אעההההההההההההההה../images/Emo58.gif

../images/Emo82.gif
OMG!!!!!!!!! *לנשום* עבר כבר לא מעט זמן מאז שראיתי את הפרק ( שעה ככה...) ואני עדיין באקסטזה. הלוהים ישמור, זה סוףסוף קרה!!!!!!!!!!!! טוב, לפי הסדר של הפרק ( ואחרי זה השירים): ההתחלה - גאונית! ברור, שקורט צדק, אבל פרק שמתחיל ככה - ברור שהוא יהיה אדיר! הכיסוי כלוב של פאברוטיXD קורט, או קורטXD והכלי אוכל ומים תואם, זה הרג אותי. אני כ"כ אתגעגע לוואבלרז, הם שרים ורוקדים כ"כ טוב. השיר המטופש של רייצ'ל, היא סתומהXD ואו, קווין, סתמי, די להיות מפגרת, מה זה המונולוג המפגר הזה שלך מול הכתרים של הפרום קווין. דייי, מישו מוכן לומר לי את מי מעניין בכלל רייצ'ל-פין-קווין?! הסצנת מוות של פאברוטי, איזה דואט חמוד של קורט ופאבXD טוב, ידעתי שהוא ימות, זה לא הפתיע. קורט היה כ"כ עצוב, קוקי!! הוואבלרז הורגים אותי עם הויכוחים המטופשים שלהם. הקטע ההלקברד כשבלין קולט פתאום, התחלתי לצרוח מאושר. טוב שלא בכיתי כל הפרקXD סו הורגת אותי מצחוק, כרגיל. השירים שכל הניודירקשנז כותבים - הם הרגו אותי!!! שבריטנה יהיו ביחד כבר, נוווו מסכנות מכוסות באדמה. בריטניXD לא זוכרת שהיא שמה את זה בלוקרXDXD הסצנה של הוואבלרז על הדואט!!!! אעהההה כ"כ מקסים!!!! (הערת דלטון [הפאנפיק] אמג - לוגן[אהרון פייג'] לא נראה מרוצה מהזוג של הדואטXD) טוב, עוד פין/קווין/רייצ'ל - לא מעניין.. הסצנה של הנשיקה. אוקי, כ"כ כ"כ מקסים וקיטשי ומרגש ובאמת שלא רציתי לצפות להרבה ( כי דיברו על סצנה שמעריצי קליין לא ישכחו הרבה זמן) ולהתאכזב והיה פשוט גאוני!!! זה כ"כ מרגש. בליין היז בין לוקינג פור הים פוראבר! 3> הוא שם את היד שלו על היד שלו הוא מתוודה!!!! פוצקי שלי הנשיקה מצויינת ( אני חייבת לומר שאם הנשיקה של בליין ורייצ'ל נראתה טוב, זו לוקחת אותה במליון) "we should practice " "i thought we were" למות. אני היחידה שאחרי זה לא ממש הצליחה להתרכז בהל טו דה נו?XD "מה השיר האהוב עליכם?" בריט: "מי האדבנג"XD סו זוקרת ענפים על מרסדסXD בלעבלעבלע, קווין ורייצל מדברות על פין, למי אכפת... רייצ'ל כותבת ובוכה... נקסט טוב, התחרות אורל אינטנסיטי... מגן דודXD הוואבלרז אעהההה השיחת עידוד של קליין

איזה חמוד בליין בא לי לכתוב על השירים אבל בסוף. ממש ממש נהנתי, הם היו צריכים לקחת. לגמרי. איזה חמוד כשהוא מוביל את קורט להשתחוות, פוצקי. ניודירקשנז, לא הקשבתי לשירים שלהם לפני הפרק, ממש החזקתי את עצמי והאמת שדיי נהנתי בסופו של דבר. "פעם שעברה כשהיינו פה אמרת לי שאתה אוהב אותי" XDXD אונד, באסה לך
השופטים... XD "" is it a gay shcool or is it just a shcool that appear gay" טוב, כמה מפתיע, ניודירקשנס זוכים, ואו, שוקינג. סו קצת הגזימה עם האגרוף, לא?XD הסצנת קבורה, אעההה, "זכינו אחד בשני" מחזיקים ידיים! מה אני אעשה עכשיו בלי קליין חודש? מזל שיש פאנפיקים. ושתי נשיקות זה ממש לא מספיק. רייצ'ל זוכה בכוכב, מפתיע משו
נהנתי מאוד מהפרק, אבל מישו מופתע? שירים: Misery - אני לא מתה על מארון 5... אבל זה היה מעולהההה באמת! ושוב, דרך מעולה לפתוח את הפרק, והם מופיעים כ"כ טוב! Only Child - אלוהים שישמור. Blackbird - ואו, הקול שלו כ"כ כ"כ יפה, הוא עשה את זה כ"כ מרגש, כמו שהוא תמיד עושה, הוא פשוט כ"כ מדהים. אני אוהבת את בלקברד, את הביטלז בכללי, ואני דיי ביקורתית לגבי קאברים לביטלס וזה עשוי מדהים, אני על סף בכי כלפעםם שאני שומעת. Trouty Mouth - סנטנה, XD אלוהים ישמור, זה ענק ומטופש. Big Ass Heart - אני לא מאמינה שזה לא סינגל, אוף, שיר אדירXD Hell to the No - ענקקקק Jesus Is My Friend - אין מה לעשות, השיר הזה גרוע ואין דרך לשנות את זה. Candles - ואו, כ"כ מדהים, הם שרים כ"כ יפה ביחד, ומרגש, בחירה מצויינת. Raise Your Glass - בחירה אדירה! באמת שלדעתי לוקח את המקור, הם כאלה מדהימים ואני אתגעגע אליהם ממש. Get It Right - לא רע בכלל, פחדתי ממ מהשירים המקוריים והיה טוב בסופו של דבר. נהנתי, היא שרה אותו גם ממש יפה והרבה פחות הגזימה מבדרךכלל Loser Like Me - אדיר גם כן, רק חבל לי שדווקא פין שר ולא פאק. השירים ממש כיפיים האמת. איזה חמוד הרעיון של הסלשיז. טוב, סיימתי לחפור.ואו, ממש חפרתי!