פרק 16 עונה 2

5ifi

New member
אוקיי, בדקתי את זה שוב.

חחח פשוט היה לי קשה להאמין שקורט נשמע זוועה בפרק. והוא באמת לא! בגרסא של הפרק הוא שר טוב! אין לי מושג מה קור בגרסאות המלאות שרצות ביוטיוב, אבל שם הוא נשמע כאילו הוא שר באמבטיה, מנסה להצחיק את עצמו...

sondheims Dot

New member
האיכות בן מזעזעת

כשאני משווה בין הרסאות ביו טיוב לבין הגרסאות שיש ברדיו גלי, האיכות עושה את כל ההבדל...

YourStarDust

New member
בואי נסכם את זה ככה

שהפרק הזה בעיקרון תרם להרגשה שלי לגביי קורט. בליין לדעתי שר מדהים כרגיל, ואולי באמת הייתה פחות כימיה, אבל זה גם היה יפה, כי היה בזה משהו התחלתי ומבוייש שהם באמת רק התחילו את הקשר הזה וזה היה חביב. אבל בעיקרון מאז דיפיינג גרביטי לא אהבתי ממש שום ביצוע של קורט (אולי את הביצוע מפרק שלוש של העונה הזאת, וגם לא בצורה רצינית) עד לפרק הזה. אבל אין מה לעשות, הוא לא הזמר החזק בסדרה הזאת, אבל הוא שחקן מדהים ודמות מעניינת. והשיר הזה היה חביב, אבל היו בו קטעים מוזרים בקולות, בעיקר של קורט שהרסו אותו. חחח שיעשעת אותי בהתלבטויות שלך, ואני יודעת שהיה לך קשה להודות שהיה שם משהו מוזר, אז אני מעריכה את זה ;-P
ואגב, הגרסא המלאה של בלק בירד, נשמעת אפילו יותר טוב מהפרק. זה ייאמר לזכותו

sondheims Dot

New member
לדעתי, זה לא שקורט זמר חלש

זאת העובדה שכל הזמן נותנים לו שירים שמאלצים אותו לעלות לטונים הגבוהים. כשהוא שר נמוך, כמו בבלק בירד או ליטל פינק האוס'ס |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=xVmT3a_wzCw|סלינק| מבינים את הפוטנציאל שיש בקול שלו.

5ifi

New member
אני אוהבת את הקול הגבוה שלו!

הוא פשוט צריך שירים מעניינים, שיש בהם גם וגם. כי לשיר גבוה כל הזמן באמת לא נשמע משהו בסופו של דבר... לדוגמא- a house is not a home, יש בו גם נמוך וגם גבוה- והוא נשמע מעולה.

sondheims Dot

New member
לא אמרתי שאני לא אוהבת את הקול הגבוהה שלו

חס וחלילה! יש לו קול גבוהה מלאכי שכזה, וa house is not a home הוא שיר לדוגמא
אני מדבת על מקרים שבהם סתם דוחפים לו טונים גבוהים כי צריך, כמו בcandels

5ifi

New member
צודקת.

למרות שכבר התמכרתי לקנדלס..
כל השבת אני שרה רק את הקטעים של כריס שיגעתי את הבית...חחחח זה כזה: "וואן דיי, יו וויל ווייק אפ, וויז נאט'ינג באט יור סוריייי........*שקט*....... ו- בלואו דה קנדלס אאוט! סימס לייק א סולו טוווניייייטטטט איימ בגיניג טו סי דה ל-היייט...." חחחח...

sondheims Dot

New member
../images/Emo3.gifחחחחחח גם אני

אבבל אני תמיד שרה עם המוזיקה כדי למנוע את הפאוזות בין המילים

5ifi

New member
השיר מקסים

אבל זה מעצבן אותי שאין בינהם שום כימיה. כאילו, תסתכלו אחד על השנייה כשאתם שרים דואט! מה לימדו אותך בדולטון, אדון דארן?!

mich223

New member
ורק עוד משהו שהייתי חייבת להוסיף ../images/Emo58.gif

כמעט בכיתי מcandels. איזה שיר

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo58.gif?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קלייןןןןןןןןןןן
ראיתי את הפרק אתמול (סופסוף גיליתי אתר נורמלי, לא אכפת לי אם יש תרגום או אין חחח) התמוגגתי כל הפרק
המבטים של בליין כשקורט שר את בלאקבירד
אמגגג דארןן
אני חושבת שהיה לי את אותו מבט על הפנים חחחחח כשהסתכלתי עליו.
הם הכי חמודים בעולם!!!
הנשיקה היתה כזאת מקסימה
אמאלה
אני מאוהבת חחחחחח

OrTaLiLa

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

החפירות המעולות פה דיי מסכמות את מה שאני חושבת אבל בגלל שזה היה פרק כל כך טוב אני חושבת שמגיע לו הכבוד לתגובה ממני!! אז בקצרה - קורט ובליין - ליייייייק ממש התרגשתי מהשיר לפברוטי ומהרגע שבו בליין מבין סוף סוף..הנשיקה
מהמם ולו רק בגלל שכל כך מגיע לקורט שיאהבו אותו סוף סוף. סנטנה ובריטני - אוהבת תנו לי עווווווד רייצל - אני אתייחס אליה לבד כי הפוקוס בסיפור היה עליה. זו הפעם הראשונה מתחילת העונה השנייה שרייצל מצליחה לגעת בי. זה היה ממש מרגש שהיא אמרה לקווין שהיא ופין היו באמת והיא לא יכולה לזלזל בזה וגם השיר שלה היה מרגש. השירים - אוקיי אז בהופעה של גלי הם היו מדהימים, ממש התרגשתי. כל שאר השירים שהם חיברו הרגו אותי מצחוק..פשוט התגלגלתי.. אז זהו..הפרק קיבל את המגיע לו.. רק דבר אחרון - ציפיתי שכשהם שרו את לוזר לייק מי, סו תגלה קצת רגישות כי היא חלק מהמדכאים שלהם..אבל לא נורא...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifנאמר כבר הכל..../images/Emo58.gif

אבל אני מאושרת מהפרק הזה. ודארן הגיע לרמות חדשות של שלמות.
והשירים המנצחים הם רייס יור גלאס ולוזר לייק מי

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אמנם הפאנגירלז האחרות של קליין דיי הוציאו לי את המילים מהמקלד (מלכתחילה רוב המילים שמצאתי היו קליין3465756&$^&*%ק
, אבל בכל זאת). היה לי חבל שאחרי שהתלהבתי מהקטע ששוחרר מראש על החברות של קווין ורייצ'ל גיליתי שהיה לקווין מניע לא כזה חברי. רעדתי במהלך הפרק XD (אם כי יש מצב שהרעד התחיל בפרק הקודם, שאמנם ריגש אותי הרבה פחות- אבל ריגש. ראיתי אותם ברצף...). ונראה לי שאם לא הייתי רואה את הפרק עם שתי חברות הייתי משמיעה כל כך הרבה קולות התלהבות (וגם אז, ההתלהבות שלי הייתה גלויה...). חבל לי שבליין הבין רק עכשיו, אם כי ההמתנה הפכה את זה לשווה יותר.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif מוסיפה

ממש הפחיד אותי הקטע שבו בליין וקורט דיברו על למות על הבמה, כי היה ספויילר שמישהו ימות כשהם על הבמה (נדמה לי שדיברו על ניו דיירקשנז, אבל בכל זאת). אז כן, ידעתי כבר שפברוטי מת... אבל גם מהספויילר ידעתי שהוא מת, אבל קראתי את הספויילר בglee wiki- והספויילר על פברוטי היה שורה מתחת לזה שמישהו מת כשהם על הבמה, אז לא הייתי בטוחה אם לא מדובר בשני ספויילרים נפרדים (אני יודעת שזה טיפשי, אבל חששתי שיתעללו בנו במיוחד).

למעלה