לכולם-
וחוץ מזה: אני לא חושבת שזה מוגזם שרון והרמיוני יתחתנו, כי עד שהם יסיימו את הוגוורטס הם יהיו בני 18. אולי יהיה להם קשה בקטע של הפרנסה, אבל לא נורא. אז הם יגורו בינתיים בבית קטן, יחסכו הרבה, ימצאו עבודה, ויתחילו להרוויח! כמו הרבה זוגות ברחבי העולם. העיקר שהם אוהבים....
הלוואי והיינו יכולים לפרסם את הפאנפיקים, אבל זה יהיה הפרת זכויות יוצרים. מה שכן, אפשר לפנות להוצאת "פרוזה" ולשאול אותם אם יש איזו דרך שהם יכולים לשאול את רולינג אם אפשר. אולי היא דוקא תשמח. תארו לכם, ספר עם הפאנפיקים של הפורום שלנו!!!!
ודוקא אין לי בעיה לתרגם את הסיפור לאנגלית אחרי שאני אגמור. זה דוקא יכול להיות כיף. ואני לא זוכרת מי אמר שיהיה סוף צפוי- אל תהיה כל כך בטוח. (למרות שגם אני לא ממש יודעת לגמרי איך יהיה בסוף....) ולסיום, ממש הופתעתי לטובה מהתגובות שלכם! אני מודה שאחרי שפירסמתי אתמול את הפרק והלכתי לישון התחלתי לתכנן איך אני אוסיף היום תגובה ואגיד שכתבתי את הפרק מהר כי אחי לחץ עלי להתנתק (וזה נכון!), אבל זה כבר לא חשוב!! You love me, you really love me!!!!
חן נ.ב מכירים את הזמרת אליהה? זאת ששרה את "try again" ושיחקה ב"רומיאו חייב למות" (שאני רואה עוד חצי שעה בהום סינמה)? אז מסתבר שהיא נהרגה בתאונת מטוס עם עוד 7 אנשים! איזה נורא!!!