיה להתלונן על סער.. אני מצוטטת אותה: "הוא כמעט הרג אותי"... עלק.. הוא לא עשה לה כלום.. וגם לא צריך לתקוף פה את חברי הפורום... זה עדיין רק סידרת טלוויזיה לא המציאות או משהו.. מקווה שהבנת... חברתך הכי טובה פז...

jessica120

New member
אההה....

1. אני מתכוונת שאני חושבת שסער אוהב את מיטל אפילו שהיא מתה. 2. אני לא תוקפת פה אף אחד... אני רק מנסה להסביר שזה קצת עצבן אותי שכולם אומרים: ליאן הכלבה,ליאן הסתומה,ליאן המפגרת, ליאן מכוערת........ ואני יודעת שזה לא המציאות ולא מעניין אותי מליאן (תקראי למטה) ובגלל זה נכנסתי עכשיו לפורום... 3. בקשר ל..."הוא כמעט הרג אותי" את צודקת...אבל הוא עדיין התנפל עליה.... אבל את יודעת מה???: ליאן היא באמת כלבה, אבל מה ששיגע אותי יותר זה שאומרים על עדי את הדברים האלה (וראיתי שכתבו פה כמה דברים עליה...) אז קיבלתי עצבים והוצאתי את זה על הדמות (וככה ניסיתי להוכיח שליאן צודקת)... מקווה שכל מי שקורא את ההודעה הזאת הבין אותי ולא סתם מתעצבן.... נ.ב. סליחה על העצבים...ג'סיקה

מעיין 6

New member
../images/Emo60.gif את ממש טועה אבל

כל אחת עם דעתה רק להבא תבטאי את זה בצורה יפה יותר

jessica120

New member
אוקי...

אני מצטערת על זה ואני אשתדל לבטא משו יותר יפה, אבל עדיין זאת דעתי.

daeve1

New member
את נשמעת טיפה, ממש טיפה! פיסכופטית!!!!!!

מה זאת אומרת "מגיע למיטל שירצחו אותה"?!?! זאת רק סדרה ואת מתייחסת אל זה ברצינות?!?! ועוד את אומרת ש"מיטל צריכה למות"?!?! פאקק!!! את חולת נפש, את צריכה אישפוז, את ממש נשמעת כמו רוצחת!!

מעיין 6

New member
../images/Emo60.gif לא התכוונתי אלייך התכוונתי אלא ל...

sango and kuhaku אני מסכימה איתך בכל מילה היה לא במקום ה"בת זונה" שלה את מלכה
ואני גם חולה על ליאן

נטלילה99

New member
אני בשוק בכול פעם מחדש

שאנשים אומרים "אני מצדיקה את ליאן מגיע לסער" ובלה בלה בלה... אנשים!!!!! היא רצחה!!! ר-צ-ח-ה!! מבינים מה המשמעות? כנראה שלא, כי גם היא כנראה לא הבינה את המשמעות כשאמרה "גם אותי רצחת.." חסרים נשים שבוגדים בהם? אז הן לוקחות תרגליים והולכות ולא רוצחות! חוץ מזה שהבן אדם התאהב מה לעשות הוא רצה להשאר ולתמוך בתינוקת רק חבל שהחיים של אהובתו היו בסכנה אז הוא רצה להציל אותה. תתעוררו!!! ולגבי הפרק של היום- ישעמום מוחלט אפילו מילי וטובה (שכול כך אהבתי את טובה בעונה הקודמת) לא מצליחות לרומם אותה. הפרק נמרח פשוט חבל. לפחות כשיש קטעים שמדברים על מיטל אני קצת מתעוררת לחיים אבל היום אפילו לזה לא היה... אני חיה ממיטל למיטל בעונה הזאת.

למעלה