פרק 14 - פרק הדחה

אורישקי

New member
כל הכבוד לה

ny22

New member
מנהל
אם זה מה שעושה לה טוב, לומר את זה

אז שתגיד...

זה יפה ומרשים שהיא סיימה בהצטיינות, אבל הצטיינות זה לא הכל...

פספסתי קטע קטן

למה נבחה דבי על דנה?
גועל נפש של אימא! אם דנה הייתה בת פחות מ18 מזמן משרד הרווחה הייה לוקח אותה...
למרות שזאת אימא שלה-שתתרחק ממנה...בעזרת השם יהיו לדנה ילדים, וזה היחס שהם צריכים לקבל? סבתא מקללת את האימא? ומי יודע איך היא תתנהג לתינוקות שהם בכלל לא שלה? הרי בקושי היא יודעת לסדר את עצמה, איך היא תטפל בנכד?
דבי חייבת להתחיל להתנהג בהתאם לגיל שלה. אותי זה פשוט מגעיל לראות מישהי בגיל שכזה מתנהגת יותר נמוך מילד בין 10...

שלי 78

New member
היה פרק טוב

הפרק הזה מדגיש את הפערים בין הזוגות: דוד ואלירן, רומי וקורל וקצת אחריהם טליה וקובי. כשרומי נראית לי הבחורה החזקה מכולן. כשרואים אותה ואת טליה לא ברור מה הגאווה של הסגולות בטיפשותן ולמה העריכה לא מכבדת אותן, כפי שלא הבנתי למה העריכה שידרה את מה שדבי אמרה לדנה. כאן זה לא היפה והחנון ואין סיבה להעלות על הנס טיפשות.

אחותי אמרה בזמנו, שהשליטה היחידה שיש להפקה היא במשימות פיסיות, בזמן שההפקה נטולת שליטה במשימות של מזל. אני מוסיפה על הציר באמצע משימות כמו הקפה או זיהוי השירים, שאם להפקה יש רצון היא תעזור לאחד הזוגות ואם לא היא תתן לו להסתמך על המזל. דוד צדק, הזוג היחיד שבאמת מתחרה מולו זה רומי וקורל ועכשיו צריך להתאזר בסבלנות ולראות לפי המשימות הבאות הבאות את מי ההפקה מעדיפה.

אחותך לא לגמרי מבינה את המושג "תוכנית ריאלטי"

הדבר היחידי ש"ריאלטי" בתוכניות האלה זה קהל הצופים.

להפקה יש שליטה בהכל!!!
פשוט בהכל

גם במשימות הפיזיות וגם במשימות ה"מזל". בטח שבמשימות השיפוט.
היא יכולה לכוון, היא יכולה להקל, היא יכולה לעכב ויכולה לתמרן

האינטרס היחידי של ההפקה הוא הרייטינג
לשם כך צריך לייצר עניין, מתח, וה-ז-ד-ה-ו-ת..... כלומר מעורבות רגשית עם הדמויות.
את המעורבות הרגשית יוצרים בדיוק דרך הנביחות של דבה, כישורי החשבון של מעיין ובת-אל והבכיינות של רונית.
ככה נוצרים פייבוריטים וככך מתגבש העניין בתוכנית.

זה לא באמת ריאלטי

שלי 78

New member
אם כך אז ההפקה לא מצליחה איתי במקרה של האשדוד

ים.

דוד ואלירן הם זוג מעולה, אולי מהטובים שהיו עד עתה בריאלטי בארץ: הם חזקים, ממושמעים, נחושים. אלה האנשים שאתה רוצה לידך. לעומת זאת, את מי הייתי מקדמת ויודעת שהיא תוכל לנהל דברים לבד? זה ברור שרומי ורק רומי בתכנית הזו ולא, אני לא מזדהה איתה, היא לא נראית לי נחמדה כמו זוגות אחרים, היא נראית אדם שיודע להסתיר ברמה כלשהי את הנוקשות שלה.

סיקרנת אותי, מעניין איך יהיה הרייטינג כשדבי והסגולות ייצאו מהמשחק.

אתה יודע מה התברר לי כקרוב ביותר לריאלטי, למרות שלא חשבתי בכיוון? הסמויה וטרמיי. פילס מונטנה לה בלאנק בטרמיי, מגלמת את עצמה ואת העשייה שלה במציאות.

ny22

New member
מנהל
אבל ת'כלס, הסגולות באמת

מתאמצות יותר.
אם זוגות אחרים היו מקבלים פרסה הם כנראה היו מודחים.

אני רק שאלה, סכי/שטי + קובי וטליה

אחרי שהסגולות לא עזרו לקובי וטליה (בגלל שאלה שמו להן פרסה) אז טליה אמרה למצלמה בשיא התמימות והצדקנות ש"הם עזרו לסגולות במשימת הכוסות".
תקנו אותי אם אני טועה, אבל הם ממש לא עזרו להם במשימת הכוסות, נכון?

Mידאס

New member
לא זוכר

ובעיני זה גם לא רלוונטי. האם טליה לוקה באמנזיה? שעות ספורות קודם לבקשה שלה לעזרה מהסגולות היא תקעה להן פרסה ובגללה הן היו צריכות ללעוס (!) קפה. גם אם הספרנים עזרו לסגולות במשימת הכוסות, זה לא אומר שהן עד כדי כך נטולות חוט שדרה וצריכות עכשיו, אחרי שהחננות האלה הרסו להן את היום, להתרפס בפניהם. יפה עשו שלא עזרו להם. שילכו לחפש מי ינענע אותם.

choco2602

New member
הם רמזו להן בקטנה..

לפי מה שרואים בתכנית- לא עזרה רצינית..
יעצו להם מתי לשפוך את השמפניה, ואם המגדל יחזיק מעמד (קובי עזר..)

שמש 33

New member
הן שאלו את קובי אם לדעתו המגדל יחזיק

והוא אמר "לכו על זה".

טליה לא לוקה באמנזיה אלא באספרגר סמוי

יש לה קושי מובנה בהבנת המציאות החברתית.

זה לא מתוך רוע ולא מהתנשאות
פשוט אי הבנה של השלכות מעשיה על הסביבה.

זה לא אומר כמובן שצריך לחבב אותה
אבל היא באמת לא מבינה למה הסגולות מסרבות לעזור לה באמצע המירוץ הצמוד ולא מוכנות לתת לה ול"עתודאי הקשיש" לעקוף אותן. זה לא באשמתה.

Mידאס

New member

ה"עתודאי הקשיש". איזה קרציה הבנאדם הזה! יאללה, קלטנו שלפני מאתיים שנה היית עתודאי, כאילו זו איזו נקודת זכות. צא מהסרט, יא חננה.

למעלה