פרק 15

Skiter

New member
לא נכון צריך פשוט

ללמד את ג´ואן קת´לין רולינג עברית והשם המעוברת יהי אנה קרין רולינג

יש לי שם עברי לרולינג

ג´ואן זה יען. כי G באנגלית זה כמו יוד כמו במקום ירמיהו באנגלית זה ג´רמיהו או דשיוסף זה ג´וסף. וקת´לין יהיה כותל אז שמה יהיה יען כותל רולינג(אבל היא בטח תעברת למה שהיא תרצה)

Prongs

New member
אז זהו שלא.

אל תקראו את זה כמו שצפונה מדברת!!!! G זה לא יוד.... J זה יוד. סורי. אבל מצד שני.... זה J K ולא G K.... אז אני סולח... אבל זה בכלל לא יען. ג´ואן זה השם הנקבי לשם יהונתן. כן כן. אני רציני. ג´והן = יוהן = יהונתן. ואני אעצבן את עצמי מאוד עכשיו בכך שאני אכתוב: בדוק. וזה בעצם Professor Prongs

fluppster

New member
לכולם-

וחוץ מזה: אני לא חושבת שזה מוגזם שרון והרמיוני יתחתנו, כי עד שהם יסיימו את הוגוורטס הם יהיו בני 18. אולי יהיה להם קשה בקטע של הפרנסה, אבל לא נורא. אז הם יגורו בינתיים בבית קטן, יחסכו הרבה, ימצאו עבודה, ויתחילו להרוויח! כמו הרבה זוגות ברחבי העולם. העיקר שהם אוהבים....
הלוואי והיינו יכולים לפרסם את הפאנפיקים, אבל זה יהיה הפרת זכויות יוצרים. מה שכן, אפשר לפנות להוצאת "פרוזה" ולשאול אותם אם יש איזו דרך שהם יכולים לשאול את רולינג אם אפשר. אולי היא דוקא תשמח. תארו לכם, ספר עם הפאנפיקים של הפורום שלנו!!!!
ודוקא אין לי בעיה לתרגם את הסיפור לאנגלית אחרי שאני אגמור. זה דוקא יכול להיות כיף. ואני לא זוכרת מי אמר שיהיה סוף צפוי- אל תהיה כל כך בטוח. (למרות שגם אני לא ממש יודעת לגמרי איך יהיה בסוף....) ולסיום, ממש הופתעתי לטובה מהתגובות שלכם! אני מודה שאחרי שפירסמתי אתמול את הפרק והלכתי לישון התחלתי לתכנן איך אני אוסיף היום תגובה ואגיד שכתבתי את הפרק מהר כי אחי לחץ עלי להתנתק (וזה נכון!), אבל זה כבר לא חשוב!! You love me, you really love me!!!!
חן נ.ב מכירים את הזמרת אליהה? זאת ששרה את "try again" ושיחקה ב"רומיאו חייב למות" (שאני רואה עוד חצי שעה בהום סינמה)? אז מסתבר שהיא נהרגה בתאונת מטוס עם עוד 7 אנשים! איזה נורא!!!

יופי לך שהזמרת אליהה מתה

תאמיני לי שכל דקה מתים עשרות אנשים גדולים וטובים ממנה. בגלל שהיא זמרת אז זה נורא?, היא גם לא אחת כל כך חכמה (לפחות היא לא צריכה להיות)

fluppster

New member
את לא חייבת להגיב אם לא אכפת לך

אבל גם היא בן אדם, וזה ממש מוזר כשמישהו שאת מכירה (גם לא באופן אישי) נהרג, וזה ממש עצוב. ולמרטי- שמעתי על זה ברדיו. חן

Marty McFly

New member
איזה חבל...

לא שאהבתי אותה או משהו... אבל עדיין! איפה כתוב את זה? ומתה על רון ווזילי, תראי קצת התחשבות... עדיין מישהי מתה!

Marty McFly

New member
תסתכלו על התמונה שלי...

בבקשה!!!! Do your mother a favour... או משהו כזה

Marty McFly

New member
אוי תרגעו!!

זה הידיי שלי... עשיתי את זה עם סורק פשוט הזזתי את הידיים שלי שהוא סרק ואם אתם לא מבינים אולי את מה שכתבתי כי יש לי בעיה פתאום במחשוב, בגלל איזה אחד שקוראים אותו מנטוס אני מאוד מצטער כי אני לא רואה ברור את המ שאני כותב עכשיו בכל מקרה, ביי

o.h

New member
אתם חושבים שככה הארי יראה

אם הוא יהיה אנימג? ואל תגידו שלא כי הוא כן! הוא יהיה חתול כי זאת החיה הכי חמודה בעולם! הוא כן! הוא כן! הוא כן! או<פ>יר ש(כנראה שכבר הבנתם) אוהבת חתולים

Marty McFly

New member
זה לא אמיתי, תרגעו!!

זה הידיים שלי, כמו שאמרתי, ועיוותתי את האצבעות בסורק. כלומר, שהאור הלבן של הסורק זז, זזתי איתו, ואז זה כאילו נמשך, אוקי? אז תרגעו, זה לא מגעיל, וככה הידיים שלי לא באמת נראות... דניאל

זוהי

New member
כן......הבנתי את זה קצת מאוחר....

חחחחח:) אבל תודה שזה מממממש מעוות - ויאקי כזה.... :)

למעלה