פרק 17...

טיקיי

New member
פרק 17...

נכון, או שטעיתי במספר? זה רק אני, או שהראו את גלאנטמון? איך טאקאטו יכול להיות שם? הקול של טומי בנשמת חיה מצחיק... לא ממש מתאים לו... איך קראו לו? משהו עם איגאגומון? הציטוט היחד שאני זוכר זה "אין כרטיסים, אין נסיעה, אין מצב." ואני זוכר גם "אני הצלתי אתכם, אתם לא יכולים ללכת." "תסתכל עלינו..." או משהו כזה... לאן באמת זואי דחפה שלושים צלחות? אפילו ג'יי פי לא אכל כל כך הרבה... ולקוג'י מתאימה חולצה קצרה... ועכשיו ברגע שאני אשלח, אני אגלה שמישהו כבר פתח הודעה על זה...

LILO digital

New member
"לאיפה היא מכניסה שלושים צלחות?..."

איזה יופי! מסתבר שהעונה הזאת שמה דגש על האקט הקומי. הדמויות מצחיקות ולא חוסכות בפרצופים מגוחכים... תחרות הזלילה עשתה לי תיאבון... זה קצת משונה שג'ייפי השמן נסתם לפי זואי, בעוד שהיא, ללא מצמוץ, מחסלת 30 צלחות! והיא כזאת מקל!! בתכלס פרק נחמד! הדיג'יגדילה של טומי מקורית, כי הוא גדל למשהו גדול וחזק בניגוד למימדיו הקטנים והענוגים... (ע"ע טריירמון התמזגות דיגיטלית.) ג'ייפי תמיד יגדל אחרון?? איזה מסכן! ולמה לא הראו את התפחות נשמת החיה של זואי!!!! להזכירכם פספסתי אותה!!! ואני רוצה לראותה!!! את דיג'יגדילת האדם של טאקויה וקוג'י כבר הראו מאתיים חמישים מליון פעם!! אגב, הם דואגים עכשיו להראות חלק מהדיג'ימונים שמוכרים לנו כרעים - בתצור טובים. הדיג'ימון רובוט, מה-שמו, שהיה רע בעונה 1 ורצה לעשות שכפול לסורה (שכפול לסורה.... בררר!!!
שיא הרישעות..), עכשיו הוא טוב. וכנ"ל לגבי דיג'ימונים נוספים מכל מיני סוגים.

Kenny Girl

New member
הלוואי אליי הגוף של זואי *_*

או לפחות של קוג'י (בלי מה שבין היריכיים למתחת החגורה)

Hotaru

New member
הזכרת לי...

שאני רזה מדי כמו מקל...
אהבתי את הפרק...(טוב שאני נזכרת לכתוב משהו בפורום באמת....) איזה חמוד קוג'י נתן לזואי את הז'קט שלו P:.... ציטוטים?לא זוכרת....תתקשרו מאוחר יותר,תודה.

Hotaru

New member
אל תרצי להיות רזה כמו מקל...

זה לא כיף...חחח טוב לפעמים...אבל לרוב לא...

אני כבר מבולבלת לגמרי

תיסלחו לי על ה-100,000 התעויות המפגרות שלי אני עדיין מסוממת מאתמול בערב אוף אני רושמת כמו תינוקת
נותנת לעצמי

Rnamon

New member
אלווי עלי חברה עם גוף כמו של זואי!

היא כזו יפה... ^_____^

lori4

New member
קראו לו דטמון....

ולשכפל את סורה זה לא כזה סיוט, אני חייבת לחלוק על דעתך..... להתפתחות החיה של טומי קוראים משהו איקאומון לא? כי בפעמיים שראיתי את ההתפתחות שלו (רציתי לדעת את השם אז העברתי את הקלטת אחורה) לא קלטתי מה אומרים לפני האיקאומון(אני ב-99.9% בטוחה שזה איקאקומון).

Digi Lista

New member
אכן אבל...../images/Emo3.gif

לילו ציינה שהיא לא ראתה את הפרק ההוא בשני השידורים באותו היום וכשלילו לא רואה משהו מבחינתה הוא לא קיים(ככה זה כשמדובר בעז הרים דמויית כבשה בתוספת מרק גריסים ממולא שכמותה
)...

lori4

New member
קאבוטרימון מתכתי

Korikakumon-ככה קוראים להתפתחות החיה של טומי באנגלית, תרגום מישהו?

למעלה