פרק 14

Spinel Sun

New member
פרק 14

קופסת שימורי דגים? זה קרע אותי מצחוק!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח

S m e l l y Cat

New member
חחחחח פרק קורעעעע../images/Emo108.gif

"קופסאת שימורי דגים אמרה לי לחזור בחצות" XDDDD

Spinel Sun

New member
פרק נחמד

8 מתוך 10! אהבתי את טויה ויוקיטו! וגם זאתי ששכחתי מה שמה הייתה בסדר שימוש נחמד בצל וסתם היה נחמד

OFIRB9

New member
שימורי דגים!!! XDDDDDDD

חחחח הפרצופים של לי וסאקו! חה! וראיתם את היוקיטו הזה, הילדה הזו עוד שניה נופלת והוא צועק "טויה! טויה!" נו באמת... וכשהילדה הזו שאלה "אתה אוהב מישהי אחרת" הוא ענה "כן" ^^ טוב אנחנו כבר יודעים מי "זו"... בכל מקרה, לי היה מאוד נחמד בפרק הזה, טויה נראה נחמד מאוד בשמלה
אבל היא לכדה את הקלף מוקדם מדי שוב! זה לא היה מעניין ואפילו לא ראו אותו הופך לאישה המהממת ההיא!!! ;-;

Spinel Sun

New member
מחר ../images/Emo58.gif

קלף הריחוף... נדמה לי ואז ביום שלישי אין קלף נראה לי רואים רק את סבא של סקאורה או משו כזה

Houndour

New member
../images/Emo58.gif

וגם סטורם בדקה הראשונה של הפרק ^_^.. הייתי שוכח מזה לגמרי אם בפינה של קרו לא היו מזכירים את התלבושת שלה כשהיא לכדה אותו (ושאורן קבל אותו) ו-
למחרתיים זה הסבא של נדשיקו כמדומני, לא של סאקו..

Yosh Yosh

New member
פרק חמוד! XD

לי שולט!! ובאותו עניין, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את פרופורציות הגוף של קלאמפ? ממתי ילד בכתה ד מגיע למותן של ילד בכתה יא'? o.o;

Spinel Sun

New member
אם כבר הזכרת

איך יוקיטו כל כך גבוה וכל כך רזה?!?!?! נראה כמו מקל!!! מקל גבוה....

שסק לבן

New member
אין פרופורציה..!

הגובה של הילדים שבכיתה ד' די סביר. הם נראים בגובה המתאים. הבעיה היא בגובה של הילדים שבכיתה י"א, שמגיעים לגובה של למעלה משני מטרים

rocket

New member
איזה פרק מקסים !!!!

נראה לי שהכי אהבתי אותו בנתיים !!!! "טויה דוחה את כל הבנות בנימוס" חחחחחחחח !!!!!! ענק !!! כל משפט שם שוה ציטוט !!!

OFIRB9

New member
נכון^^

נראה לי אני מאמצת את "קופסת שימורי דגים אמרה לי לחזור בחצות" לחתימה!

S.Riddle

New member
נכון שזה ענקקקקקקק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ^___^

"זה בגלל שיש *מישהי* שאתה מאוהב בה?" DDDDDDDDDDDDD::: אהבתי ^^ וגם וגם- "כן ברור! דהה!" XDDDDD אבל הקטע עם הבנות הכי טוב, באמת

Leemon

New member
פרק ממש נחמד!

זה כל כך ברור שיש משהו בין טויה ויוקיטו...
|שונן איי| ואיך שכל הבנות רודפות אחרי טויה...

למעלה