וואלה? אתה באמת חושב שזו אחת מהעונות הטובות?
כי כבר פה אנחנו חלוקים

ואגב, העונה הזו בעיניי התחילה נ-פ-ל-א. הייתי משוכנעת שהיא תהיה מצוינת לכל אורכה והתאכזבתי עמוקות מההתדרדרות הנוראית שהחלה לפני 5-6 פרקים ורק מתעצמת עם כל פרק שעובר. באמת חבל. אתלטיות can get you so far. טומי ובשבקין בעיניי הם בושה לגמר, שני גלמים דבילים שזכו מן ההפקר והרסו מבחינתי את הגמרים של העונות שלהם. שי הצליח בעיקר בזכות חריפותו, הרבה פחות בגלל אתלטיות. בכל מקרה, מקובל עליי ששורדים מסוימים יגיעו לגמר בזכות זה. בעיניי הישרדות היא משחק בו על השורד לחדד את כל החוזקות שלו ולהשתמש בהן על מנת להגיע עד הסוף. אם זה כוח פיסי, לך על זה. אני אישית פשוט פחות מעריכה את זה מאשר משחק חברתי משובח. רוחן בעיניי הוא לא מזרחי נלעג, צר לי. בור, נבער, כן. נלעג, לא. משה הוא סוג של "לוזר" וזה הטייפ קאסט, רוחן לגמרי לא לוזר. הרייטינג של התכנית יורד בגלל הקאסטינג ובגלל התערבויות הפקה
נטו. גם בארה"ב לולא היו מתקנים טעויות שהם עושים, לא היו מגיעים לעונה 22. ההפקה הישראלית הרגה את הפורמט קודם כל בזה ששינתה את חוקי המשחק הבסיסיים - הצבעה לזוכה
על האי, ולא אחרי שפאקינג נגמרה העונה וכל פיינליסט יוצא בקמפיין לגיוס קולות (שלא לדבר על ההשפעה שיש לזה על עצם השיחות והוידויים במהלך העונה עצמה). זה ממשיך עם סמסים מגוחכים שלא קשורים למשחק, וכמובן כל ההתערבויות בתוך המשחק עצמו לטובת/רעת מועמדים. אני באמת לא חושבת שזה קשור לאח הגדול, ערוץ 10 פשוט לא יודעים לעשות טלויזיה. בקשת יודעים לעשות טלויזיה. עם כל הטראש והחומר הזול לצורך העניין, הרשת המקצוענית היחידה בארץ.