הסיבה שאני שונא את ליאן זה כי היא משוחקת בצורה נוראית על ידי עדי, ודווקא בהתחלה לא הסכמתי אם אלו שאמרו שהיא שחקנית גרועה וממש אהבתי אותה ואת דמותה ליאן, אבל בסצינה בה היא מספרת לסער על כך שהיא רצחה את מיטל הבנתי כמה היא שחקנית גרועה.
חחחחחחחחחחחחחחח כמה הודעות מעלי:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
"שחקנית טובה?! עדי הימלבלוי?! משום מה המילים הללו לא מסתדרות לי טוב ביחד, אולי זה בגלל ש... אמממ... עדי הימלבלוי היא שחקנית גרועה!!!! והיא הוכיחה את זה בסצינה המביכה בה ליאן סיפרה לסער שהיא רצחה את מיטל, גאאד!!! הוא שיחק כל כך מדהים והיא שיחקה בצורה כל כך גרועה ומביכה, שחקנית טובה היא בטח שלא, ולמעשה הסיבה העיקרית שאני שונאת את הדמות זה כי היא משוחקת בצורה כל כך נוראית על ידי עדי." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא טמבל
סו וואט? גם אני חושבת שהיא שיחקה בסצנה הזאת לא משהו.. אבל עדי היא שחקנית. אתם יכולים להתווכח על העובדה הזאת. אבל כשהיא מתראיינת ליתונים ולטלוויזיה כתוב שהיא שחקנית.
ראיתי אותו בוי או די וסיימתי לצפות בפרק תוך רבע שעה תוך הרצת הקטעים. זה היה כ"כ משעמם. בפרקים הקודמים היה עניין המיטל, אפילו שזה היה רק בזיכרון של סער ועכשיו אפילו את זה אין.