פרק 142

liaush

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת בדיוק מה התוכנית של זאביק. אני רק יודעת שראש הממשלה יואשם בהטרדה מינית.. זה יכול להיות קשור לזה איכשהו.. לדעתי זאביק רוצה להרחיק את ראש הממשלה מתפקידו בגלל שהוא מחזיר שטחים וג'וזף לוחץ עליו אז הוא מנסה להרחיק אותו.. זה מסביר הכל. דרך אגב רק לי זאביק מזכיר את ג'ק?? :-O

liaush

New member
כן.

הוא כ"כ מזכיר אותו. בעיקר כשהוא צוחק.. וגם היום בפרק.. הצד האפל הזה שלו.. גם הפעם נתנו לו תפקיד כפול

EFRATY10

New member
עוד לא הבנתי את הקשר בין זאביק לג'וזף,

ולמה זאביק מציג את עצמו כבוריס לג'וזף.

liaush

New member
מה שאני הבנתי

שזאביק הוא זה שארגן את פיצוץ היאכטה. הוא מעורב בזה. הוא וג'וזף עושים עסקים. וגם זאביק מעדכן את ג'וזף בכל מה שקורה בממשלה.. למה בוריס?. . יש לי 3 סיבות אפשריות. 1- שזאביק הוא בעצם בוריס וזאביק זה שם בדוי (שהוא הוא משתמש כאשר הוא בחברתם של אנשי הכנסת.. ובחברת משפחתו כמובן). אין ספק שזאביק הוא הצד הלבןדמות של חבר כנסת איש מכובד ואיש עסקית מאוד מוצלח ולא יותר מזה.. 2- שזאביק הוא באמת זאביק ובוריס הוא שם בדוי שהוא מוכר לג'וזף. ברור לכולנו שבוריס הוא הצד השחור והערמומי. ויכול להיות ששמו האמיתי זה זאביק אבל בשם בוריס הוא משתמש בשביל שג'וזף יחשוב שהוא אחד משלהם.. ויסמוך עליו. 3- שיש לו פיצול אישיות D:. אבל מה שבטוח.. שזאביק מתחמן את ג'וזף והוא הרבה יותר ערמומי מג'וזף. לאחר הפיצוץ ביאכטה מיטל אמרה לסער סוד. "הם רוצים להרוג אותו." משהו כזה.. מישהו כאן אמר שאת מי ש"הם" רצו להרוג זה את ג'וזף. ומי שמתכוון להרוג אותו הם ה"חברים" שלו.. אז לדעתי זאביק מתכוון להרוג את גו'זף... למי שתכוון יתלונן שלא סימנתי |ספויילר| זה בגלל שזה כלל לא ספויילר אלא סתם דעה ולא יותר מזה. ורוב הסיכויים שאני סתם מדמיינת. טוב נו.. גם הדמיון שלי משתולל לפעמים D:

SimsY

New member
מה קורה פה ?

כל הדברים האלה לא היו בפרק הקודם! אני לא מבין מה קורה פה מה זה התקציר הזה ????

SimsY

New member
אני מתכוון

לא הצלחתי להבין למה הפרק מתחיל בכך שסער נזכר בכל מה שקרה הרי הפרק היה אמור להתחיל עם סיגי אצל המגדת עתידות !

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאני בכלל לא רואה שיש את 143

והוא נזכר ב-ה-כ-ל? כאילו במיטל והכל?

למרות שאין לי VOD אני כבר יכול להגיד לך שלא..

הרי בתקציר של אחד מהפרקים היותר מאוחרים, רשום "סער וליאן מאוהבים יותר מתמיד".... ואם הוא היה נזכר במיטל הוא לא היה אוהב את ליאן יותר. אלה עם כן הוא יזכר ואז ישכח.

בטח הוא יזכר בסביבות פרק 60+

אז אמור להיות ה-פרק ה-גורלי, או כמו שהם מכנים אותו, "רעידת אדמה", אבל לצערם, כולנו כבר יודעים מהו הטווסיטת שאמור להוות את "רעידת האדמה". אז לא ממש הלך להם.

Barefoot1

New member
כתוב בVOD

142 אבל זה 143 ראיתי את זה! הרסתי לעצמי הכל! איזה באסההה אני חייבת את הפרק של היום כי פיספסתי חצי ממנו..

SimsY

New member
שמו את זה במקום הפרק של

אתמול אבל הורידו אחרי חצי שעה כשהם גילו את הטעות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה פרק יפה :]

היו קטעים מצחיקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם יפית ועובד: "מה אני יוריד בשבועיים? שפם אני יוריד בשבועיים"
חחחחחחחחחחחחחחחח ועם איציק שהוא אמר לרני: "תראה רני, אההה תקשיב רני" חחחחחחחחח זה היה גדול XD מסכן תום ;[ דורי קצת חש הייתי אומרת יאללה מה הוא מתלהב אני יהרוג אותו מסכן רני, רואים שהוא היה עצוב קצת. גולדההההה
~! מה הקטע של נועה טל הזאתי? מיזאת? :O בהתחלה חשבתי איזה זונה או משו אבל אולי היא רוצחת שכירה XD שיואו זאביק הזה תחמן איזה סוףףףףףף :O

למעלה