פרק 16 עונה 2

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ואני לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה שלך...

mich223

New member
איזה פררררקק ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל! קליייייייין
אומייגאד אומייגאד אומייגאד, הם פשוט חמודים ואני מאוהבת בהם
קורט,הו, הוא בכה על פאברוטי, איזהההה
ו-וואו, המבטים של בליין בבלאקבירד
וההתחלה גאונית! השיר אדיר, והפרצוף של קורט כשהוא זרק לו את הדפים
והדואט, רציתי לבכות /: הוא היה מקסיםמקסיםמקסים כל הפין-רייצ'ל-קווין מתחיל לשגע. זאת אומרת, זה רק פין!לכו על פאק, יא
התחרות- היה כל כך ברור שניו דירקשיינס ינצחו,אבל באמת שהיה להם אחלה שירים! הוורבלס שרו מ ק ס י ם. כל הפרק, בעצם,היה מקסים. זהו. השירים: השיר של פאק היה טוווב! באמת חבל שלא יצא בתור סינגל
blackbird- אוי הקול של קורט
misary- היה כל כך חכם להתחיל איתו, זה כמו להתעורר בגלל שהאחים שלך שמים לך שירים יפים
raise your glass- סופר יותר טוב מהמקורי. עכשיו אני הולכת לחרוש עליו עד הפרק הבא [חודש אעאעאע] loser like me- גם אדיר! השירים פשוט היו טובים. get it right וhell to the no- אני אגיד ששרדתי אותם.
עכשיו חודש עד לפרק הבא

5ifi

New member
../images/Emo45.gif לגבי פין. מה הן מוצאות בו?!

מאתיים סנטימטרים ואפילו לא טיפת כריזמה.

5ifi

New member
נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה

אבל רציתי לכתוב את זה בעצמי בכל זאת- אעעאעאעאעאעעאעאעעאעאעאעעעאעעעעע!!!!!!!!!!! הם פשוט שימחו אותי, היה פרק כזה מעולה. כל פעם שהתבאסתי קצת היום, אמרתי לעצמי- "יפי! קורט ובליין!!! אעעע!!!" ואז נרגעתי...
והשירים המקוריים היו אדירים! השיר של סנטנה הפיל אותי מצחוק! הקטע הזה שהיא אומרת "אם תנסה ממש חזק- אפשר לדחוף ראש של תינוק לתוך הפה הזה-" -בתרגום חופשי...שוט
והשיר של פאק היה מעולה! וגם "הל טו דה נו!" רק השם שלו הורס אותי...! קווין צריכה להיכנס להיריון שוב. כנראה שזה הדבר היחיד שיחזיר אותה למצב של חביבות כללית. כי היא ממש כאפה בפרקים האחרונים.

5ifi

New member
כריס עושה אותו יותר טוב, הוא יכול לצאת גם עם

אלן קאר והם יהיו מושלמים...
טוב, אולי לא אלן קאר....

כן יש גם תוכן ../images/Emo3.gif

OMG!!!!! יששש גלייי חזרו לעצמם שוב !! איזה פרק מדהים כיפי מושלם! ורגע קלייין
סוף סוף! איטס אבוט פאקינג טיים! אוי כמה שהם מהממים
והשירים היו שלמות על חלל. אוי אני מאושרת איזה כיף!!!!1111

YourStarDust

New member
חחח חיכיתי רק לתגובה שלך על הפרק

תאמת... כדי לשמוע את דעתך אם סוף סוף נהנת. שמחה שאהבת

boopy 1

New member
../images/Emo58.gif גם אני רוצה להגיב..

אולי קצת באיחור...אבל הי ה פרק מ-ע-ו-ל-ה! דבר ראשון קווין חזרה לסורה! הביצ' שהיא הייתה בהתחלה חוזרת והאמת שלא אכפת לי אם היא הכלבה של ההתחלה או המאמי של סוף העונה העיקר שהיא לא למלמית יותר! והכי טוב שהחצים הראשונים הולכים לרייצ'ל :) דבר שני (וכן אני שומרת את הטוב לסוף) סנטנה!! אהבתי את השיר המקורי במיוחד את הפרצוף של סאם בזמן השיר וגם האהבתי את זה שהשיר הזה עושה קצת טיזינג לבריטני... דבר שלישי Hell to the NO!!! ולבסוף איזה כייף!!! קורט ובליין מושלמים!! גם BLACKBIRD וגם הנשיקה ובליין מזמין את קורט לדואט...אין לי מילים פשוט מושלמים!! אה וכן..השירים המקוריים היו מגניבים בטירוף :)

neurotica

New member
טוב, הפנגירלז האחרות אמרו את כל מה שחשבתי

שהסתכם בעיקר ב: "אעאעאעעאעאעע קליין
". אז אני רק אוסיף שאמנם חששתי לגבי הoriginal song, וגם חפרתי לכם קצת בנושא - אבל וואו, i couldnt have been more wrong. לא יודעת עדיין לגבי השיר של רייצ'ל, אני מניחה שאני אלמד לחבב גם אותו, אבל Loser Like Me. וואו. המנון הלוזרים המושלם. אני כ"כ מאמצת אותו בתור הtheme song של החיים שלי.

YourStarDust

New member
אההאמהמהההאהההההה $%^#$%@#../images/Emo58.gif

בלללללללללייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. סתם לא באמת. היה פרק מדהים מדהים מדהים. כל כך אהבתי את קורט בבלאק בריד!!! זה היה הביצוע הכי יפה שלו אבר. הוא טוב בביטלס
גרם לי להיזכר למה לפעמים אני מחבבת את השירה שלו. אבל גם זה בדיוק ל15 דקות. אני מצטערת, מוכנה להתקפיי זעם - הדואט היה מזעזע. הוא ממש זייף שם בגבוהים ונשמע מוזר אש! זה היה חמוד, בעיקר בגלל בליין, שרישמית אני חולה עליו אחרי הפרק הזה. ואף אחד לא הגיב כשהעלתי שיר שלו שאני חורשת עליו כבר כמה ימים - תגידו מה דעתכם! - http://www.youtube.com/watch?v=83fJ7hlZkpA&feature=autoplay&list=QL&index=1&playnext=5 אני גם אוהבת את קורט, רק בחייאת, בלי לשיר יותר מידי (
). השיר LOSER LIKE ME - מושלם! זה הולך להיות השיר הנחרש מהפרק (וגם השיר של מרסדס קליט ונשמע כייפי משמיעה אחת בלבד.) כן, היה ברור שהם ינצחו, אפילו לא מתחו את זה יותר מידי... זה היה נחמד דווקא. הכי התבאסתי מהפרק הזה על קווין, מהעונה הראשונה שהיא הייתה כמעט בטופ אצלי היא בירידה מתמדת. מה הקטע שלך? למה את חושבת שלא תצליחי לעשות שום דבר עם החיים שלך? מה הקטע של 'אני עוזרת לך' ולא הבנתי אם היא עם פין רק בשביל להיות מלכת הנשף או כי היא באמת אוהבת אותו... קיצר מוזרה. רק אני נשפכתי כשבריטני אמרה שהשיר האהוב עלייה הוא הדבנד
והבחירה של סנטנה לשיר האהוב עלייה גם מדהימה. הכי חשוב - נהנתי, אבל למה עכשיו חודש
יש הסבר למה?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif+מסכימה איתך

כן גםאני מחבבת מאוד את קורט , אבל השירה שלו ממש לא משהו... וכן לוסר ליק מי מעולה אני גם אחרוש עליו כשאני אמצא אותו חח וקווין מעצבנת אף פעם לא אהבתי אותה רק חשבתישהיא יפה. ( כי היא בלונדינית..
) אבל כן נראה לי שהיא רוצה להיות עם פין רק בגלל שהיא רוצה להיות מלכת הנשף ללא ספק אין לה חיים לבחורה...
ובריטני
כל ילה שיוצאת לה מהפה קורעת אותי
אני חולההההעעע עליה !!!!
והשיר של סנטנה
וגם של מרסדס

5ifi

New member
../images/Emo58.gif אוף, יש משהו בדברייך.

בפעם הראשונה ששמעתי אום שרים את קנדלס הייתי כלכך מאושרת שלא שמתי לב לזה, אבל משמיעה נוספת- שניהם נשמעים מוזר, וכן, קורט לא נשמע טוב כלכך ברב הזמן. ואם אני אומרת את זה, ואני לחלוטין לא אובייקטיבית, זה סימן רע.

למעלה