פרק 16 עונה 1

snoop cat

New member
ליאו כבר עשה לי כאב שיניים

מרוב שהוא היה מתוק!
גם אני מעדיפה את טרוי (משניהם)

MaNcHi 135

New member
פרק 18!

יאאא איזה חמוד לוגן! איך הוא בא להציל אותה! איזה מאמי! ומה עובר על דנקן?! מעניין אם הוא באמת רצח את לילי... בכל מיקרה...פרק יפה ביותר! וגם אלונה הייתה שם...אני אוהבת את הפרקים שהיא נימצאת שם...חמודה שכמותה... הם התנשקו! זה היה דיי צפוי אבל עדיין חמודים! אני עדיין רוצה לראות אותה שוב עם דנקן..כמו שאמרתי, סגירת מעגל חובה!

snoop cat

New member
מה?? אני לא מאמינה

שאת עדיין רוצה לראות אותה עם דאנקן! טוב נדבר אחרי פרק 21. סתם שאלה- באמת ראית את זה מגיע? למה חשבת שזה היה צפוי?

MaNcHi 135

New member
כן....זה היה לי דיי ברור שיהיה

ביניהם משהו כבר מהפרק שבו היא עזרה לו עם אמא שלו... וסיימתי לראות את כל העונה! איזה שלמות של סידרה! דיייייייי אבא של לוגן הוא הרוצח!! אמאאאאאא את זה באמת לא ראיתי מגיע! והעיקר כולם האשימו את לוגן המסכן שלא עשה כלום....או דנקן שמצא אותה... מסתבר שלילי הייתה זנזונת לא קטנה....שכבה עם האבא של החבר שלה....והוא בכלל..סוטה... בהתחלה חשבתי שלוגן הוא זה שמסריט אבל מסתבר שלא...ולוגן בעצם באמת אהב אותה... אבל עדיין...אני שמחה שמי שבעצם שכב איתה היה דנקן....אני ממש מרחמת עליו... ואחרי פרק 22 אני עדיין רוצה אותו עם ורוניקה! אני מקווה שמי שבסוף הסידרה בא אליה היה דנקן...למרות שזה דיי ברור שזה או לוגן או וואלס... ת'אמת סביר להניח שוואלס...בגלל אמא שלו וזה.... אבל למרות כל אהבתי ללוגן (ויש אהבה) אני רוצה אותה עם דנקן....כי הם חמודים כאלה ותחשבי שהחברות שלהם נהרסה באכזריות בגלל שגרמו לו לחשוב שהוא יוצא עם אחותו...אחרת הם היו ממשיכים יחד.... ואיך ורוניקה ידעה שארין מרביץ ללוגן? את זה לא הבנתי.... קיצר סידרה מהממת! אהבתי כל פרק ופרק! עכשיו אני מורידה את העונה ה2....

irene17

New member
לי לא הייתה הזדמנות ל...

אני ידעתי מפרק 11 או 12 בערך שהולך להיות משהו בין לוגן וורוניקה אז לא ממש הייתה לי הזדמנות לראות את זה מתפתח כמו כולם... אבל לא ממש איכפת לי כי זאת הייתה הסיבה שהתמכרתי לסידרה אז טוב שגיליתי קודם. אני אישית ממש לא מרחמת על דאנקן (אולי כי אני שונאת אותו...), הוא זרק אותה כמו כלום ובלי הסברים. נכון הוא היה בשוק אבל הוא היה יכול לפחות לתת לה איזשהו הסבר או לשלוח מכתב או לשלוח את לוגן שיגיד משהו. שהיה עושה משהו!! היא מסכנה, ביום בהיר אחד חבר שלה מפסיק להתייחס אליה... אני כבר יודעת מי בא אליה אבל כשלא ידעתי ממש קיוויתי שזה לוגן. ובלי קשר לאובססיה שלי ל LoVe, היא ראתה את דאנקן באותו ערב, היא יודעת שהוא בסדר. ולעומת זאת חבר שלה שהיא ממש בגדה בו באותו יום עומד לגלות שאבא שלו רוצח. אין לה מושג איפה הוא, מה עם קצת דאגה ללוגן? בקשר לורוניקה/דאנקן, נכון באמת די הרסו להם (תודה תודה סלסט!! - היא עשתה לי טובה...). עם כל מה שקרה שניהם ממש השתנו, ואני מסכימה ורוניקה ודאנקן בהחלט צריכים איזושהי "סגירת מעגל". אבל אני אישית לא יכולה לראות אותה אם אף אחד חוץ מלוגן... איך ורוניקה ידעה שאהרון מרביץ ללוגן? אם את זוכרת בפרק 15 היא עמדה ליד לוגן וטרינה כשטרינה התחילה לדבר על "כל הסיפורים שלוגן סיפר", עוד הראו את ורוניקה מסתכלת עליו באיזה חשד. בקיצור אני שמחה בשבילך שסיימת לראות את הסידרה, עכשיו תוכלי להנות מהפורום במלואו.

MaNcHi 135

New member
תודה!

אה הבנתי... אני עדיין לא מסכימה איתך בקשר לדנקן... הבן אדם גילה שהוא מאוהב באחותו....זה דיי קשה לקלוט...והוא לא ילך לספר לה "וואלה שמעי, אמא שלי אמרה לי שאנחנו אחים אז.." זה היה קשה לו לעכל את הכל והוא היה פגוע מזה בצורה לא נורמאלית שהוא מאוהב ב"אחותו"...אני מבינה אותו לגמרי... הוא לא ידע מה להגיד לה באותו הזמן ובכלל לא להסתכל עליה...אם תשימי לב מראים שהוא כל הזמן מתחמק ממנה בפלאשבקים שאחרי הפרידה...ושהוא לא מסתכל לה בפנים בכלל.. אני ממש הייתי רוצה לראות אותם יחד שוב... את האמת..לוגן לא קשור כזה...כאילו אתה התעללת בה כל הזמן והיית מגעיל אליה חצי מהזמן....למען השם הוא ראה שהיא כולה מסוממת באותו ערב והוא לא עשה כלום חוץ מלהמשיך "להשקות" אותה באלכוהול ולצחוק עליה כמו כולם... נכון שהוא השתנה וזה....ונכון שהם גם קצת חמודים יחד...אבל זה לא משנה את העובדה שהגבר היחיד שורוניקה תמיד אהבה היה דנקן ואילולא היציאה ה"חכמה" של אמא שלו הם עדיין היו יחד... אז לא יודעת...אני צריכה לראות אותם שוב יחד..ואם לא ילך..אז לא ילך אבל לפחות הם ניסו שוב בצורה חלקה ובלי שקרים ותככים..

irene17

New member
האמת זה מה שמעצבן אותי ב VD

כל הקטע של "אהבת אמת". בסך הכל הם היו ביחד כמה חודשים כשהם היו בני 16/15. הוא בטח היה החבר הראשון שלה. אני ממש לא חושבת שזה חייב להיות כזאת אהבה גדולה. הם מסתכלים על זה ככה בגלל שהם היו ממש תמימים אז והכל נראה נפלא. הסיבה היחידה שבשבילה הייתי רוצה שורוניקה תחזור לדאנקן היא כדי שהיא תראה שזה לא זה וזה לא באמת איזו "אהבת אמת" ושלא יהיו אח"כ חרטות. ובקשר ללוגן הוא באמת היה חתיכת דפוק בתקופת ההתעללות שלו בורוניקה והדבר היחיד שאני לא יכולה לשכוח זה הליקוקי מלח האלה במסיבה של שלי. כנראה שאני פשוט נמשכת יותר לזוגות של אהבה-שינאה, וזה נראה לי נורא מיוחד איך שהם היו פעם ידידים והקשר היחיד בניהם היה שכל אחד מהם יצא עם החבר הכי טוב של השני. ואז הייתה בניהם כ"כ הרבה שינאה. וזה מצחיק שבשביל שניהם הבן-אדם שגרם הכי הרבה סבל בסופו של דבר הפך לבן-אדם שהביא להקלה מהסבל הזה. בפרק 20 למשל שניהם היו באופוריה כזאת. זה גם מגיע מהעובדה שלוגן הוא הדמות האהובה עלי בסידרה הזו. הוא עשה שינוי כ"כ ענק בעונה אחת וזה נעשה בטבעיות מוחלטת, אף פעם לא הרגשתי שזה מוגזם או לא אמין. וזה שילוב של היוצרים ושל השחקן ה-אין לי מילים אפילו לתאר עד כמה טוב הוא. כל סצינה שלו היא מדהימה. ובין לוגן וורוניקה יש כ"כ הרבה כימיה, זה פשוט כיף לראות אותם על המסך ביחד (כזוג וכ-לא זוג). ובקשר לדאנקן, אני חושבת שהוא כן היה יכול לעשות משהו, הוא לא היה חייב לבוא אליה אישית. והוא לא היה חייב לספר לה את האמת אבל לפחות להגיד לה שזה נגמר ולא לזרוק אותה כמו כלום. אני מצטערת אבל הוא מעצבן אותי ברמות במיוחד על זה שהוא כ"כ פאסיבי כל הזמן, הוא ידע טוב מאוד שלוגן מתעלל בה והוא אף פעם לא עשה כלום. והפעם הזאת באוטו של לוגן (בפרק הראשון) לא נחשבת. הוא שתק רוב הזמן ורק בסוף הוא קצת התעצבן עליו. אם הוא באמת היה רוצה שזה יפסיק הוא היה יכול להשתלט על החבר הכי טוב שלו. חוץ מזה שהראו לנו שאנשים אחרים גם התעללו בה והוא בכלל לא התייחס. הוא תמיד כ"כ פאסיבי ושתקן וחסר אישיות שזה ממש מעצבן. חוץ מזה שהוא תמיד מצויר כטהור כזה וטוב לב, אני שונאת את הדמויות האלה. ואני רוצה גם להתנצל לכל מעריצות דאנקן אם זה פוגע בכן, אני לא מנסה לרדת עליו אלא רק להביע את דעתי.

MaNcHi 135

New member
אז כניראה זה הקיק שלך בזוגות...

יחסי שנאה-אהבה בין בני הזוג....כמו שאמרת, גורמים אחד לשני סבל אבל מצד שני מקלים עליו (לא הבנתי אז במה זה עוזר להם..)... נכון..לפעמים זה כיף לראות זוגות כאלה כי הם הכי מעניינים....אבל זוגות כאלה לא נישארים הרבה זמן יחד כי הדבר היחיד שמחזיק אותם יחד זאת תשוקה עזה ועיניין רב בבן זוג...וברגע שכל זה דועך כך גם האהבה שלהם יורדת מהר מאוד.... בין וורוניקה ודנקן הייתה אהבה טהורה כזאת....הם פשוט אהבו אחד את השניה....וכשהתכלו אחד לשניה בעיניים הם היו בעננים....עם פרפרים בבטן כלהזמן וכל זה...זאת לדעתי אהבה אמיתית שמחזיקה מעמד.. ואל תגידו לי שהם היו בני 16 באותו הגיל ובלה בלה בלה....כשהיא התחילה עם לוגן היא היייתה בת 17...אין כל כך הרבה הבדל בין הגילאים האלה....

irene17

New member
התכוונתי

שהם גרמו אחד לשני סבל במשך כל השנה הזאת, ודווקא שניהם הביאו אחד לשני גם איזשהו משהו טוב בחיים בסופו של דבר. היא הייתה הכתף שלו בתקופה של המוות של אמא שלו והוא שימח לה את החיים קצת אחרי תקופה מאוד בודדה. הוא שגרם לה לתקופה הבודדה הזאת היה זה שגרם לה אושר (גם אם היה קצר) אני פשוט אוהבת את האירוניה בזה. ואני ממש לא חושבת שמה שהיה בין ורוניקה ודאנקן זו איזו אהבה טהורה. הם היו דלוקים אחד על השני ומתוך תמימות ראו את זה כמשהו כ"כ מיוחד. וכשהיא התחילה לצאת עם לוגן העיניים שלה היו הרבה יותר פתוחות, היא עברה המון וכבר לא הייתה אותה ילדה תמימה שהייתה עם דאנקן. ואני גם לא באה להגיד שורוניקה ולוגן זו איזו אהבת אמת, אבל אני רואה בהם הרבה יותר פוטנציאל למשהו כזה מאשר לVD. מה שהיה לVD התפורר בגלל הנסיבות ועכשיו הם אנשים שונים לגמרי, אני חושבת שדאנקן לא יוכל להבין את ורוניקה החדשה, שהיא נקמנית וקשוחה ועושה הרבה דברים שורוניקה הילדה טובה ירושלים של פעם לא הייתה עושה. ואם להודות באמת, מערכת יחסים כמו של לוגן וורוניקה במציאות לא הייתי רוצה, זה מסובך מידי ולמרות שזה עם המון תשוקה, הייתי מעדיפה להיות עם מישהו בלי כ"כ הרבה בעיות בחיים. אבל זאת טלויזיה - אני לא רוצה לראות פה זוג קיטשי שכל היום מחזיק ידיים ולא מתקשר, אני רוצה לראות אש! חוץ מזה שבא לי לעשות דווקא ליוצרים של הסידרה שאמרו שג'ייסון דורינג לא יפה מספיק לתפקיד רומנטי, שיאכלו את המילים שלהם!

MaNcHi 135

New member
סליחה?!

מי אמר שהוא לא מתאים להיות תפקיד רומנטי?! הוא כזה חמוד שבא לאכול אותו! במיוחד כשהוא ציני כזה! עכשיו הם עיצבנו אותי! נכון שאני לא רוצה אותו עם ורוניקה אבל זה לא אומר שהוא לא מתאים להיות בתפקיד רומנטי עם מישהי אחרת בסידרה.... חוצפנים.....

irene17

New member
באמת חוצפנים

הוא נבחן במקור לתפקיד דאנקן אבל הוא לא התאים להם במראה לתפקיד רומנטי ראשי. אני חושבת שבטווח הרחוק הם אולי התכוונו לעשות לו איזו חברה אבל כזוג מאוד משני. רוב ת'ומס אמר שכשהם צילמו איזה שליש עונה בערך הוא החליט שהוא רוצה לנסות לשים את ורוניקה עם לוגן. הוא לא היחיד שחשב את זה, היה לזוג הזה קהילת אוהבים מאוד גדולה הרבה לפני שמשהו באמת קרה שם.

inbalinbal1

New member
אין אבל אין כמו לוגן

המלאך שלי כמה שהוא פגע בה בעונה שעברה מה שהיא עשתה לו בפרק האחרון היה מסריח כשהוא התקשר אליה מחדר החקירות ונאלץ לשמוע מלאמב שהיא הייתה זו שהפלילה אותו זה כאב ויאללה אם לא לשלוח את לוגן שיגיד משהו לורוניקה אז שהיה שולח את לילי

MaNcHi 135

New member
שמעי...הנה עוד דבר שמראה

שיכול להיות שהיא לא באמת אהבה אותו ממש אלא רק נידלקה עליו... היא לא האמינה לו שהוא לא הרוצח ואפילו הפלילה אותו.. אבל אני גם יכולה להבין אותה כי כל הראיות הצביעו נגדו... והיא חשבה שהוא רצה להסריט אותה למרות שאני בטוחה שלא היה לו שמץ שיש שם מצלמה...

irene17

New member
אני אגיד לך איך אנחנו רואים את זה

ובאנחנו אני מתכוונת לשיפרים של LoVe. היא לא האמינה לו כי היא לו סומכת עליו, אני לא חושבת שזה באמת אומר משהו על רמת האהבה שלה אליו. יש להם בעיות אמון גדולות - זה כן. אם תשימי לב זה קטע שיש לה עם לוגן, היא תמיד בוחרת להאשים אותו בהכל, זה משהו שחוזר על עצמו כל העונה. פרק 2 - כרטיסי האשראי, פרק 5 - הסמים באוטו, פרק 6 - כל העניין עם וונדה, פרק 10 - הכסף שנעלם. וכו'. והסיבה שאני ממש לא חושבת שהיא רק נדלקה עליו היא כי מערכת היחסים שלהם לא הייתה רגילה בסיגנון של הוא עושה לי את זה ואני דלוקה עליו. הם בכלל לא שמו לב איך זה קרה ופתאום הם נורא נמשכו אחד לשני, אני חושבת שזה מגיע ממשהו עמוק יותר מסתם הידלקות - אבל זאת רק דעתי.

Nitzan122

New member
היציאה ה"חכמה"?

את צוחקת? מה רצית? הם לא ידעו אם הם אחים או לא, הם היו אמורים לתת להם להמשיך להיות ביחד אולי אפילו שהם ישכבו כשיש סיכוי שהם אחים?! אני רק מופתעת שלא אמרו להם את זה קודם... ובסדר אז הם אהבו אחת את השני פעם אז מה? שניהם השתנו, אני חושבת שהיא צריכה להיות עם לוגן וממש קיוויתי שזה יהיה הוא בדלת לפני שידעתי מי זה... בקשר לקטע של ההתעללות, לפעמים סתם לעמוד בצד זה לא הרבה פחות גרוע מלהיות המתעלל... וכן לוגן היה ממש מגעיל אז אבל הוא עבר הרבה היו לו חיים לא הכי קלים והוא פשוט הוציא את זה עליה, הדבר היחידי שבאמת אני לא מבינה איך היא פשוט הבליגה עליו זה ה"באדי שוטס"... אבל הוא השתנה מאז ורואים כמה שאכפת לו מורוניקה ולדעתי כרגע הם הרבה יותר מתאימים מאשר ורוניקה ודאנקן....

MaNcHi 135

New member
יופי....גם לדנקן היו חיים קשים אבל

אני לא ראיתי אותו מוציא את זה על כל מה שזז כמו לוגן....הוא פשוט סבל ושתק.... וכן היציאה שלה היייתה לא במקום...אם ידעתם שיש סיכוי שהם אחים מההתחלה אז שם כבר הייתם אמורים לעצור את זה עוד לפני שהם התחילו בקשר...ולא להיות שאננים עד שהם יתאהבו אחד בשני ואז להיזכר לספר להם את זה... אז לדעתי אם כבר עד אז כולם שתקו עדיף שהם היו ממשיכים לשתוק ולתת להם להיפרד לבד....במקום לסבך להם את החיים.... בקשר ללוגן...אני מאוד אוהבת את הדמות שלו.... וגם בשבילי הוא הדמות הכי טובה בוורוניקה..אחרי ורוניקה עצמה שגם היא עברה שינוי של 180 מעלות.... אבל לא אני לא כל כך רוצה אותו עכשיו עם ורוניקה...קודם אני רוצה שהיא תנסה לחזור לדנקן כדי לראות איך זה.. כמו שאמרתי, סגירת מעגל מאוד הכרחית כרגע לשניהם...

Nitzan122

New member
תראי אני לא אומרת

שלוגן הוא קדוש, כי הוא מאוד רחוק מזה, אבל גם דאנקן הוא לא בדיוק מלאך... ולא, זה שהיו לא חיים קשים לא מתרץ את מה שהוא עשה, אין מה לעשות הוא היה בנזונה, אבל עכשיו הוא השתנה... ואולי את צודקת והם צריכים סגירת מעגל כל עוד אחרי זה היא תחזור ללוגן... בקשר לזה שאמרו להם שהם אחים- כן אולי היו צריכים להגיד להם את זה יותר מוקדם, אולי הם קיוו שהם יפרדו מעצמם ואז לא יצטרכו לספר לאף אחד והכל ישאר טוב ויפה ומזוייף כמו כל דבר אחר בנפטון, אבל הם ראו שזה לא הולך, אז מה רצית? שהם באמת יתנו להם להיות ביחד כשהם אולי אחים? שהם ימשיכו להיות ביחד ואלוהים יודע לאן זה יוביל (שהם ישכבו, יתחתנו או מה לא...) ואז יגלו את זה? אי אפשר לתת לשני אחים להמשיך לצאת אחד עם השנייה בלי להגיד להם כלום על זה!!!! כן אולי התזמון שלהם היה ממש נוראי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא....

monika bing

New member
אני מסכימה איתך

בהכל חוץ מהקטע שאמרת שהוא היה צריך להגיד לה משהו בנוגע לפרידה שלהם וזה שהם פתאום הפסיקו לדבר .כי אם את זוכרת כשהיא גילתה את זה, שהם כנראה אחים ,הם כבר די התידדו והיו מדברים מדי פעם ואז שהיא ראתה אותו אחרי שהיא ידעה והוא אמר לה משהו היא הסתכלה עליו מוזר והתחילה ללכת ,וגם לא דיברה איתו אז שניהם התנהגו אותו דבר שהם גילו, הם לא יכלו בכלל להסתכל על השני וגם לא הסבירו למה.

MaNcHi 135

New member
לזה גם אני התכוונתי...

שזה לא קל לגלות שהבן אדם שהתאהבת בו הוא אחיך/אחותך... והיא בעצמה אמרה שכרגע היא לא יכולה להתמודד איתו כשהיא גילתה את זה והתחילה לבכות באוטו שלה....

למעלה