פרק 171

khzh120

New member
חופש גדול שלוותי כיפי ובעקר חופשי לכולם!!! :-

אני נוסעת לעיר חלומותי - פריז... :) בפעם ה-3 בחו"ל בשנתיים חח... נ.ב ואני רק בת 12 וחצי...

רחלוש111

New member
הוא הכה אותה..!

הוא הכה אותה..נכון שהיא אמרה לו שהיא רוצחת אז שהם היו על המיטה הוא היה מעליה ודחף אותה..!

מה הוא לא הכה אותה?../images/Emo12.gif

הוא השתמש באלימות כלפיה. אם מישהנו היה מתנהג אליי ככה גם אני הייתי מגישה נגדו תלונה. אבל במקרה של ליאן היא פשוט רצתה לנקום [לא שהיא לא עשתה את זה כבר..] או שהיא רצתה להרחיק אותו גם מגל. ובתכלס לדעתי מגיע לסער שלא יראה את גל ההתנהגות שלו בפרק ההוא הייתה מבהילה.. אני באמת לא יודעת מה הייתה התגובה של עדי אחרי הסצנה הזאת [והיא עוד חוותה את זה מקרוב..] אני נורא נבהלתי מזה..

עם סער..חח

למרת שגם היה איזה סיפור שאמרו שאחרי המלחמה רודריגו התעלל בה או משהו כזה אבל לדעתי זה שקר..

khzh120

New member
אממ... ניקי לא פוסטמה... ליאן כןןןןןן ../images/Emo123.gif

אני דווקא הכי אוהבת את ניקי... ואת סער... עונה שעברה את מיטל , מילי טובה ודריה והעונה הזאת את ניקי.. היא מהממת בעייני... היא גם חזקה כמו מיטל... ליאן סתם פוסטמה מלאה ברגשות אשם...

ט ל ו ש1

New member
גם ניקי ..

פשוט לא סובלת אותה. אגב , שמעתי שהיא לא כל כך הסתדרה עם השחקנים..זה נכון?

adarroloz

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo47.gifפרק מעצבן

זה מדהים איך עם כל פרק ופרק יותר בא לי לזרוק על ליאן נעל ולתת לה סטירה ולהגיד לה שתבין שסער אהב ואהב את מיטל!!!!!!!!!!היא כ"כ מעצבנת אותי!!איך היא מסוגלת להגיד שגם הוא רצח אותה!!זה כ"כ לא נכון,היא רצחה בנאדם (ועוד איזה בנאדם...) ומגיע לה ללכת על זה לכלא!! וגם המשחק של עדי לא אמין בצורה מזעזעת!!זה פשוט זוועתי!רואים שהיא לא למדה תיאטרון באופן מקצועי(ואני אומרת בתור מישי שכן לומדת,כבר שנתיים).ממש פרק איכסה פיכסה

חופייי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בריטינג יש תמונות מתוך הצילומים שהיו שבוע שעבר שבו מילי ודורי מתחתנים!! כן כן קראתם נכון! דרך אגב גם סיגי היתה ביום הצילומים ולפי מה שהבנתי היא היתה עם שמלת כלה! (אולי תום דיימן אותה)

daeve1

New member
גם אני מתחיל לשנוא אותה...

וחבל כי היא הייתה אחת מהדמויות האהובות עליי.

אני שנאתי אותה מפרק 1 של העונה הראשונה../images/Emo3.gif

היא תמיד הייתה הדמות השנואה ומהגעילה בעיניי

jessica120

New member
תגידו....

תגידו מה שתגידו........ לי לא איכפת מה כולכם חושבים על ליאן, כי בישבילי היא תמיד מקום 1 . ואם בשבילכם היא לא, אז לא איכפת לי!!!! סער סתם מטומטם . ואני חושבת שיופי שרצחו את מיטל ובמיוחד יופי שליאן רצחה אותה,היה כדאי שתעוף מהחיים של סער (מיטל) כי עובדה שסער אחר כך אהב את ליאן!!!!! ולא איכפת לי שתגידו דברים רעים על ליאן כי זה לא מעניין לי את ה-לא משנה מה!!!!!! ליאן אולי טיפה עצבנה אותי שרצחה את מיטל, אבל מיטל סתם מעצבנת וגם סער סתם בוגד, אז מצדי היה מגיע להם. אז אני שוב אחזור על זה שלא איכפת לי מתגובותיכם על התגובה שלי ואני אפילו לא רוצה לדעת מהם (למרות שאני כבר יודעת...). אז מצטערת עם עצבנתי מישהו מאוד מאוד...אבל זאת דעתי, ולא אשנה אותה בינתיים! ביי

למעלה