../images/Emo58.gif
זה מה שקורה כשמשחקים עם הזמן ונתקלים בעצמך מהעבר! למרות שהקטע עם הירו וקלייר היה די מצחיק. לאימא יש הירו יש כוחות ריפוי כמו של לינדרמן. מה קרה, המפיקים לא יכולים לחשוב על עוד כוחות? למרות שמצד שני, זה די בסדר שיש מפעם לפעם מישהו עם אותו הכוח. סיילר מקבל שיחה מארתור. אולי סיילר באמת הפסיק את ההרג באמצע, אבל אל איבדה הרבה יותר מדי דם. יש לי שלוש השערות למה סיילר הרג אותה: א': כל כוח שסיילר קיבל באמפתיה לא חזר אליו אחרי ליקוי החמה. קצת מופרך. ב': כוח שסיילר "שודד" חזק יותר מכוח שסיילר חולק עם מישהו באמפתיה. מזכיר לי קצת את הקטע של השרביטים בהארי פוטר השביעי, שרק אם הורגים מישהו מקבלים שליטה מלאה על השרביט. ג': אני מקווה שזה לא הגיע לזה, אבל יש סיכוי שסיילר הרג אותה במטרה להרוג וזהו. מבחיל
בכל אופן, הוא גורם לאל לעלות באש. את זה היא כבר לא תשרוד. ולפי עוצמת הברק אני מניח שהשערה ב' נכונה. בכל אופן, לא נראה לי שאל תחזור, קריסטן לא שחקנית כזו נפלאה שיתנו לה עוד דמות (כל קשר לטרייסי לא מקרי בעליל). אוי, אם כבר מדברים על החמור, הנה טרייסי (וניית'ן). בזבוז של כישורי המשחק של אלי. שלפחות יהיו יותר סצינות איתה! מזימה להשתלט על החברה ושארתור לא יהיה בראשה? וואו. הסידרה הזו יותר טובה מחלק מהעונות הפחות טובות של הישרדות. ו... איך טרייסי גייסה צבא? WTF??? דברים מתחילים שוב להיות הזויים. הירו הוא השף של אבא שלו
איך לעזאזל ילד בן עשר מסוגל להכין טאמאגו-יאקי (לידיעתכם, זה סוג של סושי עם חביתה בפנים במקום דג)? מהצד השני, קלייר משמרטפת את עצמה
מצחיק מה שיכול לקרות כשמשחקים עם הזמן. נוח כמו נוח, עדיין שולט ברמות מטורפות, בהווה, בעבר או בעתיד, נוח בנט הוא
וכל מילה נוספת מיותרת. סיילר שוב צד כוחות, החזיר המניאק שהוא. אבל לפחות הוא עושה את זה בצורה מצחיקה. כוח מגניב. וחשבתי שלשיפרה בבית "האח הגדול" היה יום ההולדת הגרוע ביותר בעולם... מסתבר שיש "מתנות" יום הולדת גרועות יותר. ואחרי קבלת הכוח, סיילר סוף סוף הגעיל אותי באמת והרג למען ההרג עצמו. איכס
מאט, דפני ואנדו מחפשים את החוברת האבודה של אייזק. מי שלקח את החוברת מסרב לשתף פעולה, ולכן מאט מסובב את הראש לצד אחד ונראה מוזר... אה, רגע, שכחתי שככה הוא קורא מחשבות. אז זה מה שהוא עושה. העובד לוקח את החוברת ובורח, אנדו מבחין בזה בזמן ודפני יוצאת מלכה לרגע אחד. במפקדה של ארתור, ניית'ן מתחקר את אחד החיילים של טרייסי, אבל לא לגמרי הבנתי מה הלך ביניהם. מה שכן הבנתי זה שזה קשור לנסיוב של מוהינדר (הוא לא השתמש הרבה בכוחות שלו בפרקים האחרונים... אז אין לי סיבה לקרוא לו ספיידר-סורש). אוקיי... אז הירו-בן-עשר *באמת* לא יודע להכין טאמאגו-יאקי, ולכן הוא מכין... וואפל אמריקאי, איך לא. גם הוא וגם קלייר פשוט לא יודעים איך לשקר טוב, זה מזעזע! או, מפגש משפחתי, כמה מקסים... מה בדיוק אימא של הירו העבירה לו? את הנוסחה? לרגע חשבתי שעכשיו יהיו להירו שני כוחות. זה היה יכול להיות מאוד מגניב. הירו אבוד בזמן? אבל איך יכול להיות, אם... הו לא, לא לא לא, ארתור, יא בן-ז*** מניאק!!! עכשיו הזרז אצלו, ולהירו אין כוחות! אני בדרך כלל מת על נבלים, אבל לא כשהם נטפלים לגיבור הכי חביב והכי מצחיק EVER!!! הירו!!!! לאאאאאא!!!
סיילר ה-ז-ב-ל במעלית, מכוסה בדם של אחרים. שישטוף את עצמו, מה הוא נהנה לשחק ברגשות של אחרים? בוחן את כוח מציאת השקרים. והוא לא הורג את האדם המסכן סתם. יופי. בינתיים ארתור בודק את הזרז. לא הבנתי מה בדיוק הלך שם. ופיטר וההיישן בעניינים! פיטר פחות מעאפן כשהוא מחזיק אקדח, אבל כמובן שהוא לא מגיע לקרסוליים של נוח ברמת מגניבות, עם אקדח או בלי. לכוח של ההיישן יש מגבלה, וארתור אכן חזק. פיטר יורה (איזה מעאפן הוא
) וסיילר נכנס לתמונה! אבל ממי הוא למד לעצור את הזמן? ותכל'ס, תמיד ידעתי שארתור הוא לא אבא שלו, כי... הלו??? קוראים לו גבריאל גריי אולי!?! אין לו שום קשר לפטרלים (אולי מנישואים קודמים של אנג'לה, אבל זה מחוץ לגבול העלילה)! בשורה התחתונה ארתור מת. זהו. מוהינדר מחדיר את הנסיוב לחייל של טרייסי. מה הוא יקבל? כל דבר יעלה בגורל... וזה כוח-על! מעניין מה יקרה בפרק הבא... ומודה למוהינדר שלא חירטט בפרק הזה.