פרק 14 - מי יודח היום???

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
פרק 14 - מי יודח היום???

שתהיה לכולכם צפייה מהנה

TamiF

New member
משעמם לי ../images/Emo199.gif

אני לא חושבת שאי פעם השתעממתי כל כך מהישרדות. בחיי. אפילו לא מהעונה הקודמת של ארה"ב שהיתה גרועה במיוחד. גם "אסטרטגיות" בשקל וחצי להדיח את גיורא ורמז לפסלון חסינות לא מצליחים להציל את ה- snooze fest הזה. יאללה תנו לי קצת רוחן!

אלIן

New member
../images/Emo45.gif

מדהים שאף אחד לא מנסה אפילו לחפש את פיסלון החסינות!

ny22

New member
מנהל
כי אם מישהו יחפש את פסלון החסינות

הוא יסכן את המעמד שלו. ממש כמו שקרה לפנינית, ברגע שראו אותה מחפשת את הפסלון זה עירער עוד יותר את מעמדה בשבט. מה גם, אם אתה מחפש זה לא אומר שתמצא...

אכן היה משעמם לאללה../images/Emo242.gif

הישרדות כבר באיחוד, ואף אחד לא מחפש פסלון חסינות, מי שמסומן הוא זה שמודח, אין הפתעות בחסינויות אין הפתעות בהדחות אין מהפכים אין הפיכות אפילו רוחן כבר לא מצחיק, ואולי כדאי להפקה לאמץ את מה שאוהד ביקש לחלק את הפרס לכל מי שנשאר ולפתור אותנו מהשעמומון הלז

davidlev0255

New member
משימת הווטו - כוכב הנינג'ה - שונית פלצה לא הצ

ליחה יוני הצליח יאנה בחוץ גיורע בחוץ גב פוגע אתי עקומה לא מצליחה אוהד מצליח רועי פוגע לירון פספס

ny22

New member
מנהל
משום מה חשבתי שראיתי כוכב נינג'ה

שיניב זרק את שלו (והוא היה ראשון...). אבל אולי רק דמיינתי. אגב, לגבי אירית באי הגלות. כמה שהשיחה בניהן הייתה נחמדה, מה שהיא אמרה על הירח לא מדויק... לא משנה איפה הן היו שוכבות באותו רגע (בהנחה שיש ירח), הן היו רואות את השביל של הירח ממש מולן (אפשר לראות את זה שהולכים על חוף הים בלילה ויש ירח). למרות שממש היה נחמד שהיא חשבה/ראתה את זה ככה... זה בהחלט משהו שנראה רומנטי.

Upgrade U

New member
הלוואי שיעיפו את האוחצ'ה!!../images/Emo5.gif

מקווה שגב והאקדמאי מפתח תקווה ישכילו ויעיפו אותו. יאללה התחיל,מחזיק אצבעות גם ברגליים!

למעלה