פרק 142

אין לי VOD אז מישהו יכול לראות את הפרק של מחר

ולספר לי בפרטי פרטים מה הולך לקרות? אין לי כבר סבלנות. וד''א, מישהו שם לב ששינו את הפתיח למה שהוא היה?!

Barefoot1

New member
חח אני ראיתי תיזהרוו!! ספויילרר

תום אמר לסיגי שהוא רוצה לעזוב אותה כי הוא מקדים אותה לפני שהיא תעזוב אותו כי היא אמרה ליל שהיא תכתוב לו בSMS שהיא לא רוצה להתחתן וש..נדבר. אז הוא אמר לה שזה לא מתאים לו עדיין ושיש לו זמן ואז היא שאלה אותו "מה, לבחורות?" ואז הוא אמר לה"כן" והיא לקחה ת'דברים שלה והלכה. וסער רוצה ללכת לניקי בשביל לראות אם היא יכולה לעזור לו להיזכר אחרי שהיה לו וויז'ן היום.. יפית רוצה להרזות ואז היא מחליטה לקחת כדורים שאולי יגרמו לה לנזק אם היא תיקח אותם לא במינון המומלץ.. רני רב קצת עם ריטה שהיא כל הזמן מרחמת עליו ובגלל זה יש לו רחמים עצמיים. מסכןןן רנו'שש אסי נכנס לחדר הדליק את המצלמה אינטרנט של הבלוג של מלצריטה והשאיר אותה דלוקה. ורני קצת התחרט על איך שהוא התעצבן על ריטה והחליט לכתוב לה מכתב הוא התיישב מול המחשב והתחיל לכתוב לה והוא יעני אמר את זה בקול ואז בסוף ירדה לו דמעהה זה היה מזה עצובב היכוו את אוסקררר!!! מפה אני כבר לא אומרת...חחח מי שאין לו VOD שיסבולל..!! חח סתםם כפרותת

Tinkit16

New member
נועה טל=נדין, ושאלה למי שיש VOD!

(השם בסדרה) והשחקנית ממש מוכרת לי! מישהו בVOD יכול לקרוא בכתוביות בסוף מי מגלמת אותה?

מיטל בן חמו..

הייתה עוד אחת , תהל רן או משהו, אבל היא הייתה כתובה גם אתמול אז אני מניחה שהיא המגדת עתידות.

EFRATY10

New member
מעניין מה יהיה עם אוסקר.בטח החבר של חמוטל

ינסה לשדוד אותו ולרצוח אותו.

A m o r e 1

New member
../images/Emo124.gifהעלו לVOD את פרק 143../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif

הם העלו בטעות את 143

איזה סוףףף../images/Emo14.gif

|הדשגש|סוף סוף זה מתחיל להשתפר, ואני מקווה שסער יזכר כבר במיטל...

Barefoot1

New member
כנסוווווווו

נכנסתי לVOD לראות את הפרק של היום כי פיספסתי חצי ונכנסתי ואז ראיתי שיש את הפרק של מחר!!! הם התבלבלו!

shanzi11

New member
כןן דאחקותתת!!! :)

ומהיום, אני מחכה לפרק של מחרתיים... =\ אבל אחלה פרקים, הן של היום והן של מחר...

כנסו

סבבה הבנתי שהעלו את פרק 143 שאתם כל כך מדברים עליו ביטלתי את הויאודי לפני יומים איזה מבאס בקיצר ספרו מה הראו בפרק מה יקרה אני סקרנית לדעת? ? ? ?

Barefoot1

New member
חחחחחחחחחחח

איזה יפה!! הרגת אותי עם הקטע של המכונית שכל אחד היה בצד אחד! גדול...

BRITNEY MY STAR

New member
סיגי):תום):

אוווף מסכנים!
ולא הבנתי בדיוק מי זו הנועה הזה..חחח זאביק הזה מתוחכם כוסאמא של דורי#@@#מה הוא מחלק לסער הערות?!?סעמק,אם אני איי פעם אפגוש אותו אני אתן לו סטירה
ניקי מהממת..וסופסוף סער נזכר!

למעלה