אהבתי את המאחורי הקלעים תודה על הקישור
5 5ifi New member 17/3/11 #53 ../images/Emo6.gif אהבתי את האוריג'ינל סונג של קורט הו בליייין!!! חחחח!!! איי מיס מרסיידיס...אנד מיי סינגל ליידיס! הווו כריס...
../images/Emo6.gif אהבתי את האוריג'ינל סונג של קורט הו בליייין!!! חחחח!!! איי מיס מרסיידיס...אנד מיי סינגל ליידיס! הווו כריס...
T The £unky §tar New member 17/3/11 #84 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifדאאיימממ דארןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
Y y a m i girl New member 17/3/11 #85 ../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif אני רוצה את קורט בריטני וסנטנה בתור השושבינות, מה דעתך? סבבה? ואנחנו כ"כ צריכות וואבלר וודינג. ( זה כ"כ ינצח את החתונה של ברט וקרול. )
../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif אני רוצה את קורט בריטני וסנטנה בתור השושבינות, מה דעתך? סבבה? ואנחנו כ"כ צריכות וואבלר וודינג. ( זה כ"כ ינצח את החתונה של ברט וקרול. )
N neurotica New member 19/3/11 #101 ואיפה דארן בסיפור הזה? אני יכולה להתחתן איתו גם? נעשה חתונה משולשת. אני בטוחה שלא תתנגדי. וכן, וורבלר וודינג! עם מסיבת קצף!!
ואיפה דארן בסיפור הזה? אני יכולה להתחתן איתו גם? נעשה חתונה משולשת. אני בטוחה שלא תתנגדי. וכן, וורבלר וודינג! עם מסיבת קצף!!
Y y a m i girl New member 19/3/11 #109 חשבתי שזה מובן מאליו../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif you know me well enough
L Loriella New member 17/3/11 #63 חח אבל ספציפית בשיר הזה!! לא יודעת, נגיד אם זה היה סנטנה ופאק זה היה יכול להיות ממש ממש כיפי ומגוון...
חח אבל ספציפית בשיר הזה!! לא יודעת, נגיד אם זה היה סנטנה ופאק זה היה יכול להיות ממש ממש כיפי ומגוון...
N neurotica New member 17/3/11 #68 כן, אבל זה פחות מתאים פין יותר לוזר מפאק.. ורייצ'ל בטוח יותר לוזרית מסנטנה.