פרק 16 עונה 2

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

פשוט היה פרק מעולה מצוין מהשניה הראשונה עד האחרונה נהנתי מכל רגע
אחד הפרקים הכי טובים בסדרה כולה!!!! השירים היו מעולים וקורט ובליין סוף סוף נו טוב כולם יוצאים לפגרה נשרוד

5ifi

New member
באמת חפרת.../images/Emo11.gif

חחח אבל הסכמתי עם כל מילה! חוצמזה שקצתקצת כן אכפת לי מרייצ'ל. אבל קווין באמת נסחפה רצח. מנסגר איתה? למה החזירו אותה לכלבה שהיא הייתה בתחילת העונה הראשונה?! וקליין, הו, קליין... כיסוי הברברי לכלוב של פברוטי-אדדייייררר!!! ואני חושבת שמיזרי...עם כל הכבוד לדארן, ויש כבוד, עדיף שיישאר של מארון5. כי אדם...הממממ... אין כמוהו.

לגבי קווין-

היא אפילו יותר גרועה ממה שהיא היתה בעונה הראשונה. יש הרבה פעמים שאני אוהב דווקא את הביצ'יות (אם ניקח דוג' מGLEE אז למשל סנטנה) וקווין בהתחלה דווקא היתה בסדר וחיבבתי אותה, אפילו שהיא היתה ביצ'ית. אבל עכשיו היא נהייתה פשוט נוראית!!! אני בקושי מסוגל לשמוע אותה, אפילו הקול שלה מוציא לי את הקריז

5ifi

New member
../images/Emo45.gif שתחזור להיות חברה של מרסדס כבר. אוף.

YourStarDust

New member
היא מדברת מציק!!!

היא פשוט לוחשת באופן מוזר ולפעמים קצת צרוד.

boopy 1

New member
קווין

אני דווקא אוהבת את דמות הביצ' של קווין ולפי דעתי היא רק מחממת מנועים... כן אני מוזרה אבל קווין וסנטנה הן הטייפ שלי :) בקיצור כל זה נועד כדי להגיד שקווין כמו השם שלה הייתה מלכה בפרק האחרון! אבל אולי אני המוזרה...

sondheims Dot

New member
מסכימה עם כל מילה!! ../images/Emo45.gif

תיארת את ההרשה שלי לבי הפרק בדיוק!! אוי, כשבליין התוודה בפניו על הרגשות שלו פשוטה התחלתי לצעוק "תנשק אותו! תנשק אותו כבר!!" נראה לי שצפיתי בסצנה הזה כבר 20 אלף פעם. אני יודעת אותה בע"פ
כל פעם שבליין מתקרב לנשק את קורט אני סופרת "3,2,1..."
ואז הם מתנשקים שוב! והפסנתר הארור הזה נכנס באמצע!!!! באמת שזה מתסכל אותי כל פעם מחדש
אבל היה ממש שווה

sue snoo

New member
איפה אפשר לראות את הפרקים? ../images/Emo10.gif

אני ממש מעדיפה לראות את הפרקים עם תרגום, בלי תרגום אני מפספסת חצי מהעלילה. אבל לוקח לי ים זמן למצוא פרק מתורגם! את פרק 15 מצאתי רק אתמול, כמעט שבוע אחרי שהוא יצא! מה זה הדיאטת גלי הזאת
אני יודעת שאסור לתת בפורומים לינקים לאתרים כמו מגה וידיאו, אבל אם מישהי יכולה להגיד לי מתי בערך יוצא תרגום לפרק ובאיזה אתר אפשר למצוא אותו, אני מממממששששש אודה לה
בינתיים אני סתם משתגעת פה ובודקת כל יום.

5ifi

New member
רגע, אני מתלהבת מהכינוי שלך

זה סו סנו על שם סו סנו מד"ר סוס? מגה לייק!

sue snoo

New member
זה אכן זה ../images/Emo6.gif

כשנרשמתי היה לי תקוע בראש השיר המטופש שלהם, מהפרק שהיא צריכה להחליט מה היא רוצה להיות כשהיא תהיה גדולה... כל הפרק הם שרו "נו סו, סו סנו! נו מי את?!" את בערך הבנאדם הראשון שמזהה את זה. נראה לי שאפילו אני שכחתי!

sue snoo

New member
בסוף נשברתי וראיתי בלי ../images/Emo3.gif

אי אפשר היה לברוח מהספוילרים, אז העדפתי להבין רק חלק על פני להבין הכל אבל לדעת מראש שזה יבוא... דאמ יו, פאנגירלז, למה אתן צריכות להתלהב בכזאת קולניות

hodaya96

New member
חדשה:) ../images/Emo58.gif

איזה פרק יפהה
הנשיקה של קורט ובליין אעאעאעא
כבר כשקורט שר blackbird ראיתי שבליין מתאהב בו וידעתי שיהיה נשיקה[: אהבתי את השיר של רייצ'ל get it right והתעצבנתי על קווין אפילו יותר מתמידP: וזהו... אעאעאעעאעא קורט ובליין התנשקווווו

5ifi

New member
וולקאם!

בחרת אחלה פרק להצטרף בו באמת! אעעע בליין וקורט!!!!

hodaya96

New member
אני יודעת^^

האמת שאני קוראת פה מדי פעם אבל אני לא יודעת למה לא היצטרפתי עד עכשיוXD אבל אחרי הפרק הזה פשוט הייתי חייבת לרשום פהXD

למעלה