פרק 15

fluppster

New member
פרק 15

אוקיי הפרק הזה ממש ממש ממש ממש קיטשי, אבל אל תדאגו, כי אחריו בא הפרק האחרון או שני הפרקים האחרונים של הסיפור, ואתם יודעים מה זה אומר.... אז למי שלא סובל את הקיטש, תסבלו בשקט, וחכו לסוף! ואני מקווה שלא תחשבו שוב שהפרק הזה מוגזם מדי. טוב, זה הכול.... חן

Marty McFly

New member
אוקי אוקי אוקי...

אני רק בשורה ה12- וכבר שמתי את הידיים שלי על הראש... *מקיא*... מה זה הגועל נפש הזה?? הם רק בני 17 חן, הם לא אמורים לחשוב על דברים כאלה כל כך מוקדם... שאני אסיים לקרוא, אני אכתוב תגובה יותר ארוכה... DANIEL®

Skiter

New member
חן את צריכה לראות את החיוך שלי

ואם כל זה קיטשי שכולם יקפצו ואם אנשים חושבים שזה מוזר שאני אתחפש להארי פוטר שיקפצו!!!!!! זה קול זה יפה אני מת על זה תגידי אולי את מאומצת? כי חשבתי אולי ג´יי קיי היא אמא שלך והכל..

זוהי

New member
חחחחח......

את לא יודעת כמה צחקתי וכמה פעמים צעקתי לאחותי שתבוא לראות דקה את מממממש מהירה הרבה פרקים הבאת....ואו המ.....לא הדפסתי כי זה 15 פרקים - ואני יודעת(חסר לך שלא
) שאת ממשיכה אותו אז........המ......אני קוראת על המחשב וזה כזה.....א....לא יודעת קיטשי?.....אוי אני מתה עליו חחחחחחח - הסגנון הזה כולכך כולכך כולכך אני! קיפ און גואין :) זוהי -בלי קשר.....יש את הפאנפיק שלך במלואו באתר של לירון וענבל?-

תפסיקו כבר, בני בליעללללל!!!!!!

זה גם האתר שלי! שלייייי!!!!! ואתם יודעים מי שם שם את רוב הפאנפיקים?! אניייייייייי!!!!!! כןןןן!!!!!!! האתר של לירון, ענבל וליאתתתתתתת!!!!! ליאתתתתתת!!!!!!! *קופצת על המחשב* אנייייי!!!! אני גםםםם!!!! -ליאת-

זוהי

New member
אוי!!!!!

סורייייי!!!!! אני יודעת שזה האתר גם שלך........ובעיקר שלך!!!!! סליחה מזה ענקית.... השעות האלה לא טובות לי....... המ.....את חייבת לטפל בגמגום הזה שלך ;) סתם - אבל ב´מת לא בכוונה.....ידעתי שכתבתי משהו לא במקום בהודעה הזאת ושכחתי אותך...!!! איך? איך? איך? מה קורה לי ? <אל תענו על זה> המ.....מקווה שהמחשב שלך בסדר.....קופצת עליו בלי להזהיר, אין לך בושה?~ זוהי {שאומרת שוב סליחההההה} ו.......יש או אין?

בקשר למהירות.......

היא כותבת כל כך מהר כי אני לוחץ עליה מכל הכיווונים תודה דורותי אנה אנה אני צריך אותך

המ...

האמת שהפרק קצת מוגזם...המ...הם בני 17...! טוב, אני לא יכולה לדבר...כי אני חיתנתי שני בני 16, אבל בכל זאת- - - *בורחת* בכל מקרה, אני אוהבת את סגנון הכתיבה...! זה ממש יפה! המ...עוד לא סיימתי את הפרק, אני רק באמצע...המ...מאד מעניין את כולם, מה? -ליאת-

לי לא נראה שיש בעיה בקשר לגיל

לי לא נראה שיש בעיה בקשר לגיל שהם התחתנו. אלא שאיפה רון מתכוון שנה הבא לגור איתה?. ואיפה הוא יעבוד?. לפי הציונים שלא לא נראה לי שהוא יכול לפרנס, אמנם גם הרמיוני יכולה, אבל בכל זאת!!!

S.Riddle

New member
למה זה לא בסדר?

סך הכל זה פאן פיק- ואני ממש חושבת שזה יפה. הרי ברור שגם ככה הם יתחתנו אחרי שהם יסיימו את הלימודים. פרק מהמם!

תודקת וכו וכו...!

אני חיתנתי, אחרי הכל, שני בני 16...המ... לא שזה הפרק הכי רומנטי בעולם...אבל בכל זאת...! זה עדיין נראה קצת מוגזם, אבל הפרק יפה...! -ליאת- מזל"ט-המחשב שלך עובד שוב...?

Ms. Potter

New member
וואה !

מה אגיד ומה אומר ? היה מקסים *מוחה דמעה*, אמנם יש עוד מעט מקום לפירוט, אך מי אני שאשפוט. (נכון, הם בני 17 ובלה בלה, וואטברף, עזבו...). חן- את ממש מהירה !!! ובעניין פאנפיקים...- אולי נקבץ כמה טובים במיוחד ונמכור אותם להוצאות הספרים ? (אפילו בחינם !!!) לימור (שחשבה על הרעיון ותקבל לפחות רבע מהרווחים
).

אחלה פרק...

את כותבת מהר לאללה... למרות שזה כבר שקוף מה יקרה בסוף... הארי יפגוש את וולדי...אחרי מאבק סוער ואלפי קללות קרושיאטוס (או איך שכותבים את זה) הארי ידפוק בוולדי איזה קללת אבדה קדברה...ו...וולדי יתאדה שוב עד לפעם הבאה... ויש גם אפשרות לנישואים בין ג´יני להארי בסוף הפיק...

o.h

New member
חן!

כמה שאני אוהבת את הפאנפיק שלך, ואני באמת אוהבת אותו, אבל הם בני 17 איך הם יכולים להתחתן??? מי חושב על חתונה בגיל כזה??? לא נורא, לא אכפת לי, כל עוד זה הפאנפיק שלך מותר לך לעשות מה שבא לך! וחשוב שתדעי שיש לך פאנפיק גדול, ואת יכולה ללכת להראות אותו לג´יי קיי, ואחרי זה תראי אותו לויוה. או<פ>יר & BRAD PITT

S.tal

New member
זה מוזר לי..., אבל

זה ממש יפה! ולא איכפת לי שזה קיטשי! לרגע זה הזכיר לי את הפרק האחרון בעונה שעברה של חברים, -שבסוף מוניקה מציעה לצ´נדלר נישואין..., המממ...., פרק נחמד... טל, t@l

לחחחחחחןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!

לפני שאת מדמיינת שאת מביאה לרולינג את הפרק ומתחלקת איתה ברווחים יש פרט שולי ששכחת, שתצטרכי לתרגם את הככככלללל לאנגלית

למעלה