האמת שעוד אף אחד לא פתח הודעה....
חיכיתי שמישהו יכתוב ראשון כי עד שאני מסיימת לכתוב בדרך כלל עוברת לה חצי שעה במומצע
... שם הפרק "הבאזר המוזר",השם היה יותר משונה מהבאזר עצמו,אבל נו זה לא דבר כזה משמעותי... אכן הראו את גלאנטמון וזה באמת תמוה אבל סביר להניח שההסבר הוא שגלאנטמון בעונה הזאת הוא דיג'ימון רגיל(בגלל שהעונה שונה,החוקים שונים,המקום שונה וכו'...),מלבדו ראיתי אינספור דיג'ימונים מעונות קודמות:וימון,אגומון,מונזמון(שהופיע כבר בעונה הזאת),סקורפיומון,אטמון,ויזארדמון(ראו ערך מונזמון),גוממון,בוקמון(לפני גוממון),פיקסימון,פריג'מון ועוד הרבה,אפילו במשחק המחשב הראו את טוגמון(שגם היא הופיעה כבר בעונה הזאת)מכסחת את הפאגומונים(נראה לי שזה השם של המעצבנים דורשי הכאפה) וכמובן איך אפשר בלי דטמון?מה שכן מלבד שזה נחמד לראות דיג'ימונים מעונות קודמות זה גם קצת מדכא,כאילו מה נסגר?תמציאו עוד מלא דיג'ימונים,אנשים פה יעזרו לכם אם צריך,רציני בקושי היו בעונה הזאת דיג'ימונים חדשים(שלא קשורים בנשמות לטוב ולרע...) אהבתי כשקוג'י נתן לזואי את הז'קט,איזה חמוד
לדעתי יש כאן בירור צמדים(שלא נאמר זוגות
)-קוג'י וטאקויה(
),ג'יי.פי וזואי וכרגע טומי נמצא לבד(מממ...טוב,אני שותקת,קל לנחש מה אני הולכת להגיד אז ששששש...),כלומר טומי לא ממש לבד יש לו את הוריו המאמצים-אימא טאקויה(מלאך) ואבא קוג'י(ולהיפך) או לחילופין זואי וג'יי.פי או החלפת צמדי הורים וחלוקה לפי רוח השטות הטובה עליכם
דטאמון היה היום שנון במיוחד וגם טוב בניגוד לעונה הראשונה,האמת שגם בעונה הראשונה הוא היה בסדר(הוא התעלל בסורה,איזה
....סתתתאאאאאאאםםםםםםםםםםםם),אף פעם לא שנאתי אותו באופן מיוחד,לא שאהבתי אותו עד כדי כך אבל הוא לא הפריע לי בחיים(ראו כדוגמה הפוכה את מאלו מיוטיסמון שהפריע לי מאוד,רוצח נתעב!). אני תוהה איך זואי יכולה לטחון כול כך הרבה ולהישאר כזאת דקיקה,בואנה לדיג'יגורלים האלה ממש כיף,בכול עונה אבל בעונה הזאת הכול עובד לטובתם-זה התחיל בהשתנות לדיג'ימונים,המשיך בלונה פארקים ובפגישה עם מקסימים כמו טאקויה(שלי!יאקומו תקלטי כבר ותצאי מהאשליות
) וקוג'י(
) וגירסת הדיג'ימונים של חצי המוח השלם קאזו-קנטה בוקומון ונימון ועכשיו גם לאכול כמו מטחנה ולהישאר דקיקים כמו מקל(אני לא מדברת על ג'יי.פי...),הייתי בטוחה שזואי היא מאלה שאוכלות חצי זית וזה מספיק להן לשלושה ימים
מעולה שעכשיו לכולם יש התפתחות נשמת חיה,לא התלהבתי מהקול של טומי בתור הקופיף(לא זוכרת את השם,אני סנילית בשמות)אבל מהצורה עצמה דווקא כן,קוף חמוד אבל שיהיה ברור שאימפמון מקום ראשון מבחינתי,היה ונשאר
מטאלדראמון(הלטאה מתפתח אליה)עדיין דיג'ימון מבחיל,אני לא יכולה לסבול את המראה שלו,פשוט גועל נפש,זה והתמנון שרנאמון מתפתחת אליו מגעילים בטירוף,למה הרעים צריכים להיות מכוערים?כולמר לא כולם(ראו ערך מיוטיסמון,רנאמון,דמידווימון,ארקונימון בצורתה הלא עכבישית...)אבל כשהם גודלים הם בדרך כלל מכוערים,לא חראם?מה עשו עיניי המסכנות שצריכות לסבול זוועה שכזאת?איכס!אני דורשת שתחזירו את אימפמון,תהפכו אותו לרע,לא איכפת לי מה תעשו איתו אבל הוא עדיף על הג'יפות האלה,פוי,איכסה,פיכסה,בלעעעעעעעעע,
...(מחקו את המיותר/הוסיפו את החסר/השאירו הכול ואולי זאת רק אני שבדיעה הזאת...
) אהבתי את הגראפס של ג'יי.פי,זה היה מצחיק בערך(בין מצחיק לבהמי). המכות עם המחבטים שקוג'י וטאקויה הכניסו בעוצמה(יאללה מכות!!!)למטאלדראמון היו
,אם בעזרת הנשמות(שתי הנשמות,כלומר ארבע כי זה דאבל נשמה לכול אחד)לא הצלחתם לפצלח את הצורה כמו שצריך לאף רשע לבינתיים אז מחבטים????אבל על האומץ מגיע לכם
(וגם כי אני ממש אוהבת אתכם...). ציטוטים: נתחיל מההתלהבות היומית(*קפיצה,סיבוב באוויר,צרחות אינדיאניות...*),זה פשוט כיף שאני יודעת לחקות את טליה פלג בקראי(
...ההמשך ברור
), זה המשפט מהסוף "פעם ראשונה שנראה שהדברים מסתדרים ואז בדרך כלל נראה שהכול מתפרק,גלו זאת בפרק הבא של דיג'ימון- מפלצות דיגיטליות"(אין כמו אופטימיות),ואם כבר התלהבות אז גם את אופנימון(מאיה)הצלחתי לחקות הפעם,אני משתפרת(כפיים או בוקס,תלוי מה בא לכם להביא לי כרגע...
) טומי:"איך מישהו יכול לישון בזמן הזה?הוא לא יודע שיש לנו דברים חשובים לעשות?" ג'יי.פי:"כמו מה?לטאטא את הרפסודה?תירגע"(לא לימדו אותך שאומרים 'ריגעון'?...
) דטאמון:"כול הילדים האנושיים טובים כמוך?" טומי:"לא,רק אני"(טומי ברגע של צניעות
) דטאמון(אני לא אשמה שהוא שנון):"כן בטח,אם אתה ממציא דברים כאלה אתה יכול לכתוב ספרים(או שזה סיפורים)"(לילו,נראה לי שיש לך מתחרה
) דטאמון:"מה אתה מנסה לעשות?לגרום לי להקיא?"(לפחות כשמישהו אחר גורם לך להקיא אתה לא מרגיש דוגמנית...
) דטאמון:"כן בטח(שוב זה?תגוון במילים),ברור שאני מבין.אין לי מושג על מה הוא מדבר"(מסתבר שלא רק לדיג'יגורלים יש פיצול אישיות...
) טומי:"בסדר,שעה אחת" דטאמון:"בעצם עכשיו זה כבר 58 דקות"(ואני הייתי בטוחה שאני קטנונית לפעמים...) טאקויה:"אוי נו,אתה אמור לחפש את הגלאים לא לפצם את עצמך"(טאקויה על מהות החיים) טומי לטוקנמונים:"עיצרו!ואני באמת מתכוון לזה הפעם,כשאני אתפוס אתכם אני אמרוט לכם את הנוצות!"(למה אתה מדבר כמו |ראש משקפת|?) לא זוכרת את השם של הדיג'ימון הזה:"טוק טוק, תמיד משתלם להיות מנומס"(
) בוקומון:טומי תגיד לי מה אתה עושה?זה לא זמן למחשבה"(למה?הוא לא נער משקפת
) טאקויה:"הוא לא שולט בנשמת החיה שלו,הוא נראה מטופש" בוקומון:"אתה נראית מטופש כשניסית להתקיף את החברים שלך,נכון אדון 'קרה לי בדיוק אותו הדבר'?"(זה נקרא יבוש*במבטא רוסי כבד*
) אופנימון:"התקרבו לכוכב השחר ושם..."(ציטטתי את זה כי הצלחתי לחקות את המשפט...) טאקויה:"זה נראה רחוק אוד,נצטרך ללכת לשם?"(מה רצית טומי יעשה לך 'שק קמח'?
) בטח עד שהתגובה הזאת תישלח יהיה כבר שרשור שלם...