פרק 14

S.Riddle

New member
גהההההההההההההההה!!!! *מתה*

תודה לאל על שידורים חוזרים @__________@ עשיתי מתמטיקה ;; נו, באמת, דווקא הפרק שאני הכי מחכה לו מתפספס לי -_-;;

h p g i r l

New member
בלה.... הייתה אצלי הפסקת חשמל../images/Emo82.gif

לא ראיתי, טוב אני אראה בארבע וחצי...

HuGo Hell

New member
"כן ברור.. דה!" ../images/Emo1.gif

איזו פרחה! XD טויה סנדרה?
איזה פרק שולת!! XXDDDDDDDDDDD טויה בשמלה ורודה!! XXXXXXDDDDDDDDD
חחחחחחחחחחחחחחחחחח "אהבתי את קופסת השימורים" - חמוד. אבל עדיין עצבן אותי
חחחחח כולם מקנאים בסאקורה המתוקה וטומויו שמחה בשבילה
אויש אני אוהב את הפרק הזה.

OFIRB9

New member
בונ'א... החברה מהכדורסל מפחידים 8.8

ובהצגה...בעעע התילבושות יותר טובות מהמשחק ^^;;; ושתי ה"אחיות החורגות" הזכירו לי את צוות רוקט ברגע של שמחה... חיחיחי... וגם היציאה היומית של קרו "או שהוא יבלע את הכל ונגמרה לי הסוללה!" XD

S.Riddle

New member
חחחחחחחחחחחח זה היה ענק../images/Emo70.gif

בכיתי מרוב צחוק בקטע של ה"דהה!" XD

S.Riddle

New member
פרק.מדהים.מדהים.מדהים.../images/Emo99.gif

פשוט... מדהים *_* כמה נקודות: *הקטע עם לי, סאקורה, טומויו ויוקיטו בביתן היה פשוט קורע
"אני חושבת שהוא כבר נמצא כאן די הרבה זמן..." *תמונה של לי עם כמויות של בקבוקים לידו*
*טויה. קורע. פשוט קורע. בקטע של ה"אוי, אוי" שהוא עושה שעות, הוא עשה את זה כל כך טוב XD אני זוכרת כשראיתי את זה ביפנית פשוט התפקעתי מצחוק.... גם היום
אמא שלי תהתה אם אני בוכה או משו
*המבטים... המבטים...! כל הקטע שטויה הסתכל על יוקיטו בריקוד... זה היה מקסים ;^^; והקטע שהבנות אמרו ליוקו על כמה שזה בזבוז שליוקיטו וטויה אין חברה... פרצתי בצחוק עצבני בקטע הזה. כמה הזוי
*יוקו. חמודה. נורא. רק חבל שהיא התאהבה בבחור הלא נכון ^^; אני אוהבת את הפרק הזה ^__^ כל פעם מחדש הוא הורג אותי מצחוק. נאם~ הו, טויה..! *_*

S.Riddle

New member
וגםוגםוגםוגם(מס' 2)- לי ../images/Emo23.gif

"אני רוצה להיות כמוהו!" האם לי מפתח שאיפה סודית להיות קופסאת שימורי דגים?

Houndour

New member
../images/Emo6.gif פרק קורע!

טומויו
עם ההיערות שלה "נראה לי שהם נהנים מזה מאוד"
וטויה עם כשרון המשחק הגרוע שלו מצחיק אותי כל פעם מחדש!!
"גם אני רוצה מאוד ללכת לנשף
" שמתם לב שהיא גם תפסה קלף בפרק?
חחחחח

פרק טוב!!!!=]

זה היה כ"כ פרק מצחיק!!! "הוי הוי הוי" XDDD "לי נראה שהוא לא רוצה ללכת לנשף.." XDDD פרק כ"כ חמוד!!!=] יוקו המסכנה, טויה לא מחזיר לה אהבה =[ אמ..שאורן כזה מתוק!!!*_* טויה בשמלה ורודה!!!גאדדדד *___* העגילים של טויה!!!XDDD הו!אהבתי את הקטע שהם אומרים שהרבה חושבים שזה שאין לטויה וליוקיטו חברה זה ביזבוז.. אהמ..בואו נחשוב למה אין להם!XD

h p g i r l

New member
אוווו איזה פרק יפה!!../images/Emo82.gif

טויה בשימלה
קופסאת שימורי הדגים אמרה לי לחזור בחצות XDXDXDXDXD או אהבתי!!, לי הייה כזה חמוווווד ומשעשע!!^^ אחד הפרקים היפים בינתיים

Konchi

New member
נאחס..

פיספסתי את הפרק!
מזל שיש חופש ומחר בבוקר יש שידור חוזר של סאקורה, מישהו יכול להגיד לי באיזו שעה בדיוק?

OFIRB9

New member
אה....לא ^^;;;

סורי אבל בחופשים יש פרק בבוקר ואז בצהריים את אותו פרק, יום אחר כך בבוקר יש פרק אחר...סורי...

S.Riddle

New member
ארםם... אני לא חושבת שיש מחר....

כי הפרקים משודרים בבוקר עכשיו, כי פסח :x והשידור החוזר היה עכשיו, אחה"צ...

Vegeta fanatic

New member
טויההההה XD

טויה הוא חתיכת כישרון! XD אחד הפרקים השולטים. וטויה מאוהב במישה*ו*! >_< ובפרק הזה מאוד בולט הגוף המעוות של כל התיכוניסטים. זה פשוט... מפחיד. המפף... חבל שיוקו הזאת לא היתה באמת בחור. אני זוכרת שכשצפיתי בזה ביפנית נורא התלהבתי מזה שטויה משחק את סינדרלה ("יאי! טויה הולך להתנשק עם הנסיך? טויה הולך להתנשק עם בן? ניהיהיהי"
אבל אז באה הבחורה. הו, וול).

למעלה