התכוונתי
שהם גרמו אחד לשני סבל במשך כל השנה הזאת, ודווקא שניהם הביאו אחד לשני גם איזשהו משהו טוב בחיים בסופו של דבר. היא הייתה הכתף שלו בתקופה של המוות של אמא שלו והוא שימח לה את החיים קצת אחרי תקופה מאוד בודדה. הוא שגרם לה לתקופה הבודדה הזאת היה זה שגרם לה אושר (גם אם היה קצר) אני פשוט אוהבת את האירוניה בזה. ואני ממש לא חושבת שמה שהיה בין ורוניקה ודאנקן זו איזו אהבה טהורה. הם היו דלוקים אחד על השני ומתוך תמימות ראו את זה כמשהו כ"כ מיוחד. וכשהיא התחילה לצאת עם לוגן העיניים שלה היו הרבה יותר פתוחות, היא עברה המון וכבר לא הייתה אותה ילדה תמימה שהייתה עם דאנקן. ואני גם לא באה להגיד שורוניקה ולוגן זו איזו אהבת אמת, אבל אני רואה בהם הרבה יותר פוטנציאל למשהו כזה מאשר לVD. מה שהיה לVD התפורר בגלל הנסיבות ועכשיו הם אנשים שונים לגמרי, אני חושבת שדאנקן לא יוכל להבין את ורוניקה החדשה, שהיא נקמנית וקשוחה ועושה הרבה דברים שורוניקה הילדה טובה ירושלים של פעם לא הייתה עושה. ואם להודות באמת, מערכת יחסים כמו של לוגן וורוניקה במציאות לא הייתי רוצה, זה מסובך מידי ולמרות שזה עם המון תשוקה, הייתי מעדיפה להיות עם מישהו בלי כ"כ הרבה בעיות בחיים. אבל זאת טלויזיה - אני לא רוצה לראות פה זוג קיטשי שכל היום מחזיק ידיים ולא מתקשר, אני רוצה לראות אש! חוץ מזה שבא לי לעשות דווקא ליוצרים של הסידרה שאמרו שג'ייסון דורינג לא יפה מספיק לתפקיד רומנטי, שיאכלו את המילים שלהם!