פרק 14 - פרק הדחה

אורישקי

New member
דוד ואלירן צודקים, קובה אכן תקועה משנות ה-50

מהעלייה של פידל קסטרו לשלטון. מדינה שיהיה מעניין לראות

שמש 33

New member
נראה לי

שרק בשביל לחסוך את השעווה הברזילאית היה להם שווה

אורישקי

New member
לדעתי עשו בשכל

כי ממילא יהיה רק עוד אחד כזה בכל המשחק - והם ממילא זוג מקרטע, ועוד עם הבגדים החכמים והמקום האחרון - הם הלכו על הימור חכם.

Tiarandear11

New member
שאלה,מותר להשתמש בקיצור רק פעם 1?

כלומר,כל זוג יכול לעשות את אחד משני הקיצורים או שנגיד הזוג שעשה היום יכול לעשות גם בקיצור הבא?

JAMES DEAN

New member
פעם אחת בכל המירוץ לזוג שלקח אותו

ובכלל אין יותר קיצורים במירוץ.
אבל אנחנו בגירסא הישראלית אז אי אפשר לדעת אם יתנו עוד אחד כמו שנותנים כל רגע סיבוב פרסה. (שגם אותו אמור להיות פעם אחת)

rasmus girl1

New member
יש 2 קיצורים בכל המרוץ,

בברזיל היה הקיצור הראשון, השני אי אפשר לדעת מתי הוא יהיה.
והגרסה הישראלית תואמת את החוקים של הגרסה האמריקאית, הם מחוייבים לפעול לפי החוקים שלהם.

ny22

New member
מנהל
לפי דעתי כן, קחו בחשבון שהם היו לבושים

ממש לא בהתאם לאיפה שהם היו, אלא בדיוק ההפך.

מה שאומר שככל הנראה הלבוש היה מעכב אותם יותר.
לכן לפי דעתי הם עשו בשכל...

באמת חבל....האמת שמאוד בלט השינוי בשימי

אחרי המשימה האחרונה.....הוא התחיל להסתכל עליה אחרת...

מרגש :)

שמש 33

New member
פרק חביב

משימת השעווה היתה משעשעת. אהבתי שהשופטים היו קשוחים ולא העבירו בקלות את כולם. נראה לי מוזר שכולם פתרו את החידה כ"כ בקלות ומעניין אם היתה להם עזרה מצד ההפקה. קובי וטליה חיים בסרט. בדר"כ אני אוהבת אותם, אבל זה קצת יומרני להניח שהסגולות פשוט תקחנה את הפרסה שהם דפקו להן שעה קודם בקלילות, כי זה הרי לא אישי... ההתממות הזאת מזכירה לי את זו של עקיבא וענהאל בעונה שעברה. בקיצור כל הכבוד למעין ובתאל שלא עזרו להם וקצת חבל לי שהם הגיעו לפניהן.
לגבי שימי ויסמין- מזל טוב, אני מקווה שיהיו להם חיים טובים. היה לי טיפה עצוב שהודחו למרות שהם ממש לא הפייבוריטים שלי אבל הייתי מעדיפה שמור וליאור יודחו או אפילו יותר טוב - דבי ודנה. על דבי אין לי בכלל מילים לשפוך-רק שכבר מאד לא נעים לי לראות אותה על המסך וממש אשמח שהמשחק ימשך בלעדיה.

ny22

New member
מנהל
גם אני חושב שבחידה הייתה קצת עזרה מההפקה

לפחות עבור חלק מהזוגות.
כי באמת זה תמוה שכל הזוגות פתרו את החידה ממש מהר...

NP16

New member

מה גם שאני מאמין שמעיין ובת אל לא עזרו להם כי בכלל לא יכלו, הן באמת לא ידעו איך להגיד את הכתובת, ובטח שלא יכלו לוותר על הפתק.
החידה- גם עניין של עריכה. וגם חוץ מזה הם רק היו צריכים לקלוט שמות של מקומות הרי מעיין ובת אל אמרו שלא הבינו איזה שיר אבל שמעו את המקום והבינו. אין לך שם את איציק ואלירן במשימה

טליה די להתנשא די!!! קוקיצה מעיקה שכמוך

אני סיימתי תואר ראשון ושני בהצטיינות

WAAW

אני משתחווה לך

ואני סיימתי רק תואר ראשון ב"הצלחה"

למעלה